تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: این لبتاب من چرا در حد یه لبتاپ core i 3 بهم جواب نمیده!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13 این لبتاب من چرا در حد یه لبتاپ core i 3 بهم جواب نمیده!؟

سلام دوستان
    اول همه بگم لبتاپ من HP pavilion g 1139tx هست
    مشخصات هم:
    core i 5
    vga 1 up to 2
    ram 4
    win 7 64 bit
    من نمیدونم مشکل از کجاست که داخل بازی های معمولی مثل فیفا 12 (فیفا 13 و 14 که دیگه هیچی...) باید حالت گرافیکی رو روی ضعیفترین حالت ممکن تنظیم کنم تا بشه بدون لگ بازی کرد. خیلی ام لبتاپ داغ میشه.

من دوستم acer core i 3 داره فیفا 14 رو رو گرافیک بالا بدون هیچ مشکلی اجرا میکرد!

میخواستم اگه بشه راهنماییم کنید که ببینم مشکل از لبتاپ یا نصب درایور ها یا...؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لپ تاپ دوستت گرافیک مجزا هم داره ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوست عزیز کاش قبل از خرید لپ تاپ مشاورهیی میکردی......من خودم ایسر دارم و این بهم ثابت شده که ایسر نه داغ میکنه نه بازی رو با لگ اجرا میکنه حالا اون که core i3ه بنده core i7 دارم ولی یه core i5 نباید عملکرد خیلی پایینی رو نشون بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من حدس میزنم شما باید بطور دستی سوئیچ کنید به گرافیک مجزای لپ تاپتون

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

کارت گرافیک داخلی پردازنده Intel HD 3000 هست که در بازی فیفا کمی اذیت می کنه حتی با جزئیات پایین طبق تست ها بیت 30 فریم تا 120 فریم متغیر عوض می شه .

به نظر میاد مشکل نرم افزاری باشه . درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنین ، در ضمن به قول دوستمون دستی سویچ کنین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کارت گرافیک داخلی پردازنده Intel HD 3000 هست که در بازی فیفا کمی اذیت می کنه حتی با جزئیات پایین طبق تست ها بیت 30 فریم تا 120 فریم متغیر عوض می شه .

به نظر میاد مشکل نرم افزاری باشه . درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنین ، در ضمن به قول دوستمون دستی سویچ کنین .
    اینم اضافه کنم که اگه گرافیک مجزای لپ تاپشون انویدیا بود بصورت اتوماتیک سوئیچ میکرد NVIDIA Optimus Technology

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اینم اضافه کنم که اگه گرافیک مجزای لپ تاپشون انویدیا بود بصورت اتوماتیک سوئیچ میکرد NVIDIA Optimus Technology
    Optimus هم علم غیب نداره !!!! بر اساس تنظیمات عمل می کنه ، لذا باید درایور همیشه به روز باشه

نمونش مشکل همیشگی PES در هنگام عرضه !!!!! هر سال همین مشکل پیش میاد چون برای درایور پیش فرض تعریف شده که از نرم افزار های ناشناخته از گرافیک داخلی استفاده کنه ، باید دستی سویچ کنین.

حال این مشکل در کارت گرافیک های AMD بیشتر به چشم میاد و معمولا با دریافت آپدیت گرافیک داخلی از سایت سازنده و نصب آخرین آپدیت درایور AMD حل می شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Optimus هم علم غیب نداره !!!! بر اساس تنظیمات عمل می کنه ، لذا باید درایور همیشه به روز باشه

نمونش مشکل همیشگی PES در هنگام عرضه !!!!! هر سال همین مشکل پیش میاد چون برای درایور پیش فرض تعریف شده که از نرم افزار های ناشناخته از گرافیک داخلی استفاده کنه ، باید دستی سویچ کنین.

حال این مشکل در کارت گرافیک های AMD بیشتر به چشم میاد و معمولا با دریافت آپدیت گرافیک داخلی از سایت سازنده و نصب آخرین آپدیت درایور AMD حل می شه
    منظورتون اینه که حتی اگه گرافیک مجزای لپ تاپ از Optimus Technology هم بهره ببره بازهم این مشکل میتونه بوجود بیاد ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من dell i3 با گرافیک 1 دارم
    بازی فیفا 14 که هیچه بقیه رو هلو میاره
    موقع بازی کلیک راست رو بازی بکن با کارت گرافیکت بازیو بالا بیار با اینتل اچ دی مال همه گیر میکنه مگه 5000
    اگه درست نشد کارت گرافیکت آپدیت کن اگرم بازم درست نشد

hp بفروش یا دل بگیر یا اسیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •