در دیتابیس که زیاد جالب نیست چون میتونه برنامه رو دوباره نصب کنه و اون اطلاعات روز ها میپره
بسته به نوع دیتابیس و محل آن هم دارد اما در حالت عمومی حرف شما صحیح است.
در مورد root فکر کنم یکم امنیت اون فایل از بین میره چون تعداد فایل های این مسیر کم هست و یه راحتی میشه فایل مورد نظر رو
پیدا کرد.
کافی است تا نامی سیستمی انتخاب و وضعیت آن را نیز سیستمی کنید، آنگاه تشخیص آن کمی دشوار می شود و برای کاربران حرفه ای یافتن چنین چیزی کاری عادی بع حساب می آید.
. temp هم قابلیت پاک کردن و این مسائل رو داره.
حرف شما صحیح است. قصد من از بیان این مورد کلی تر کردن مطلب و بسط آن برای کاربران دیگر بود.
شاید ذکر این نکته نیز جالب باشد که در یک سیستم حداقل 2 نوع پوشه ی موقت وجود دارد: User Temp ، Default User Temp . که هر کدوم یک فایده ای دارند. که در نصاب ها خود را بیشتر نشان می دهد.
راستش با این روش آشنایی ندارم و نمیدونم چه طور میشه این کار رو کرد. توضیح میدید؟؟
روش بسیار ساده ای است:
ابتدا یک manifest به برنامه خود اضافه کنید. برای این کار Add New Item To Project رو بزنید و Application Manifest رو انتخاب کنید.
حال در اون شلوغی XML خودش یک جایی گفته که برنامه ی شما نیازمند چه سطح دسترسی است که پیش فرض یک مود ساده یعنی Invoker هست که میشه برنامه ی مهمان، نه برنامه ی مدیر. خوب باز هم خودش گفته که اگر Admin می خواهید باید چه کاری انجام دهید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که من در اینجا روی Admin تنظیم کرده ام. در ویندوز هایی هم که UAC فعال باشد عکس گارد کنار ICON برنامه مبنی بر درخواست Admin این برنامه وجود خواهد داشت.
از طریق کد نویسی چه طور میشه این کار رو کرد؟!
کار نشد ندارد. برای این کار باید یگ کلید رجیستری را از یک به صفر تغییر دهید. از این آدرس
کد:
سپس کلید:
کد:
رو از صفر به یک برای غیر فعال کردن، از صفر به یک هم برای فعال کردن تغییر بدهید.
لازم به یادآوری است که برای همین کار هم نیازمند دسترسی Admin هستید.
موفق باشید.