تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: جابجایی اطلاعات دو دیتابیس

داره خودمونی میشه Elito's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    little big cyber planet

14 جابجایی اطلاعات دو دیتابیس

با asp.net و صرف چندین ماه وقت یه فروشگاه رو هارد خودم طراحی کردم با دیتابیس اس کیو ال 2008 حالا که یه هاست گرفتم فهمیدم که دیتابیس رو همینجوری کپی پیست نمیشه کرد و دیتابیسش آی پی و یوزر پسورد خودش رو داره.
    راهنماییم کنید و یک برنامه بهم معرفی کنید که بشه جدول ها و اطلاعاتشون رو بین این دو جابجا و یا بعدا سینک کرد.
    برنامه import and export data خود ویژوال استودیو رو دیدم . برنامه جامعی نیست و بعضی فرمت ها رو عوض میکنه و یا شماره گذاری اتومات آیدی سطرها بهم میخوره و بدرد استفاده دائم نمیخوره.
    اگه یه برنامه جامع و خوب برای این کار بهم معرفی کنید ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با asp.net و صرف چندین ماه وقت یه فروشگاه رو هارد خودم طراحی کردم با دیتابیس اس کیو ال 2008 حالا که یه هاست گرفتم فهمیدم که دیتابیس رو همینجوری کپی پیست نمیشه کرد و دیتابیسش آی پی و یوزر پسورد خودش رو داره.
    راهنماییم کنید و یک برنامه بهم معرفی کنید که بشه جدول ها و اطلاعاتشون رو بین این دو جابجا و یا بعدا سینک کرد.
    برنامه import and export data خود ویژوال استودیو رو دیدم . برنامه جامعی نیست و بعضی فرمت ها رو عوض میکنه و یا شماره گذاری اتومات آیدی سطرها بهم میخوره و بدرد استفاده دائم نمیخوره.
    اگه یه برنامه جامع و خوب برای این کار بهم معرفی کنید ممنون میشم

با سلام به دوست عزیز

به نظر من شما می تونید با attach و deattach کردن mdf بانک اطلاعاتیتون اونا رو به هر جا که خواسته باشین ببرین بدون اینکه از نرم افزار خاصی استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •