سلام امروز تلویزیون ال ای دی ig خریدم الان می خوام کامپیوتر با کایل htmi وصل کنم ...با وصل کردن کابل تصویر کامل دریافت می کنم ولی صدا نمیاد البته اینطور میشه گفت که فقط صدای خش خش میاد ......
سلام امروز تلویزیون ال ای دی ig خریدم الان می خوام کامپیوتر با کایل htmi وصل کنم ...با وصل کردن کابل تصویر کامل دریافت می کنم ولی صدا نمیاد البته اینطور میشه گفت که فقط صدای خش خش میاد ......
اگر اینکارو نکردید باید از Playback Device (کلید راست روی آیکون بلندگو کنار ساعت) خروجی HDMI رو Set as Default Device کنید
این راهو تست کردم ولی باز جواب نداده...
کلا به غیر از HDMI بقیه رو Disable کنید، ولوم هم بالا باشه، باید جواب بده، درایور کارت گرافیک هم باید نصب باشه، شایدم TV تنظیماتی داشته باشه، غیر از اینا نمیدونم
خوب تو قسمت
divice select
3
گزینه هستش ::
speakers
Realtek Digital Output
Realtek Digital Output(RCA)
که آخری دیفالت هستش...
یعنی گزینه htmi نیستش .............
راستی وقتی ویندوز تازه نصب شده که گرافیک نصب نیست صدای خش خش که میگم نمیاد اما باز صدا نیست و وقتی گرافیک نصب می کنم خش خش شروع میشه..
ویندوز 8.1
گرافیک گیگابایت 9500 gt
بزرگوار از طریق کابل hdmi موجود روی کارت گرافیک به هیچ وجه نمی تونید صدا رو به تلویزیون هم زمان با تصویر بفرستید.اصولا کارت گرافیک اسمش روشه.ولی میتونی صدا رو جداگانه به سینمای خانگی یا اسپیکر بدی.
بزرگوار طوری میگی که اصلا ما از هیچی خبر نداریم من این سیستم رو چند جا استفاده کردم پس بی جهت از خودتون نظر ندین........
خب اون آخری خروجی HDMI نیست، احتمالا چون غیر فعاله پیدا نیست
تو همین قسمت کلیک راست که میکنید دوتا گزینه ...Show داره تیک دوتاش زده باشه، بعد HDMI رو Enable و Default کنید، دیگه اگه نیست یا درایور درست نصب نیست یا کارت قابلیتشو نداره که بعیده، تا جایی که یادمه 9500 خروجی HDMI نداشت حالا شاید مدل خاصیشو داری
من با HDMI گرافیک چندین کامپیوتری که کار کردم صدا رو هم منتقل میکرده، فقط باید درایور نصب باشه که صدا رو از سیستم بگیره و منتقل کنه، کارت صدای مستقل نداره
Last edited by jahangir1400; 29-01-2014 at 00:18.
آقا من یه عذر خواهی بزرگ بدهکارم .چون تلویزیون رو تازه گرفته بودم روش امتحان نکرده بودم.ولی به روشی که jahangir1400 گفته بود درست میشه.باز هم شرمنده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)