cpu man e6600 hast vali bazi ha oon ro nami khoonan va sistem ba in ke cpu jadid gereftam sor atesh farghi nakarde va motherboard ro ham update kardam vali hichi nashod
cpu man e6600 hast vali bazi ha oon ro nami khoonan va sistem ba in ke cpu jadid gereftam sor atesh farghi nakarde va motherboard ro ham update kardam vali hichi nashod
لطفا فارسی تایپ کنید
شما سی پی یو رو عوض کردید حتما باید ویندوز رو هم عوض کنید
درایورهای سیستم به خصوص گرافیک روآپدیت کنید
برای بازی علاوه بر سی پی یو رم و گرافیک هم مهم است
ممنون،ولی گرافیک رو هم آپدیت کردم گرافیکم geforce210 هستش،رم هم 2 هست با این حال ممکنه از عوض نکردن ویندوز باشه؟
من این رو الان فهمیدم دمای سی پی یو بالای 99 هستش
گرافیک 210 که اصلا برای بازی ساخته نشده فقط برای کارهای معمولی هست....
اگه دمای CPU بالاست میتونید خمیر سیلیکن رو عوض کنید و اگه لازمه فن CPU رو تعویض کنید (سیستم رو هم با بلور تمیز کنید)
اول نگاه کنید که CPU تو لود نباشه (در حالت عادی)
حالا چه کنیم که گرافیکم برای بازی بدرد نمی خورد؟!؟!![]()
ببینید BASE سیستم شما سوکت 775 هست که فوق العاده قدیمی و از رده خارجه....
برای اینکه بازده مناسبی تو بازی ها داشته باشید باید تغییر سوکت بدید و سیستم رو کلا عوض کنید ...
یا اینکه به فکر گرافیک مناسب تری باشید که اون هم مستلزم داشتن پاور و از همه مهمتر CPU قوی هست
اگه پاورتون ضعیف هست که باید عوض شه و برای CPU هم باید یک کولر EXTREME تهیه کنید تا بشه اورکلاکش کرد (این صحبتی که کردم در صورتی هست که قصد فروش سیستم رو نداشته باشید)
شما بعد از نصب سی پی یو جدید حتما باید ویندوز رو یک دور عوض کنی گرافیک هم برای بازی ها امروز زیاد قوی نیست
بعد از نصب مجدد ویندوز دوباره دما رو اعلام کنید
سی پی یو رو هم که گذاشتید قبلش باید یک خمیر خوب بهش بزنید و فن هم محکم سرجاش فرار بگیره
با این صحبت ها کلا نطرم عوض شد که سیستم رو باید عوض کنم حالا چند می خرن!
ببین چطور مردم رو می بریم تو خرج !!(شوخی)
مشخصات کل سیستم رو بنویسید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)