تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 49

نام تاپيک: راهنمایی در خرید تبلت: ASUS Transformer Book T100T یا iPad4 ؟

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض راهنمایی در خرید تبلت: ASUS Transformer Book T100T یا iPad4 ؟

من دنبال این بودم یه لپ تاپ واسه خودم بخرم. ولی پیش خودم فکر کردم که تبلت میتونه خیلی کاربردی تر باشه و به خاطر همین به فکر خرید تبلت افتادم.
    من واسم خیلی مهمه که بتونم راحت با برنامه های آفیس کار کنم و راحت تایپ کنم. مدل ASUS Transformer Book T100T به نظرم چیز خوبی میاد. هم تبلت هست و هم کیبورد فیزیکی بهش وصل میشه. ویندوز 8 هم داره و مسلما با آفیس مشکلی نخواهد داشت.
    ولی یه سری میگن که به جای ویندوز 8، برم آیپد بخرم. مسلما آیپد خیلی قوی تر و دوست داشتنی تره و احتمالا مدت زمان خیلی بیشتری کار میکنه. واسه تایپ هم میتونم کیبورد بلوتوث بهش متصل کنم.
    ولی سوال اصلی اینجاست که آیا تو آیپد راحت میتونم با برنامه های آفیس کار کنم یا نه. متنی که تو آیپد تایپ میکنم رو میتونم با همون فونت های معروف word تایپ کنم تا در هنگام انتقال به آفیس با مشکل مواجه نشم؟
    اصلا تو آیپد زبان فارسی کامل پشتیبانی میشه؟

2. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منم همین مشکلو داشتم مجبور شدم تبلت اندروییدمو بفروشم t100 بگیرم نبلت خیلی خوبیه فقط مشکلش رزولوشن صفحه نمایششه که یه خورده پایینه و اینکه نوشته ها توش خیلی ریزن که چشو بعضی وقتا اذیت میکنه تو حالت تبلت 8 ساعت باطری نیگه میداره که برا تبلت ویندوزی خوبه وقتی به داک وصل میکنی اگه هاردش فعال باشه میشه 4 ساعت من خودم همیشه تو حالت تبلت استفاده میکنم اگه بیشتر میتونی هزینه کنی tx300 بگیر که هم فول اچ دی هم دوبل باطری هم بزرگتره 13 اینچیه در کل اگه دنبال یه وسیله دم دستی پرتابل میگردی که پشت کامپیوتر نشینی وسیله بدی نیست . در ضمن اگه ایپد بگیری دیگه نمیتونی از افیس مایکروسافت استفاده کنی چون نرم افزارای ای اواس کامل نیستن مثلا اکسس من توشون ندیدم یا اکسلشون ناقص هست اندرویید و ای او اس فقط به درد اینترنتو و سرگرمی میخورن
    Last edited by mehran168; 04-02-2014 at 22:56.

4. این کاربر از mehran168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Asus Tx300 خیلی گرونه. همین t100 قیمت بهتری داره (هر چند این رو هم توی ایران دارن خیلی گرون میفروشن)
    باطریش 8 ساعت کار میکنه؟ سایت های خارجی که همه نوشتن تا حداقل 11 ساعت کار میکنه.
    کلا اشما که این t100 رو خریدی چه مشکلاتی تو کار باهاش داشتی؟ wi-fi درست کار میکنه؟ تاچ اسکرینش راحته؟

6. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تاچش خوبه وای فای مشکل نداره باطریش معمولیه رو 7 ساعت تو حالت تبلت حساب کن با وای فای روشن رزولیشپن صفحشو با ایپد مقایسه نکن خیلی پایینتره سخت افزارش در حد یه نوت بوک زیر یه ملیون تومنه ولی کار راه اندازه بزرگترین مشکلش اینه که متن توش خیلی ریزه و چشمو اذیت میکنه که مشکل ویندوزه . فقط به درد کار می خوره اگه دنبال سرگرمی هستی برو سراغ اپل یا اندرویید . من چون با اکسس زیاد کار میکنم اینو گرفتم که کارمو راه میندازه .کلا ویندوز مثل اندرویید روون نیست وقتی تاچ میشه با گارانتی اوات نگیر که به هیچ درذی نمیخوره گارانتی الماس بگیر در ضمن اگه ویندوزی بخ کارت میاد igreen tablet 3 رو هم یه نیگا بنداز هم امکاناتش بیشتره هم رم قابل تعویض داره ارزونترم هست. این تبلت فقط خاصیت پرتابلش خیلی قویه که همه جا میتونی با خودت ببری . یه وسیله کار راه انداز دم دستیه . اگه با افیس یا نرم افزارای مشابه سرو کار داری و میتونی با کوچیک بودن صفخه نمایشش کنار بیای به دردت میخوره .وگرنه با این پول میتونی یه لبتاب خیلی خوب بخری مثل 4540s hp بخری . راهنمایی دیگه خاستی پست بزار

8. 2 کاربر از mehran168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فکر کنم باطریش به این دلیل ضعیف تر از چیزیه که همه جا مینویسن چون این یه هارد 500 گیگ هم روش داره. فکر کنم تنها مدلی هم که ایران اومده همین 32 گیگابایت + هارد 500 هست.
    من ترجیح میدم مدل 64 گیگ بدون هارد رو بخرم. گارانتی هم خیلی فکر نمی کنم اهمیتی داشته باشه. من اگه بتونم میدم یکی از خارج از ایران همون مدلی که میخوام رو بیاره واسم.
    فقط یه سوال. آفیس رو جوری نصب کردی روش؟ یعنی از سایت مایکروسافت دانلود کردی یا چی؟

10. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

lenovo mix 2

صبر کنید یکم دیگه با قیمت بهتری وارد میشه

12. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم بین این دو موندم کدوم را بهتر میدونید ؟

Acer Iconia W510 -64GB
    ASUS Transformer Book T100

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

میکس 2 کی وارد میشه ؟
    از نظر سیپیو، رم و حافظه داخلی 64 گیگی با T100 ایسوس برابری میکنه کیفیت صفحه نمایش و دوربین لنوو بالاتره و البته قیمت بالاتری هم داره
    همچنین تو مشخصاتش از هارد 500 گیگی که T100 داره هم خبری در لنوو نیست
    همچنین T100دارای USB3 هست ولی میکس لنوو از USB2 قدیمی استفاده میکنه
    از نظر حافظه T100 نوشته درایو جامد SSD اما لنوو emmc هست که اگه اینطور باشه سرعت انتقال T100 خیلی باید بالاتر باشه
    نکته بعدی من موندم دلار را چند حساب میکنن آخه چقدر طمع

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by wire; 13-02-2014 at 10:31.

15. 2 کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1. CPU ایسوس به نظر بهتر میاد.
    2. قیمت لنوو تو سایت های خارجی حداقل حدود 100 دلار گرون تره. بیاد ایران احتمالا 500 هزار تومن گرون تر میشه.
    3. مشکل اصلی این T100 که تو ایرانه الان به نظر من همون هارد 500 گیگابایتشه. حالا میمردن ورژن بدون هارد درایو رو وارد می کیردن ایران؟! من واقعا تنها دلیلی که هنوز T100 رو نخریدم بخاطر وجود همون هارد پانصد گیگابایت توی کیبورده. به آوات هم زنگ زدم گفتن واسه این ور سال هیچ برنامه ای ندارن مدل های دیگه این تبلت رو وارد کنن.

17. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در ضمن، منم اول فکر میکردم قیمت ایسوس تی 100 تو ایران خیلی گرونه. ولی الان که یه سری سایت های خارجی رو دیدم، به نظرم یکم منطقی میاد!
    مثلا آمازون آلمان مدل 64 گیگابایت بدون هارد 500 رو نوشته 499 یورو!

19. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •