تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل در ایجاد درایو و پارتیشن بندی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

12 مشکل در ایجاد درایو و پارتیشن بندی

سلام به همگی ، من دو تا هارد دارم یکش 1 ترابایتی و یکی 0.5 ترابایتی هستش
    ویندوزم رو 500 گیگی نصب بود به خاطر یه سری مشکلات مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ، وقتی می خوام تو قسمت پارتیشن بندی ظرفیت درایو C رو افزایش بدم نمیشه برای این کار درایو d رو فرمت کردم که تقریبا 48 گیگ به صورت آن الوکیت در اومد درایو C رو هم فرمت کردم و بعد حذفش کردم اما فضاش با اون 48 گیگ ترکیب نشد ! حالا وقتی می خوام درایو سیستم رو بسازم فقط با همون مقداری که از درایو C قدیمی مونده می تونم باسه ویندوز استفاده کنم و اصلا افزایش پیدا نمی کنه یا با اون 48 گیگ ترکیب نمیشه ، تازه بد تر این که وقتی اون 48 گیگ رو انتخاب می کنم و می خوام یه درایو دیگه بسازم به من اجازه نمیده و یه ارور می ده !
    الان ویندوز رو نصب کردم و بی خیال افزایش ظرفیت c‌شدم اما تو قسمت manage که می رم ،‌48 گیگ به صورت free space هست ولی بازم اجازه نمیده که درایو باهاش بسازم و این ارور رو میده :

there is not enough space available on disk(s) to complete this operation
    با حجمهای کمتر از 48 گیگ هم ساختن درایو رو امتحان کردم ولی بازم همون ارور رو میده
    لطفا کمک کنید خیلی برام واجبه ! اصلن چرا نمیتونم ظرفیت درایو C رو زیاد کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز . شما باید اول به اندازه ای که فضا برای درایوتون میخواهید در قسمت free spase ایجاد کنید. حالا چطور:اول در هنگام نصب ویندوز از حالت dos (یعنی از طریق ویندوز نصب نکنین) در قسمت فرمت درایوها دوتا از درایوهاتون رو حذف کنید(مثلا 90 گیگ درایو جدید میخواهید،48 گیگ درایو d و 40 گیگ درایو c که در مجموع میشه 88 گیگ).در این لحظه شما 88 گیگ free spase دارید.حالا روی نوشته new کلیک کنید و تمام حجم free spase رو وارد کادر باز شده بنویسید و ok .حالا باید درایو مورد نظرتون ساخته شده باشه.در اخر حتما درایو درست شده رو از همون جا فرمت کن. موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •