سلام دوستان
لطفآ یک تلوزیون مناسب تا 3 تومن، هوشمند و 3d یا غیر 3d + بقیه امکانات حداقلی یک تلوزیون خوب معرفی کنید
ممونم![]()
سلام دوستان
لطفآ یک تلوزیون مناسب تا 3 تومن، هوشمند و 3d یا غیر 3d + بقیه امکانات حداقلی یک تلوزیون خوب معرفی کنید
ممونم![]()
LG 42LA66000 من خودم خریدم از نمایندگی سه ملیون و صدو چهل هزار تومان با یک دستگاه دی وی دی بلو ری فول آبشناشانتیوم روش
تلویزیون با کلاس و مدرنی هستش کیفیت بی نظیره اگه فیلم اچ دی باشه خدای حیفه با این تلویزیون نگاه شبکه های داخلی کنی با اون کیفیت قرن چهارمیشون فقط اپ دی
LG 42LA66000 من خودم خریدم از نمایندگی سه ملیون و صدو چهل هزار تومان با یک دستگاه دی وی دی بلو ری فول آبشناشانتیوم روش
تلویزیون با کلاس و مدرنی هستش کیفیت بی نظیره اگه فیلم اچ دی باشه خدای حیفه با این تلویزیون نگاه شبکه های داخلی کنی با اون کیفیت قرن چهارمیشون فقط HD
کاری داشتی در خدمت هستم داش 09195142872
بستگی داره با گارانتی داخلی بخری یا بانه؟
اگه بانه ای بگیری که خودم هم دارم این کار رو میکنم با 3300 میتونی 804 سونی رو بگیری که خیلی عالیه یا 7400 الجی رو که اونم خیلی خوب(هر دوتاشون 47 اینچ هستن).ولی اگه با گارانتی داخلی میخوای که مدل های خیلی پایین تر از این دوتارو مجبوری گرونتر هم بخری تازه با حداکثر اینج 42 نه 47..که در این مورد چون من هیچ کدوم از اون مدل ها را نپسندیم .انها را معرفی نمی کنم.
مبارکت باشه دوست عزیز
اگه بلو ری رو برنمیداشتی چقدر کم میکردن؟
به من گفتن 320 یا 340 دقیق یادم نیست کم میکنن . فک کنم 2750 با چک و چونه گیر بیاری
مرسی عزیز برادر اکه تو نمایندگی مجاز ال جی بخری دستگاه روش هست با تلویزیون دو دستی تقدیمت می کنند
ولی بخوای غیر مجاز تهیه کنی درسته شاید صد تومن کم تر بخری ولی دیگه دستگاه دی وی دی روش نیست دستگاه دی وی دی بلو ری قیمتش حدود 300 هزار تومن هستش
حرف دوستمونو تایید نمی کنم. تو جمهوری نمایندگی های الجی بدون بلوری سیصد و خورده ای کم میکنن . خودم رفتم قیمت کردم
F6450 سایز 46
3-3050
پنل 200 هرتز انطباق 400 هرتز
هوشمند
3D
4 عینک اکتیو
کنترل لمسی ، صوتی
حمل و نصب رایگان
18 ما ضمانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که LG 42LA66000 بهترین گزینس واسه خرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• Contrast Optimazer
• Full Web Browsing
• Simplink
• بهبود دهنده رنگ تصاویر
• بهینه ساز کنتراست رنگ
• پردازنده افزایشگر وضوح تصویر
• پشتیبانی از نمایش 24 فریم در ثانیه
• تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی
• تکنولوژی انحصاری FPR
• تلویزیون هوشمند (LG Smart TV)
• دارای گیرنده داخلی دیجیتال
• دستگاه کنترل جادویی
• ساب ووفر داخلی
• صدای فوقالعاده سه بعدی
• صرفه جویی فوق هوشمندانه انرژی
• قابلت ضبط تصاویر در صورت اتصال حافظه جانبی
• قابلیت DLNA/WiFi
• قابلیت Dual Screen
• قابلیت WiDi (نمایش تصاویر تلویزیون بر روی دستگاه های هوشمند داخل شبکه خانگی)
• قابلیت پخش فرمت HD DivX
• قابلیت تنظیم عمق تصویر سه بعدی
• کیفیت تصویر Full HD با وضوح 1080×1920 پیکسل
• موتور پردازشگر سهگانه
• ورودی USB 2.0 قابلیت پخش فیلم، عکس، موسیقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)