با سلام کسی میدونه چرا برنامه فلش پلیر برای موبایل فلش رو باز نمیکنه
ممنون ............
با سلام کسی میدونه چرا برنامه فلش پلیر برای موبایل فلش رو باز نمیکنه
ممنون ............
اره من هم چند بار این نرم افزار رو رو گوشی ریختم جواب نداده کسی می دونه چرا؟
نکنه باید فایل های فلش رو با یه برنامه ای تبدیل کنیم و سپس روی گوشی بریزیم؟
مثل اینکه کسی نمیتونه کمک کنه ...............
؟:؟:؟:؟:؟:؟
این برنامه همه فلش ها رو نمیتونه باز کنه. من قبلا یه جایی که این برنامه رو گزاشته بود دیدم که گفته بود انتظار نداشته باشید مثلا همه بازیها رو بتونین با این برنامه باز کنید و خودش اومده بود و یه 10 تایی بازی فلش که جواب میداد رو اسم برده بود
شما هم برو یه سرچی بکن ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه. من اگه فرصت داشتم خودم برات چندتا فایل فلش پیدا میکردم اما چکار کنم که ندارم
شما كدوم نسخه رو دانلود و نصب كردي؟نوشته شده توسط reha
نيازي به تبديل نيست.نوشته شده توسط satsw2006
آقا كمال از صحبت شما پيداست كه نسخه ي 1.1 رو ميگي.نوشته شده توسط kamal_iut
///////////
به هر حال 2 نسخه مي ذارم (گرچه قبلا هم گذاشته بودم و دوستان براي يه search ساده هم كم لطفي ميكنند. دوستم آقا حميد/hamid110/ دو روز پيش به يه همچين سؤالي جواب داده بود و لينك هم گذاشته بود)
نسخه 2.0 بيشتر از 95% فايل ها رو جواب ميده:
Flash Lite 1.1 is very buggy but runs on most devices
Download:
for Flash Lite 2.0 you need at least a Nokia N90, N70, 6260, 6680, 6681, 6682, 6630, 6670کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز .
من فایلهای gif و انیمیشن رو نمیگم .
من فلش موزیکهای دانلود شده از اینترنت رو میخوام با هاش ببینم .
سلام . .
نرم افزاري رو كه داود جان معرفي كردند رو من با هاش كار كردم . . خيلي خوبه . . چند تا يلزي رو هم باز كرد . .
salam age mishe vase n71 ham flash player bedid mamnon
salam dar javabe in ke che jooori flash pleayer kar kone man goooshim 7610 hast dakhele memorym flashay ro ke mikhastam rikhtam rooo folder e [other] pakhsheshoon mikone vali har jaye dige memory berizin pakhshesh namikone![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)