تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: انتخاب برتر ( Sony W804 ---Samsung ES7770---LG 86000 )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض انتخاب برتر ( Sony W804 ---Samsung ES7770---LG 86000 )

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
    این سه مدلی که در بالا مطرح کردم از لحاظ قیمت تقریبا توی یک رنج هستند و بین 3.5 تا 3.8 قیمت اونها هست البته اگر اشتباه نکنم
    هر سه مدل هم زیبا هسند و هم امکانات خوبی دارن
    ( Sony W804 --- Samsung ES7770 --- LG 86000 )
    قیمت کنونی سونی با گارانتی 3.6 هست
    قیمت سامسونگ هم 3.6 هست
    قیمت ال جی هم حدودا 3.8 هست
    از دوستانی که با این سه مدل آشنایی کامل دارند و یا یکی از این مدلها رو خریداری کردند تقاضا داریم تا ماحصل تجربه خودشون رو در چند خط بیان کنن البته بدون تعصب خاصی تا برای کاربران دیگه مفید واقع بشه
    در مورد مدل هم باید بگم که انتخاب ما برای 42 اینچ هستند
    کاربرد هم دیدن شبکه های ماهواره ای و کنسول بازی هست
    ضمن اینکه بحث سه بعدی بودن هم مهم هست و کیفیت تصویر اولویت اصلی ماست
    ضمن اینکه با قابلیت DLNA که اکثر مدلها دارن فکر میکنم بحث امکانات زیاد در اولویت نباشه و این ویژگی جدید میتونه خیلی از نیاز کاربران رو برطرف کنه
    منتظر مطالب دوستان هستیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر
    Last edited by Shr776; 27-01-2014 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کسی نیست؟
    منتظر دوستان هستیم

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

دوست عزیز این 3 تا tv که گفتید واقعا عالی هستن و کیفیت و امکانات عالی دارن
    من خودم es7770 داشتم و کیفیت 86000 رو هم دیدم ولی 7770 رو بیشتر میپسندم وکیفیتش چند پله بالتر از 86000 هست
    ولی بین 804 و es7770 به نظر من کیفیت 804 باحالتره و رنگارو زنده و شادابتر نشون میده ولی از نظر اسمارت و پخش فیلم و زیرنویس 7770 بهتره
    w804a تکنولوژی ips ال جی و موتور پردازش اختصاصی سونی رو داره که یه جورایی هم سونی داری و هم الجی
    شما انتخابت رو بسته به نیازهات از بین es7770 و w804a انجام بده

4. 2 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد انتخاب بين ٨٠٤ و f7770
    در مورد كيفيت تصوير و ،،،، يه توضيح بديد
    راستي تكنولوژي توليد پنل و پردازش تصوير أين مدل تو چه رده اي قرار ميگيره

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

هر دو فوق العاده هستن از نظر کیفیت تصویر
    ولی سامسونگ f7770 عملکرد بهتری تویه اسمارت و پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی داره
    سوال اخرتون رو درست متوجه نشدم ولی هردو میان رده بازار هستن

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرسی از دوستان
    بحث کاربرد یه بحث کلی هست
    اینکه مثلا میگن سامسونگ فرمت بیشتری رو ساپورت میکنه من اصلا قبول ندارم
    باید قبول کنیم که مهمترین فرمتها همون MKV MP4 هستند که فکر میکنم هر دو برند در پخش اون مشکلی ندارن
    فکر نمیکنم فرمتهای معمولی و پیش پا افتاده و کم اهمیت زیاد مهم باشن

و در مورد کیفیت تصویر هم فکر میکنم رنگهای سونی همیشه جذابتر و زنده تر هست و اینو همه تایید میکنن

در هر صورت فکر نمیکنم مثلا بخاطر یه بحث زیرنویس یا یه چند تا فرمت معمولی بخواهیم یه برند رو برتر یا ضعیفتر نشون بدیم

اولویت همه دوستان هم معمولا دیدن تصاویر جذاب هست پس اینکه از اونها سوال بشه کاربردتون چیه فکر میکنم کمی منطقی نیست
    طرف تلویزیون میگیره که تصویر ببینه و مهمترین کاربردش همینه و دادن چند تا فرمان صوتی و غیره در اولویتهای بعدی هستند که ملاک اصلی نیستند

در مورد بحث فرمانهای تصویری سامسونگ بحث جداست و باید قبول کنیم امکانات اون بیشتر هست ولی ایا واقعا بعضی امکانات جزیی واقعا ارزش هزینه زیاد رو دارن یا خیر؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

مرسی از دوستانبحث کاربرد یه بحث کلی هستاینکه مثلا میگن سامسونگ فرمت بیشتری رو ساپورت میکنه من اصلا قبول ندارمباید قبول کنیم که مهمترین فرمتها همون MKV MP4 هستند که فکر میکنم هر دو برند در پخش اون مشکلی ندارنفکر نمیکنم فرمتهای معمولی و پیش پا افتاده و کم اهمیت زیاد مهم باشنو در مورد کیفیت تصویر هم فکر میکنم رنگهای سونی همیشه جذابتر و زنده تر هست و اینو همه تایید میکنندر هر صورت فکر نمیکنم مثلا بخاطر یه بحث زیرنویس یا یه چند تا فرمت معمولی بخواهیم یه برند رو برتر یا ضعیفتر نشون بدیماولویت همه دوستان هم معمولا دیدن تصاویر جذاب هست پس اینکه از اونها سوال بشه کاربردتون چیه فکر میکنم کمی منطقی نیستطرف تلویزیون میگیره که تصویر ببینه و مهمترین کاربردش همینه و دادن چند تا فرمان صوتی و غیره در اولویتهای بعدی هستند که ملاک اصلی نیستنددر مورد بحث فرمانهای تصویری سامسونگ بحث جداست و باید قبول کنیم امکانات اون بیشتر هست ولی ایا واقعا بعضی امکانات جزیی واقعا ارزش هزینه زیاد رو دارن یا خیر؟با تشکر
    حرف شما کاملا درستهولی واسه همه نهطرف تلویزیون برده و فرداش اومده میگه خوشم از کنترل نمیاد 300 میدم عوضش کنیا میگه جون خودت زیرنویس فارسیش رو یکاری رو بکن وگرنه باید با ضرر بفروشمشیکی میاد کیفیت تصویر ی تلویزیون رو میبینه میگه وحشتناکه ولیچون خانومم شکلشو دوست نداره و میگه قشنگ نیست نمیخوامش ی خوشکلتر نشونم بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان در مورد 804 توضیحاتی دادن که جالب بود .مثلا پنل سونی که تولید ال جی هستش و ...
    میخواستم اگه دوستان در مورد تلوزیون های سامی هم اگه اطلاعا تی دارن مطرح کنند
    به عنوان مثال سری های مختلف سامی از چه پنل هایی استفاده شده و در مورد پردازشگر و بیشتر منظورم بحت تخصصی تر در این مورد هستش

2-راستی آیا پنلی که ال جی برای سونی تولید میکنند در سری تلوزیون های خود این شرکت مورد استفاده قرار میگیرد یا نه؟ چون بعضی از دوستان اعتقاد دارند کیفیت پنل های تولیدی ال جی برای س ونی یه سرو گردن بالاتر از پنل های تولیدی برای خود تلوزیون های شرکت ال جی میباشد
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

زیاد خودتون رو برای خرید LED اذیت نکنید! بعضی افراد واقعیت را پنهان می کنند و چون خودشون اون TV رو دارند و یا فروشنده آن مدل هستند تبلیغش رو هم می کنند!
    بهترین کار استفاده از سایتهای معتبر در این زمینه هستش. برای نمونه از سایت زیر کمک بگیرید:

در حال حاضر هم بهترین 47 اینچ :

LG LA7400 : Best 47 inch TV of 2014 - 2013

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام
    دوستان در مورد 804 توضیحاتی دادن که جالب بود .مثلا پنل سونی که تولید ال جی هستش و ...
    میخواستم اگه دوستان در مورد تلوزیون های سامی هم اگه اطلاعا تی دارن مطرح کنند
    به عنوان مثال سری های مختلف سامی از چه پنل هایی استفاده شده و در مورد پردازشگر و بیشتر منظورم بحت تخصصی تر در این مورد هستش

2-راستی آیا پنلی که ال جی برای سونی تولید میکنند در سری تلوزیون های خود این شرکت مورد استفاده قرار میگیرد یا نه؟ چون بعضی از دوستان اعتقاد دارند کیفیت پنل های تولیدی ال جی برای س ونی یه سرو گردن بالاتر از پنل های تولیدی برای خود تلوزیون های شرکت ال جی میباشد
    ممنون
    نه داداش همون پنله ولی درجه 1 ال جی هست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •