تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مصرف اینترنت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض مصرف اینترنت

سلام
    من ویندوز 7 رو دارم رو سیستمم ولی یه چیزی هست روی سیستم که ترافیکم رو خیلی مصرف میکنه و نمیدونم چی هست نمیتونم پیداش کنم و جلوی مصرفش رو بگیرم اپ دیت ویندوز هم خاموشه ولی بازم یه چیزی داره ترافیک میکشه
    ممنون

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از طریق ران resmon رو اجرا کنید در بخش network میتونید ببینید چه برنامه و پروسس هایی از نت استفاده میکنند

کلا برای کنترل اینترنت یه فایروال خوب هم لازمه رو سیستم نصب باشه که هر برنامه ای که خواست به نت دسترسی پیدا کنه با اجازه ما باشه

3. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این یه اسکرین شات هر چی بستمشون باز شدن نه انتی ویروس نه فایر وال و نه.... هیچی ندارم روش هر چی خود ویندوز داره
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی سرویسهات سرویس bits رو غیر فعال کنه
    background ..........

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یه اسکرین شات هر چی بستمشون باز شدن نه انتی ویروس نه فایر وال و نه.... هیچی ندارم روش هر چی خود ویندوز داره
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سلام

با توجه به عکس:
    IDMan.exe که همون برنامه Internet Download Manager هست رو ببندید. (از پایین کنار ساعت روش کلیک راست کنید و Exit رو بزنید)
    PandoraService.exe یک سرویس دیدن برنامه های ویدئویی از اینترنته که همراه با KMPlayer نصب میشه و این رو هم میتونید از Control Panel پاکش کنید. (فقط همین Pandora رو پاک کنید کافیه نمیخواد که KMPlayer رو پاک کنید)
    wermgr.exe به صورت پیش فرض برای خود ویندوزه ولی یک سری Malware هم داریم که به همین نام هستند و کار میکنند؛ پس بهتره که اول اونا را که تا بالا کفتم تست کنید و بعد اگر جواب نداد یه آنتی ویروس بریزید که سیستم رو کامل باهاش چک کنید.

باقی چیزها برای خود ویندوز هستش و کاری نداره؛ در ضمن اون سرویس رو هم که دوستمون گفت نیمخواد که Stop و یا Disable کنید چون اون برای خود Windows Update هستش و چون شما اون رو غیرفعال کردید پس کاری نداره.

احتمالا با این کارها درست بشه

8. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه بازم نمیشه برای این که به ویندوز رو عوض هم کردم بازم هست الان دیگه این ویندوزه رو ندارم فعلا دارم یکی دانلود میکنم میگم یه سوال دیگه فرق وین ۷ اینترپرایز با التیمیت چی هست؟ با این که ویندوز رو عوض کردم ولی هنوز هم هست مصرفه اینترنت

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بازم نمیشه برای این که به ویندوز رو عوض هم کردم بازم هست الان دیگه این ویندوزه رو ندارم فعلا دارم یکی دانلود میکنم میگم یه سوال دیگه فرق وین ۷ اینترپرایز با التیمیت چی هست؟ با این که ویندوز رو عوض کردم ولی هنوز هم هست مصرفه اینترنت

سلام

در مورد ویندوز قبلی که دقیقا همونه چون IDMan.exe کلی Recieve داشت با توجه به اون عکس.
    فرقی نداره فقط تو نوع فروش محصول توسط مایکروسافت فرق داشت (یعنی چون Enterprise از نوع Volume License بود مایکروسافت این رو به صورت تکی نمیفروشه و به تعداد باید ازش خرید ولی Ultimate همون قابلیت ها رو داره و به صورت تکی هم فروخته میشه)

توی همون عکسی که گذاشتید قسمت Network Activity رو هم چک کنید؛ اونجا ارتباط ها رو با جاهای مختلف نشون میده

برنامه Net Limiter رو هم اگر نصب کنید میشه ازش فهمید که چه چیزهایی با انترنت ارتباط دارند

11. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اون ای دی ام رو خودم گذاشته بودم و میدونستم مصرف میکنه ولی در صورتی هم که نباشه بازم مصرف اینترنت هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اکثر استفاده برنامه ها از اینترنت رو میتونید از همون برنامه که عکسش رو گذاشتید ببینید. برای کارهای حرفه ای تر هم باید از برنامه هایی مثل Wireshark و یا Microsoft Network Monitor استفاده کنید که با جزییات خیلی زیاد ارتباطات شبکه ای رو بهتون نشون میدن.

و یه چیز دیگه این که شما از کجا متوجه میشید که از اینترنت شما داره استفاده میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چراغ روی مودم مثل مثل موقعی که مثلا دانلود میکنیم همین طور چشمک میزنه و تا کامپیوتر رو جدا میکنیم تموم میشه و ثابت میشه چراغه حتی وایرلسم رو هم از تو تنظیمات مودم خاموش کردم ولی تا لن کامپیوتر وصل میشه چراغ اینترنت شروع میکنه به چشمک زدن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •