تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: كمك به يك جوان در آستانه دانشجو شدن در رشته مهندسي كامپيوتر نرم افزار

داره خودمونی میشه manmanman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

5 كمك به يك جوان در آستانه دانشجو شدن در رشته مهندسي كامپيوتر نرم افزار

من احتمالا اول مهر در یکی از دانشگاههای معتبر تهران : (شریف -تهران -امیرکبیر) رشته مهندسی کامپیوتر والبته نرم افزار قبول میشم البته من به این رشته فقط علاقه زیادی دارم ولی دانشی ندارم مثل برنامه نویسی یا این جور چیزا بلد نیستم نظرتون چیه ؟اصلا بین شما کسی هست مهندسی کامپیوتر یا IT خونده باشه اگه هست منو راهنمایی کنین ای پیشکسوتان عزیز به من جوون 18 ساله بگین که از همین اول دنبال چه چیزایی برم ؟ چی رو بیشتر دنبالش باشم تا یاد بگیرم ؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

1

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينك يه مطلب در مورد رشته علوم و مهندسي كامپيوتر .
    اين توصيه رو از من به عنوان دانشجوي سال سوم علوم كام قبول كن اگه علاقه نداري تو اين رشته نيا . بالغ بر نيمي از بچه هاي ورودي به اين رشته در دانشگاه ما به دليل عدم علاقه و متعاقبا عدم توانايي در ادامه به تغيير رشته به رشته هايي چون مديريت - حسابداري - رياضي - فيزيك و . . . رو كردن

پروفشنال Admiral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اين توصيه رو از من به عنوان دانشجوي سال سوم علوم كام قبول كن اگه علاقه نداري تو اين رشته نيا . بالغ بر نيمي از بچه هاي ورودي به اين رشته در دانشگاه ما به دليل عدم علاقه و متعاقبا عدم توانايي در ادامه به تغيير رشته به رشته هايي چون مديريت - حسابداري - رياضي - فيزيك و . . . رو كردن
    اول از همه بهت تبریک میگم چون رشته ی خیلی خوبی رو انتخاب کردی.

اما این رو مطمئن باش که اگه علاقه نداشته باشی وسط کار جا میزنی!

خودت حتماً میدونی مهندسی کامپیوتر رشته ای نیست که بشه راحت گذروندش.

وقتی خودت توی فضای بچه های کامپیوتر قرار بگیری متوجه میشی باید دنبال چه چیزهایی باشی.

اینکه الان دانشی نداری هیچ اشکالی نداره. فقط سعی کن توی درس های اساسی مثلاً برنامه نویسی از کلاس عقب نمونی.

حتی اگه میتونی یکی دو فصل جلوتر رو قبل از کلاس بخون.(این کاری بود که من میکردم و مطمئن باش نتیجه میده)

خودت رو محدود به کلاس های دانشگاه نکن. اگه این کار رو بکنی هیچ چیزه بدرد بخوری یاد نمیگیری.

باید سعی کنی از دانشی که توی دانشگاه بدست میاری برای کارهایی که توی دانشگاه بهت یاد نمیدن استفاده کنی.

مثلاً اگه پاسکال میخونی محدود به پاسکال نشو بلکه خودت برو دنبال دلفی که پایه اش همون پاسکاله اما مدرن تره و مخصوص ویندوزه نه داس !

فعلاً همین ها رو یادم اومد .

موفق باشی مهندس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Programer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر منم دقیقا مثل دوستان هست اگه علاقه نداری فقط در حد مدرک گرفتن بدردت میخوره نه بیشتر پس سعی کن درخودت علاقه بوجود بیاری البته اگه یه کم سعی کنی خودش بوجود می آد چون رشته واقعا جالبی هست
    همانطور که دوستان فرمودند خودتو به کلاس و دانشگاه محدود نکن دانشگاه فقط راه رو بهت نشون میده توخودت باید باقی راه رو طی کنی و به اون چیزی که انتخاب کردی برسی
    ا بابت قبولی هم تبریک می گم میدوارم همیشه موفق باشی

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    بهترین راهش اینه که بیای تو فروم
    من الان یه مهندس کامپیوتر تمام عیارم که تقریبا خیلی چیزا بلدم
    ولی فقط 13 سالمه خیلی دوست دارم بیام تو کار کامپیوتر ولی خیلی کوچیکم حتی می تونی منو کوچیکترین عضو هم بدونی
    کاش بزرگتر بودم و می رفتم دانشگاه ولی من توی این 5 سال با این همه اطلاعات چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ریاضی من هم حرف نداره می رم سوم راهنمایی و از الان تضمینی همه ی درساش رو یاد دارم
    نمی دونم توی این 5 سال باید چیکار کنم!
    ممنون موفق باشی دوست من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •