سلام
من مک بوک ایر 2013 دارم. در خصوص سوالت باید بگم که بله میتونید به راحتی ویندوز 8 نصب کنید چون خود اپل به صورت اورجینال، اپلیکشن مخصوص اینکار رو به نام بوت کمپ داخل سیستم عاملش گذاشته و تمام درایورهای لازم رو ازطریق اون دانلود میکنه تا بتونید در کنار سیستم عامل مک او اس ، ویندوز هم نصب کنید. با اینکار هارد دیسک تقسیم بر 2 میشه . فقط باید بدونید که مدلی که من دارم هارد 128 ssd داره و اگه مثل من دو تا سیستم عامل رو بخواین داشته باشین کمی درخصوص جا باید صرفه جو باشین و مدام فیلم و عکس روش نریزین که زود پر میشه. مدل 128 گیگ حدود 3300 و مدل 256 گیگ حدود 3900 قیمتشه.
من با توجه به باریکی و سبکی این لب تاپ که مثل یه مجله میمونه و مهمتر از همه شارژ طولانی باتری که حدود 6 تا 8 ساعت دوام داره انتخابش کردم. گرافیکش هم hd5000 هستش که بازی های سنگین جدیدی مثل Farcry 3 رو با تنظیمات پائین به راحتی اجرا می کنه. هرچند من این لب تاپ رو نه برای بازی بلکه برای سرکار و امور اداری انتخاب کردم. نکته جالب اینکه همین چند روز پیش نرم افزار مهندسی Ansis 15 که برای محاسبات 2 بعدی و 3 بعدی هیدرولیک سیالات بکار میره رو نصب کردم و یه پروژه رو همزمان در مک بوک ایر با ویندوز 8 و لب تاپ سونی وایو با پردازنده core2due مدل 2.6 گیگاهرتزی با ویندوز 7 اجرا کردیم و هردو پا به پای هم پروژه رو تقریبا در یک زمان اجرا کردند. در کل ازش کاملا راضی هستم. ایرادی که surface داره اینه که ویندوز 8 RT روش نصبه که هر نرم افزاری رو نمیشه نصب کرد. ویندوز 8 RT یه چیزی مابین ویندوز فون موبایل و ویندوز 8 پی سی هستش.