سلام
من اینترنت 512 سه ماه گرفته بودم که مناسفانه الان تموم شده
خواستم بدونم الان چطوری می تونم از طریق سایتی که داره شارژ کنم مثلا 5 گیگ دیگه بخرم ....عابر بانکی چیزی می خواد؟
سلام
من اینترنت 512 سه ماه گرفته بودم که مناسفانه الان تموم شده
خواستم بدونم الان چطوری می تونم از طریق سایتی که داره شارژ کنم مثلا 5 گیگ دیگه بخرم ....عابر بانکی چیزی می خواد؟
شما اول وارد پنل میشید و بعد مشخص کردن سرویستون در مرحله بعدی به درگاه پرداخت آنلاین بانک متصل میشید.وباید عابر بانک یکی از بانکهای شتاب رو داشته باشی و از دستگا خودپرداز همون بانک رمز دوم رو فعال کنید و در قسمت پرداخت اینترنت شماره کارت و ccv2 تاریخ انقضا رو میخواد در روی کارت حک شد وقسمت رمز اینترنتی هم رمزی رو که انتخاب کردی وارد میکنی
از کدوم شرکت اشتراک اینترنت میگیرید؟
اکثر شرکت ها به غیر از روش پرداخت آنلاین، با استفاده از گوشی و عابر بانک هم میشه اشتراکتون رو شارژ کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی ...
سلام
خب من الان رفتم در پنل شرکت مخابرات اما توی کدوم منوی اون برم؟
میگم حتما باید عابر بانک بانک ملت باشه؟ با عابر بانک های دیگه نمیشه؟ من از مخابرات مازندارن تعرفه ADSL گرفتم
با هر کارت عضو شتاب میشه پرداخت کرد ، بانک ملت فقط یه درگاه پرداخته.
دستت درد نکنه میگم من الان باید توی کدوم مسیر برم؟(توی پنل مازندران که رفتم)
خب من 22 تومن دادم یکی از بچها برام 11 گیگ شارز بزنه! خالا حداکثر تا کی فعال میشه؟
مخابرات دوست عزیز با موبایل هم پرداخت کنی باید رمز دومت رو داشته باشی با شناسه که اینطوری برای ایشون سخت تره
محتوای مخفی: خرید ترافیک آموزش*
با تمام کارتها عضو شتاب میتونی پرداخت کنی اون درگاه برای ملت هست یعنی مخابرات مازندران حسابش در بانک ملت هست.
همون لحظه بعد از پرداخت فعال میشه
5 گیگ میشه 21.000 خورده ای
Last edited by hossein019940; 24-01-2014 at 18:42.
خب اقا تشکر.... الان دوستم زنگ زد که با 22 تومن نمی تونی 11 گیگ بگیری!...درست میگه؟....... میگه فوقش 5 6 گیگ بتونی بخری،چرا؟......... من تا 23 اسفند زمان دارم ،نمی تونم از روش استاندارد استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)