تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یک مشکل خیلی حاد با نصب ویندوز(لطفا کمک کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض یک مشکل خیلی حاد با نصب ویندوز(لطفا کمک کنید)

با سلام
    من سیستمم چندوقت دست یک شرکت بود و روش XP نصب شده.الان وقتی میخوام وارد شم یوزر و پس میخواد که من یوزر و پس یکی از کاربرا رو دارم!این تازه اولشه!
    میخواستم ویندوز عوض کنم اما زمان بوت شدن نه از طریق سیدی رام بوت میشه نه از طریق فلش بوتیبل!تنظیمات بایوس رو هم تغییر دادم فایده ای نداشت!از طریق ورود به ویندوز خواستم نصبش کنم چون یوزر و پس ادمینو ندارم اجازه نصب نمیده!دیگه نمیدونم چیکار کنم!لطفا هر کسی راه غیر معمولی بلده کمک کنه.راستی حالت سیف مود هم بالا نمیاد.یعنی وار نمیشه(یوزر ادمین میخواد منم به هیچ عنوان دسترسی ندارم)
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    از partition manager 11 استفاده کن البته بصورت bootable.اگه درایو ویندوزت فرمت نشد,دیلیتش کن از اول بساز بعدشم ویندوز بریز

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    من سیستمم چندوقت دست یک شرکت بود و روش XP نصب شده.الان وقتی میخوام وارد شم یوزر و پس میخواد که من یوزر و پس یکی از کاربرا رو دارم!این تازه اولشه!
    میخواستم ویندوز عوض کنم اما زمان بوت شدن نه از طریق سیدی رام بوت میشه نه از طریق فلش بوتیبل!تنظیمات بایوس رو هم تغییر دادم فایده ای نداشت!از طریق ورود به ویندوز خواستم نصبش کنم چون یوزر و پس ادمینو ندارم اجازه نصب نمیده!دیگه نمیدونم چیکار کنم!لطفا هر کسی راه غیر معمولی بلده کمک کنه.راستی حالت سیف مود هم بالا نمیاد.یعنی وار نمیشه(یوزر ادمین میخواد منم به هیچ عنوان دسترسی ندارم)
    با تشکر
    خب هر بایوسی تنظیمات بوت داره پس چجوری روش اولین ویندوز و ریختن
    یه عکس از بایوست نمی تونی بذاری شاید شما داری اشتباه می کنی
    فقط یه نکته بگم کخ بعضی اوقات خودم یادم می ره وقتی تنظیم کردن تموم شد F10 را بزنید تا سیو شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •