لطفا کمکم کنید
صفحه ایمیلم بصورت خیلی متفاوت باز میشه وحتی هیچ تمی هم نداره و پیام Taking too long? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میده من باید چیکار کنم؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید
صفحه ایمیلم بصورت خیلی متفاوت باز میشه وحتی هیچ تمی هم نداره و پیام Taking too long? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میده من باید چیکار کنم؟؟؟؟
وقتی سرعتتون پایین باشه این پیغام رو میده! سرعتتون چقدره؟ با سایر سایت ها هم مشکل دارید؟
سلام دوست عزیز
نه همچین مشکلی رو با سایت های دیگه ندارم
مطمئن بشید که جاوا اسکریپت مرورگرتون فعال هست؛ کوکی ها، کش و ... مرورگرتون رو حذف کنید و مجددا تست بفرمایید، گر مشکل بر طرف نشد با یک مرورگر دیگه تست کنید.
معذرت میخوام ولی میشه یکم توضیح بیشتر بدید که دقیقا باید چیکار کنم
من هیستوری رو کامل پاک کردم ولی مشکل حل نشد
ممنون از راهنماییتون
مرورگری که استفاده میکنید چیه؟ کلا با یک مرورگر دیگه تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟
من با موزیلا کار میکنم ولی فک کنم قبلا با اکسپلورر انجام دادم وجواب منفی بود ولی الان باز امتحان میکنم
مرسی از لطفتون
خیلی ممنون از لطفتون
با اکسپلورر با مشقت زیا د باز شد فک کنم فایرفاکسم رو عوض کنم مشکل حل میشه بازم ممنون
موفق باشید
خواهش میکنم، نیازی نیست عوضش کنید. از منوی help گزینه restart with add-ons disabled رو انتخاب کنید، فایرفاکس بسته میشه و یک سوال ازتون میپرسه رو reset کلیک کنید باید مشکل حل بشه.
یا میتونید فایرفاکس رو ببندید و توی run بنویسید firefox -profilemanger سپس در پنجره باز شده یک profile جدید بسازید و از اون استفاده کنید.
و ...
من ریست کردم ولی پیغام This Connection is Untrustedرو میده و وقتی که دستور بهرصورت باز شود رو اعمال میکنم دوباره بهمون صورت باز میشه دلیلش چیه که ابتدای همه سایت ها این اخطاریا پیغام میاد
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)