تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در ایجاد درایو و پارتیشن بندی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

14 مشکل در ایجاد درایو و پارتیشن بندی

سلام به همگی ، من دو تا هارد دارم یکش 1 ترابایتی و یکی 0.5 ترابایتی هستش که 1 ترابایتی رو تازه وصل کردم به سیستم
    ویندوزم رو 500 گیگی نصب بود به خاطر یه سری مشکلات مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ، وقتی می خوام تو قسمت پارتیشن بندی ظرفیت درایو C رو افزایش بدم نمیشه برای این کار درایو d رو فرمت کردم که تقریبا 48 گیگ به صورت آن الوکیت در اومد درایو C رو هم فرمت کردم و بعد حذفش کردم اما فضاش با اون 48 گیگ ترکیب نشد ! حالا وقتی می خوام درایو سیستم رو بسازم فقط با همون مقداری که از درایو C قدیمی مونده می تونم باسه ویندوز استفاده کنم و اصلا افزایش پیدا نمی کنه یا با اون 48 گیگ ترکیب نمیشه ، تازه بد تر این که وقتی اون 48 گیگ رو انتخاب می کنم و می خوام یه درایو دیگه بسازم به من اجازه نمیده و یه ارور می ده !
    الان ویندوز رو نصب کردم و بی خیال افزایش ظرفیت c‌شدم اما تو قسمت manage که می رم ،‌48 گیگ به صورت free space هست ولی بازم اجازه نمیده که درایو باهاش بسازم و این ارور رو میده :

there is not enough space available on disk(s) to complete this operation
    با حجمهای کمتر از 48 گیگ هم ساختن درایو رو امتحان کردم ولی بازم همون ارور رو میده
    لطفا کمک کنید خیلی برام واجبه ! اصلن چرا نمیتونم ظرفیت درایو C رو زیاد کنم ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به همگی ، من دو تا هارد دارم یکش 1 ترابایتی و یکی 0.5 ترابایتی هستش که 1 ترابایتی رو تازه وصل کردم به سیستم
    ویندوزم رو 500 گیگی نصب بود به خاطر یه سری مشکلات مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ، وقتی می خوام تو قسمت پارتیشن بندی ظرفیت درایو C رو افزایش بدم نمیشه برای این کار درایو d رو فرمت کردم که تقریبا 48 گیگ به صورت آن الوکیت در اومد درایو C رو هم فرمت کردم و بعد حذفش کردم اما فضاش با اون 48 گیگ ترکیب نشد ! حالا وقتی می خوام درایو سیستم رو بسازم فقط با همون مقداری که از درایو C قدیمی مونده می تونم باسه ویندوز استفاده کنم و اصلا افزایش پیدا نمی کنه یا با اون 48 گیگ ترکیب نمیشه ، تازه بد تر این که وقتی اون 48 گیگ رو انتخاب می کنم و می خوام یه درایو دیگه بسازم به من اجازه نمیده و یه ارور می ده !
    الان ویندوز رو نصب کردم و بی خیال افزایش ظرفیت c‌شدم اما تو قسمت manage که می رم ،‌48 گیگ به صورت free space هست ولی بازم اجازه نمیده که درایو باهاش بسازم و این ارور رو میده :

there is not enough space available on disk(s) to complete this operation
    با حجمهای کمتر از 48 گیگ هم ساختن درایو رو امتحان کردم ولی بازم همون ارور رو میده
    لطفا کمک کنید خیلی برام واجبه ! اصلن چرا نمیتونم ظرفیت درایو C رو زیاد کنم ؟

یک عکس از dsk manage ment بدید خوب بود قبل از افزایش درایو c یک مشورت میکردید شما با نرم افزار eases partion master راحت میتونید با drag کردن درایو c رو توسعه بدید الان هم با این نرم افزار یک تست بکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با نرم افزار acronis تونستم با اون 48 گیگ یه درایو بسازم , ولی با سیستم منیجمنت نمی شد ، قبلش هم افزایش ظرفیت رو با همین نرم افزار امتحان کردم جواب نداد !
    اینم عکسی که خواسته بودید

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

برای افزایش حجم درایو باید از پارتیشن کنار ان فضا حجم کم کنید سپس به c اضافه کنید. این کارفقط از طریق پارتیشن M امکان پذیر است پارتیشن D که مریوط به یک هارد دیگر است و نمی توانید از ان برای این کار استفاده کنید.

البته من کار با ACRONIS را بلد نیستم و منظورم با نرم افزار زیر است!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vissoto; 17-01-2014 at 14:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

قبل از نصب ويندوز جديد m كه ميبينيد همون قديم بود و m همون ٤٨ گيگ هست كه گفتم من وقتي m رو كه كنار c هست free space ميكنم بازم نميتونم به c چيزي اضافه كنم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با نرم افزار acronis تونستم با اون 48 گیگ یه درایو بسازم , ولی با سیستم منیجمنت نمی شد ، قبلش هم افزایش ظرفیت رو با همین نرم افزار امتحان کردم جواب نداد !
    اینم عکسی که خواسته بودید
    با اون نرم افزاری که من معرفی کردم شما راحت بدون هیچ مشکلی میتونید درایو c رو گسترش بدید مشکلی نداره از هر پارتیشنی میتونید فضا بگیرید خودش unlocated میکنه و drag میکنید اضافه میکنید به درایو c کار با این نرم افزار خیلی ساده است بعد که تغییرات انجام شد در محیط نرم افزار باید apply بزنید

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با اون نرم افزاری که من معرفی کردم شما راحت بدون هیچ مشکلی میتونید درایو c رو گسترش بدید مشکلی نداره از هر پارتیشنی میتونید فضا بگیرید خودش unlocated میکنه و drag میکنید اضافه میکنید به درایو c کار با این نرم افزار خیلی ساده است بعد که تغییرات انجام شد در محیط نرم افزار باید apply بزنید
    خیلی خیلی ممنونم از شما
    با همون نرم افزار حل شد مشکل
    نرم افزاری که گفتید از Acronis خیلی بهتر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •