تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: آپگرید از ویندوز هشت فابریک به هشت و یک

داره خودمونی میشه Haftsin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض آپگرید از ویندوز هشت فابریک به هشت و یک

سلام
    من یه لپتاپ دارم که ویندوز 8 فابریک داره
    خودش پیغام میده که از طریق استور بیا رایگان آپدیت کن، اما با این وضع دسترسی به استور فک نمیکنم بشه، برنامه های خود مترو هم زورکی آپدیت میکنه

من میتونم با دی وی دی هشت و یک، قانونی آپگریتش کنم؟
    ممنونم

راستی وقتی میخواستم ازش ریکاوری بک آپ بگیرم، گفت 5 تا دی وی دی میخواد، دی وی دی سومو دوبار سوزونده، علتشو کسی میدونه؟

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آره میشه؛ ولی باید یادتون باشه که اگر میخواید Upgrade کنید نسخه ی درست ورژن 8.1 رو تهیه کنید و این کار رو انجام بدید؛ منظورم از نسخه ی درست اینه که مثلا 32 بیت به 64 بیت Upgrade نمیشه و باید از نظر ساختاری اگر ویندوز شما 32 بیتی هست اون DVD 8.1 رو هم که براش تهیه میکنید 32 بیتی باشه. و همچنین نسخه ی ویندوز مهمه؛ مثلا اگر شما نسخه ی Pro از ورژن 8 رو دارید برای این که مشکل حذف شدن برنامه ها و تنظیمات و به غیر از اون مشکل License پیدا نکنید باید به همون نسخه ی Pro تو 8.1 Upgrade کنید. (در مورد ورژن هم این قضیه رو در نظر بگیرید که نیمتونه به نسخه ی قبلی برگرده یعنی مثلا نسخه ی Enterprise رو نمیتونید به Pro و یا پایین تر Upgrade کنید)

توی این لینک برید و ببینید که چه نسخه ای از ورژن 8 رو میتونید به چه نسخه ای از 8.1 Upgrade کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد رایت کردن DVD ها هم پیشنهاد می کنم که توی یه فلش بریزید؛ یعنی موقع این که میخواید Backup بگیرید تعریف کنید که به جای DVD روی فلش براتون بریزه . اینطوری بعدا میتونید خود فلش رو یه جای دیگه مثلا هارد اکسترنال کپی کنید و بعدا ازش استفاده کنید.

اما این که چرا نمیشه به خیلی چیزها بستگی داره مثل نوع DVD ها و مثلا تکون خوردن لپ تاپ هنگام رایت کردن و ...؛ البته پیشنهاد می کنم موقع رایت از خود لپ تاپ استفاده نکنید تا کارش تموم بشه بعد.

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha88an's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله براحتی میشه آپگرید کرد حتی از نصب ویندوز آسون تره
    شما که ویندوزتون اصلیه مشکلی ندارید بقیه دوستان هم اگه خواستن آپگرید کنن باید ویندوزشون رو کرک کنن
    فقط یادتون باشه اگه ویندوزی که روی لپ تاپ هس، 32 بیته ویندوز 8.1 که میخواین بهش آپگرید کنید هم باید 32 بیتی باشه در غیر این صورت ویندوز 8.1 باید 64 بیتی باشه
    از استور دو تا اپلیکیشن یه مگابایتی میخوای بگیری دیوونت میکنه چه برسه به آپگرید ویندوز

5. این کاربر از ha88an بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون از همگی
    در قسمت Windows Edition ، نوشته فقط Windows 8
    در صورتی که روی پی سی خونه، نسخه Enterprise ذکر شده
    حالا نسخه دقیقشو از کجا بفهمم؟

اگه بدون بک آپ به 8.1 آپگرید کنم، با ریست کردن بر میگرده همون هشت میشه؟
    چون فروشنده میگفت، درایور بک آپ مخفی تا وقتی هاردت خراب نشه، ریست که بکنی بر میگرده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

حدود سی گیگابایت فضا میخواد، میشه از دو تا فلش 16 گیگابایت واسه بک آپ از ریکاوری استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همگی
    در قسمت Windows Edition ، نوشته فقط Windows 8
    در صورتی که روی پی سی خونه، نسخه Enterprise ذکر شده
    حالا نسخه دقیقشو از کجا بفهمم؟

اگه بدون بک آپ به 8.1 آپگرید کنم، با ریست کردن بر میگرده همون هشت میشه؟
    چون فروشنده میگفت، درایور بک آپ مخفی تا وقتی هاردت خراب نشه، ریست که بکنی بر میگرده
    سلام

ویندوز شما همون 8 خالیه یعنی Pro و Enterprise نیست. (شما میتونید به همین نسخه از 8.1 به آپگرید کنید و یا به Pro و Enterprise. ولی فرش اینه که توی Pro و Enterprise باید بعد از آپگرید حتما کرک بزنید؛ چون License شما فقط برای این نسخه از ویندوزه. و همچنین اگر به Enterprise آپگرید کنید تنظیمات و برنامه هایی که داشتید همش پاک میشه ولی اگر به 8.1 خالی و یا 8.1 Pro آپگرید کنید اطلاعات رو نگه میداره.)

اگر بدون Backup به 8.1 آپگرید کنید موقع ریست به همین 8.1 برمیگرده.
    شما مدل دقیق لپ تاپ رو بگید من بهتر راهنماییتون کنم. مثلا Asus رو باید از برنامه Asus Back Tracker استفاده کرد برای Backup و مثل لپ تاپ های قدیمی دیگه روی خود ویندوز نصب نیست.

9. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حدود سی گیگابایت فضا میخواد، میشه از دو تا فلش 16 گیگابایت واسه بک آپ از ریکاوری استفاده کرد؟
    سلام

البته نگفتید که از چه روشی برای Backup استفاده می کنید ولی نه حتما باید از یه فلش استفاده کنید. چون میخواد که فورمت کنه و کلی اطلاعات رو یه جا بریزه اینطوریه.

11. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام

ویندوز شما همون 8 خالیه یعنی Pro و Enterprise نیست. (شما میتونید به همین نسخه از 8.1 به آپگرید کنید و یا به Pro و Enterprise. ولی فرش اینه که توی Pro و Enterprise باید بعد از آپگرید حتما کرک بزنید؛ چون License شما فقط برای این نسخه از ویندوزه. و همچنین اگر به Enterprise آپگرید کنید تنظیمات و برنامه هایی که داشتید همش پاک میشه ولی اگر به 8.1 خالی و یا 8.1 Pro آپگرید کنید اطلاعات رو نگه میداره.)

اگر بدون Backup به 8.1 آپگرید کنید موقع ریست به همین 8.1 برمیگرده.
    شما مدل دقیق لپ تاپ رو بگید من بهتر راهنماییتون کنم. مثلا Asus رو باید از برنامه Asus Back Tracker استفاده کرد برای Backup و مثل لپ تاپ های قدیمی دیگه روی خود ویندوز نصب نیست.
    سلام و ممنون
    مدل لپتاپ سونی SVF1521 هستش.
    نسخه اینترپرایز فک نمیکنم مزیت خاصی واسه من که کار مهندسی و خانگی باهاش انجام میدم داشته باشه، درسته؟
    سلام

البته نگفتید که از چه روشی برای Backup استفاده می کنید ولی نه حتما باید از یه فلش استفاده کنید. چون میخواد که فورمت کنه و کلی اطلاعات رو یه جا بریزه اینطوریه.
    من از خود برنامه Vaio care استفاده میکردم، قسمت BackUp Recovery Media

باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

برای مصارف خانگی، خیلی مزیتی نداره؛ عموما برای کارهای حرفه ای تر استفاده میشه.

درسته با همون برنامه که Backup بگیرید باید یک فلش رو به برنامه معرفی کنید و دو تا فلش رو قبول نمیکه.

14. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    برای نصب ویندوز 8.1، بهتره از محیط خود ویندوز نصب کنم یا از بوت؟
    بعدش من موقع نصب، موقع زدن سریال، کدام یک رو باید وارد کنم؟!
    CORE
    CoreN
    Coresinglelanguage
    Professional
    ProfessionalN
    PerofessionalWMC
    یا .....؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •