( تو به نامهء گالیله )
"من گالیلئو گالیله در هفتادمین سال زندگی درحضور دادگاه عادل، در برابر شما زانو زده ودرحالی که کتاب مقدس را پیش چشم دارم و با دست
های خود لمس می کنم ، توبه می نمایم و سوگند یاد می کنم که همواره به جمله، جملهء این کتاب وآنچه پاپ مقدس وکشیشان کلیسای
کاتولیک می گویند اعتقاد داشته و به لطف خداوند متعال در آینده نیز اعتقاد خواهم داشت. من اعتقاد خالی از حقیقت حرکت زمین را انکار
می کنم وآن را منفور ومطرود می نمایم.
اعلام می کنم که نظر من در مورد اینکه خورشید ثابت است و زمین به دور آن می چرخد،یک نظر باطل و الحادی ونادرست وگمراه کننده بوده
ونمی بایست در هیچ جا تدریس و مورد بحث قرار گرفته یامورد استناد قرار گیرد.
واقعیت روشن ومشخص این است که زمین مسطح وثابت است. وهمانگونه که هرکسی می داند وهر روز می بیند این خورشید وتمام
ستارگان هستند که به دور زمین می چرخند.
این اعتقاد من است و در آینده نیز از این اعتقاد برنخواهم گشت. می خواهم در برابر شما اعلام کنم که در خلوت خود نور حقیقت در دل من
راه یافته وبه خوبی درک کردم که آنچه قبلا گفته بودم اشتباه بوده و از کردهء خود پشیمانم وهر محکومیت وجزایی که برای من تعیین شود با
خوشحالی پذیرا خواهم شد و امیدوارم به سزای خود در گمراه کردن افراد جامعه برسم
در صورتی که از هر یک از مواد فوق تخطی کرده ودر آینده به تفکر نادرست خویش باز گردم، مسئولیت وتبعات این خطای نابخشودنی را به طور
کامل می پذیرم.من برای اینکه از صحت و دقت اعترافات خود مطمئن باشم همه چیز را از قبل روی این برگه نوشته وبرای شما خواندم
واعلام می کنم رسم الخط خود من وذهنیات واعتقادات شخصی من بوده وبدون هر گونه فشارو تاثیری از بیرون نگاشته شده است..."
(از حوصله ای که به خرج دادید سپاس گزارم.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]