تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: برنامه نویسی پنج لایه

در آغاز فعالیت هادی_الهیاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برنامه نویسی پنج لایه

لطفا سورس یا راهنمایی درباره برنامه نویسی پنج لایه (لایه ای) در سی شارپ را برایم بفرستید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در n-tier programing قرار هست كه كدها روي server و interface روي client اجرا بشه.
    فكر ميكنم در برنامه نويسي 5 لايه database طريق cursor با يك server در ارتباط هست وهمين طور كد ها روي يك local machine مثلا WPN اجرا ميشن shadow اين اجرا روي server قرار ميگيره و Interface هم روي client اجرا ميشه.
    ميتونيد درباره n-tier programing جستجو كنيد.
    ممنون
    Last edited by someone; 24-08-2006 at 23:53.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در n-tier programing قرار هست كه كدها روي server و interface روي client اجرا بشه.
    فكر ميكنم در برنامه نويسي 5 لايه database طريق cursor با يك server در ارتباط هست وهمين طور كد ها روي يك local machine مثلا WPN اجرا ميشن shadow اين اجرا روي server قرار ميگيره و Interface هم روي client اجرا ميشه.
    ميتونيد درباره n-tier programing جستجو كنيد.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطفا يك كمي ساده تر برابم توضيح بدهيد مثلا لایه common-data accses-bussiness-..چیست ؟چطور تعریف می شوند.خیلی ممنونم ساموان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط هادی_الهیاری
    لطفا يك كمي ساده تر برابم توضيح بدهيد مثلا لایه common-data accses-bussiness-..چیست ؟چطور تعریف می شوند.خیلی ممنونم ساموان

دوباره سلام.
    به طور ساده ميشه گفت كه شما در يك شبكه حداقل دو PC داريد كه database روي server و interface يا win Form و...
    روي client قرار ميگيره.
    معمولا لایه ها به شکل زیر تعریف میشن.که بعضی روی server و بعضی روی client اجرا میشن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که دومی presentation Logic tier شامل این بخش ها هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سئوالی که پرسیدن فکر کنم منظورتون data tier و business tier هست.
    Data tier
    بخش اساسی از این مجموعه هست و توسعه ی یه system بدون این لایه غیر ممکنه.این لایه, لایه ی سیستم مدیریت داده هاست ( database management system (DBMS
    که شامل Access ,oracle,SQL Server و...میشه و لایه پیچیده و گسترده ای هست.این لایه برای زخیره اطلاعات به کار میره.معمولا هم شامل یه engine برای خواندن و search در اینfile هاست.
    Business tier
    مرکز اصلی یا در واقع مغز تمام برنامه ها در این قسمت قرار داره. که شامل فعالیت هایی مثل business rules
    Data manipulation (اجازه ی دستکاری داده ها رو میده ) و ....اگه قرار باشه یه موتور search ایجاد بشه و مثلا زمان پیدا کردن یه کلمه رو اعلام كنه در این لایه قرار می گیره.این لایه با هیچ database ی در اتباط نیست. و در خروجی چیزی قرار نمیده و در ارتباط با مثلا صفحه های html نیست.و هیچ کدی برای دسترسی به database نداره.و ارتباط بین لایه های بالایی و پایینی رو به عهده داره.

اميدوارم كمكتون كرده باشه.
    Last edited by someone; 25-08-2006 at 18:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در اينكه كمكم مي كنيد شك نكنيد اما جوري كه من از جواباتون فهميدم شما خيلي از من جلوتري .نمي تونم با شما ست شم من تازه شروع كردم دات نت كار وب رو بيشتر دوست دارم اما چون شخت تره فعلا با ويندوز ادامه مي دم .اگه ايميل خودتونو به من بدين ممنون ميشم .اگه نخواستين اينجا بذارينايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .تا همینجاشم چاکرتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر منبع آموزشي در مورد برنامه نويسي سه لايه اريد ممنون ميشم معرفي كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •