تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در ایجاد شبکه lan با روتر وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

14 مشکل در ایجاد شبکه lan با روتر وایرلس

سلام دوستان ،
    یه روتر DLINK DIR-655 هست که باهاش یه شبکه lan راه اندازی شده ، به این صورت که 8 کاربر به صورت کابلی به روتر متصل هستند حدودا 25 کاربر هم باید به صورت وایرلس به شبکه متصل بشن ، ولی الان یه مشکل پیدا کردم ، سیستم ها و دستگاه هایی که به وسیله کابل متصل شده اند مشکلی ندارند ، 10 11 تا از سیستم هایی هم که به صورت وایرلس متصل میشن مشکلی ندارن ، ولی مشکل برای بعضی از سیستم هاست که اصلا شبکه مورد نظر رو پیدا نمیکنن ، ( چون محیط کوچیکه و امواج قوی احتمال ضعیف بودن امواج تقریبا صفره)
    تو قسمت تنظیمات روتر در لیست LAN computers لیست کامپیوتر هایی که بدون مشکل متصل میشن هست ، مود امنیتی هم رو wpa-personal هست ، به نظر شما مشکل از کجاست ،
    من خودم حدس میزنم به خاطر اینه که اسم اون سیستم ها تو lan computers نیست ولی نمیدونم چرا با وجود این که ssid نامرئی نیست باز هم پیداش نمیکنن ، و این که اصلا چطور میتونم کامپیوتری رو به لیست lan computers اضافه کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه بار به صورت دستی اون Wireless رو Add کن ببین چی میشه.

اگر تونستی این رو هم تست کن و ببین که ترتیب خاصی داره که Wireless ها رو وصل کنه یا نه مثلا اگر همیشه یه سری سیستم رو وصل میکنه اونا رو قطع کن و ببین اینایی رو که وصل نیستند رو میتونه Connect کنه یا نه.

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

یه بار به صورت دستی اون Wireless رو Add کن ببین چی میشه.

اگر تونستی این رو هم تست کن و ببین که ترتیب خاصی داره که Wireless ها رو وصل کنه یا نه مثلا اگر همیشه یه سری سیستم رو وصل میکنه اونا رو قطع کن و ببین اینایی رو که وصل نیستند رو میتونه Connect کنه یا نه.
    مسرسی
    مشکل بیشتر سیستم های وایرلس اینجوری حل شد
    ولی هنوز چند تایی مشکل دارن ، البته اونا هم دستی وصل شدن ولی قطع میشدن ، مخصوصا یه لپ تاب وایو که تا یه ساعت میگذره و یه تکونش میدیم قطع میشه ، البته شبکه های دیگه رو پیدا میکنه
    من خودم این احتمالا رو میدم ، 1- درایور وایرلس لپ تاب خراب باشه ، 2- امواج وایرلس اونجوری که من فکر میکردم قوی نباشه 3- تعداد سیستم هایی که به صورت وایرلس وصل میشن زیاد میشه و بعضی قطع میشن ، چون الان یادم اومد که روترها به صورت پیش فرض 16 سیستم وایرلس رو میپذیرن!!!!
    نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

برای اینکه مشکل حل بشه توی اون لپ تاپ اول از همه درایور کارت شبکه ی Wireless رو از سایت شرکت سازنده ی لپ تاپ دانلود کن و مجدد نصب کن و ببین چی میشه؛ توی اینجور موارد معمولا همین درایور میتونه باشه؛ البته شما میتونید برای تست کامل تر این رو هم در نظر بگیرید و تست کنید که اگر به یه Access Point دیگه وصل بشه چجوریه؟ آیا باز هم بعد از یک ساعت به مشکل بر میخوره یا نه؟

در مورد امواج هم بهتره یه بار دیگه تنظیمات رو چک کنید؛ ببینید به صورت کلی امواجی که میدن یا 2.4 هست و یا 5؛ که برای فاصله ی کوتاه 5 پیشنهاد میشه و برای فاصله های کوتاه و یا زیاد 2.4 پیشنهاد میشه؛ شما میتونید بذارید روی هر دو که خودش به صورت اتوماتیک این ها رو انتخاب کنه.
    البته این طور که من شنیدم به صورت پیش فرض هم معمولا 250 تا وسیله رو پشتیبانی می کنند؛ ولی خب این رو هم باز باید توی تنظیمات مودم نگاه کنید. البته این رو هم در نظر بگیرید که به میزان ترافیک اون شبکه هم بستگی داره؛ در نهایت اگر خواستید که سرعت و میزان ترافیک بالاتری داشته باشید میتونید از یه Access Point دیگه همراه تجهیزات همین شبکه استفاده کنید

6. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

برای اینکه مشکل حل بشه توی اون لپ تاپ اول از همه درایور کارت شبکه ی Wireless رو از سایت شرکت سازنده ی لپ تاپ دانلود کن و مجدد نصب کن و ببین چی میشه؛ توی اینجور موارد معمولا همین درایور میتونه باشه؛ البته شما میتونید برای تست کامل تر این رو هم در نظر بگیرید و تست کنید که اگر به یه Access Point دیگه وصل بشه چجوریه؟ آیا باز هم بعد از یک ساعت به مشکل بر میخوره یا نه؟

در مورد امواج هم بهتره یه بار دیگه تنظیمات رو چک کنید؛ ببینید به صورت کلی امواجی که میدن یا 2.4 هست و یا 5؛ که برای فاصله ی کوتاه 5 پیشنهاد میشه و برای فاصله های کوتاه و یا زیاد 2.4 پیشنهاد میشه؛ شما میتونید بذارید روی هر دو که خودش به صورت اتوماتیک این ها رو انتخاب کنه.
    البته این طور که من شنیدم به صورت پیش فرض هم معمولا 250 تا وسیله رو پشتیبانی می کنند؛ ولی خب این رو هم باز باید توی تنظیمات مودم نگاه کنید. البته این رو هم در نظر بگیرید که به میزان ترافیک اون شبکه هم بستگی داره؛ در نهایت اگر خواستید که سرعت و میزان ترافیک بالاتری داشته باشید میتونید از یه Access Point دیگه همراه تجهیزات همین شبکه استفاده کنید
    ممنون از کمکتون درایورو حتما چک میکنم ،
    ولی منظورم از حداکثر کلاینتا این مورد بود !

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

پس اون تنظیم مربوط به تنظیمات دستگاه شماست؛ من به صورت کلی گفتم؛ البته این قضیه کاملا بستگی به اون چیزیه که شرکت سازنده تعریف میکنه؛ این لینک رو ببینید مربوط به یکی از تجهیزات سیسکو هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •