تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: عدم بوت شدن سی دی ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض عدم بوت شدن سی دی ویندوز

با درود
    من قبلا یه تاپیک زده بودم و تازه کار به جاهای خوب کشیده شده بود که یهو هر چی سوال پرسیدم کسی دیگه جواب نداد . به خاطر همین اینجا تاپیک زدم شاید جواب بدن... اینم لینکش... لطفا کمک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یه لب تاب سامسونگ با رم 4 و ویندوز 8 با صفحه تاچ دارم که میخوام ویندوزش رو عوض کنم. اما وقتی دی وی دی رام اکسترنال رو وصل میکنم و دی وی دی ویندوز رو میذارم بوت نمیشه با اینکه بوت اول دستگاه دی وی دی رام هستش. مشکل از دی وی دی و دی وی دی رام نیست چون دقیقا روی یه سیستم قدیمی داغون براحتی بوت میشه. چه کار باید بکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

اينجور كه شما ميگي حتما مشكلي نداري...خب با يه DVD ويندوز ديگه امتهان كن شايد درست بشه

3. 2 کاربر از mehdisarvari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

سلام مدل لپ تاپ تون رو دقیقا بدین سامسونگ ها پشت شون نوشته یا اینکه وارد dxdiag و مدل رو بذارید

5. 2 کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اينجور كه شما ميگي حتما مشكلي نداري...خب با يه DVD ويندوز ديگه امتهان كن شايد درست بشه
    با dvd دیگه هم امتحان کردم نشد. فقط روی سیستم سامسونگم اینجوریه
    لینکیو که تو پست قبلی گذاشتم اگه چک کنید متوجه مراحل کار میشید... اول که اصلا توی قسمت بوت usb های سیستم کار نمیکرد که با راهنمایی دوستان مشکل حل شد... حالا هم با فلش بوت ایبل استفاده کردم و هم با dvd اکسترناب ولی بوت نمیشه و ویندوز قبلی (w8-64) بالا میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام مدل لپ تاپ تون رو دقیقا بدین سامسونگ ها پشت شون نوشته یا اینکه وارد dxdiag و مدل رو بذارید
    530u3c/530u4c/532u3cاین رو از توی dxdiag گذاشتم. البته پشت سیستم اینو نوشته MODEL CODE: np540u3c-A02UB یه نوشته بزرگ هم پشت سیستم رو ی برچسب اطلاعاتش نوشته 540u... من که نفهمیدم مدل لبتاپ چیه
    Last edited by nemesiss1364; 30-01-2014 at 00:33.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

توی حالت پیشفرض لپ تاپ شما روی UEFI به جای BIOS تنظیم شده و در نتیجه Secure Boot برای لپ تاپ شما فعاله. این گزینه باعث میشه که هر وسیله ای که UEFI رو پشتیبانی نکنه Boot نشه.

DVD رو توی ویندوز بذارید و ببینید که توی این مسیر efi\boot چه فایلی هست؟ این برای اینه که بدونم DVD شما برای UEFI درست شده یا نه دستکاری شده (چون گفتید برای یه سری شرکت های ایرانیه)

در ضمن توی همون برنامه ی Rufus که قبلا گفتید قابلیت این رو دارید که یه DVD ویندوز رو بهش بدید با یه فلش و خودش اون رو به صورت UEFI تبدیل کنه و آماده کنه.

شما میتونید گزینه ی Secure Boot یا یه چیزی که مربوط به همینه رو غیر فعال کنید ولی بعد از نصب ویندوز شما دیگه از Secure Boot پشتیبانی نمیکنه.

بهترین راه اینه که یا از همون برنامه Rufus استفاده کنید و یا محتویات اون پوشه رو بگید تا بهتون بگم که چه تغییراتی بدید و درست بشه.

9. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی نیازمندی های Rufus برای تبدیل فلش ایناست:

1. فلش بالای 8 گیگ
    2. DVD ویندوز
    3. هنگام فورمت باید گزینه ی GPT رو انتخاب کنید
    4.مراحلی عادی بعدی ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر توی عکس ببینید خودش توی GPT رو انتخاب کرده

برنامه رو هم از انجا میتونی بگیری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by smss.exe; 30-01-2014 at 01:02.

11. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

سلام

شما باید اول Fast BIOS رو disbale کنید. بعد همونطور که دوستمون هم گفتند باید Secure BOOT رو هم disable کنید .

os mode رو هم از روی UEFI روی cmd bios بذارید حالا براحتی فلشتان رو بوت کنید .

البته قبل بوت فلش رو روی سیستم دیگه ای تست کنید که آیا بوتش کار میده یا نه. همچنین از سی دی میتونید بوت کنید.

موفق باشید

13. 3 کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

توی حالت پیشفرض لپ تاپ شما روی UEFI به جای BIOS تنظیم شده و در نتیجه Secure Boot برای لپ تاپ شما فعاله. این گزینه باعث میشه که هر وسیله ای که UEFI رو پشتیبانی نکنه Boot نشه.

DVD رو توی ویندوز بذارید و ببینید که توی این مسیر efi\boot چه فایلی هست؟ این برای اینه که بدونم DVD شما برای UEFI درست شده یا نه دستکاری شده (چون گفتید برای یه سری شرکت های ایرانیه)

در ضمن توی همون برنامه ی Rufus که قبلا گفتید قابلیت این رو دارید که یه DVD ویندوز رو بهش بدید با یه فلش و خودش اون رو به صورت UEFI تبدیل کنه و آماده کنه.

شما میتونید گزینه ی Secure Boot یا یه چیزی که مربوط به همینه رو غیر فعال کنید ولی بعد از نصب ویندوز شما دیگه از Secure Boot پشتیبانی نمیکنه.

بهترین راه اینه که یا از همون برنامه Rufus استفاده کنید و یا محتویات اون پوشه رو بگید تا بهتون بگم که چه تغییراتی بدید و درست بشه.
    اینجوری که متوجه شم این سیستم uefiدر واقع اجازه نصب سی دی های کپی رو نمیده... درسته؟ توی دی وی دی ویندوزم این فایل هست bootia32.efi
    من از اون نرم افزار واسه ریختن ویندوز روی فلش استفاده کردم وفلشم روی یه سیستم قدیمی ایسر براحتی بوت شد اما روی این سیستم جدیدم بوت نمیشه... با این تفاسیر باید چکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

شما باید اول Fast BIOS رو disbale کنید. بعد همونطور که دوستمون هم گفتند باید Secure BOOT رو هم disable کنید .

os mode رو هم از روی UEFI روی cmd bios بذارید حالا براحتی فلشتان رو بوت کنید .

البته قبل بوت فلش رو روی سیستم دیگه ای تست کنید که آیا بوتش کار میده یا نه. همچنین از سی دی میتونید بوت کنید.

موفق باشید
    مرسی از راهنماییتون. حالا این کارا بکنم ببینم چی میشه...
    دوستان قابلیت تاچ سیستم توی ویندوز 7 هم کار می کنه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •