تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 56

نام تاپيک: چه تلویزیونی بخرم با بودجه 1.900 ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض چه تلویزیونی بخرم با بودجه 1.900 ؟

سلام به همه دوستان
    سر راست میریم سراغ اصل مطلب
    بنده یک بودجه ای تا 1.900 دارم برای تلویزیون
    راستیتش خودم از همون ابتدا میخواستم LED بخرم و دلیل هم خیلی عوامانه پایین بودن قیمت تلویزیون های پلاسما بود ولی اون شب رفتیم یکی از فروشندگان سامسونگ میگفت بیا پلاسما ببر من برای خواهر خودم از اینها گذاشتم خیلی بهتر است گفت برای من فرقی نداره من پولش رو میگیرم برای خودت میگم چرا پول بیشتر بدی گفت اینا هم عمرشون بیشتره هم اینکه داری بزرگتر میخری.

حالا من چنتا سوال دارم خودمم کمی تحقیق کردم :
    این مشکل مصرف برق توی نمونه های جدید پلاسما هم هست ؟ اگه بخوام پلاسما بگیرم خوب سه بعدی سامسونگ میگیم 46 اینچ ولی این مصرف برق یعنی چقدر بیشتر ؟ یعنی دو برابر LED یا ناچیز است اگه قبض میخواد بیاد 12 تومن میاد 14 تومن ؟! و دیگه اینکه با توجه به پیشرفت تکنولوژی اون ایراد ها رفع شده ؟ یا کمتر ؟ به درست استفاده کردن و کمتر استفاده کردن بروز اون ها ربط داره نداره ؟
    کلا پلاسما پیشنهاد میشه و این دوستمون راست میگفت پلاسما بخرم یا اینکه بی خیالش شم کلا ؟

برند LG تلویزیون های خوبی داره یا نه ؟ چون اینجا توی مشهد قیمت تا دلتون بخواد متنوع است ولی
    سامسونگ 40 اینچ LED از 1.900 تقریبا شروع میشه تا 3 تومن ولی 42 اینچ ال جی 1.880 هم من قیمت گرفتم، به نظرتون این بهتر نیست اگه بخوام LED بخرم ؟

گزینه هایی که من دارم این هاست :
    40 اینچ سامسونگ LED
    46 اینچ سامسونگ پلاسما
    42 اینچ ال جی LED
    کدوم رو انتخاب کنم ؟

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    مصرف برق پلاسما بیشتر هست ولی نه در حد قابل توجه شاید نهایتا در ماه دو هزار تومن باشه .
    به نظر من شما یا پلاسمای 4950 سامسونگ بخر حدود 1750 تومن هست 43 اینج ودارای تکنولوژی سه بعدی یا اگه نمیخوای دویست تومن بذار رو پولت 6350 سامسونگ بخر اونم 40 اینچه و سه بعدی هم داره .
    من خودم به شخصه پلاسما رو بیشتر دوست درم فقط چون احتمالا ممکنه خط تولیدش تا چند سال دیگه قطع بشه آدم بیشتر دوست داره ال ای دی بخره ولی اگه این موضوع برات مهم نیست به نظر من4950 رو بگیر خوبه تازه اگه سع بعدی برات مهم نباشه میتونی با 1500 هم پلاسمای 43 اینچ بگیری .
    راجه به ال جی و سامسونگ هم تا جایی که من میدونم کیفیت تصویر سامسونگ بهتره ولی ال جی توی سه بعدی بهتر عمل کرده ولی در کل جفتشون خوب هستن البته یه خرده هم سلیقه ایه من به شخصه سامسونگ رو دوست دارم .
    راستی این کزینه هایی که نوشتی رو مدلش رو هم باقیمتاشون بنویس که بهتر بشه مقایسه کرد.
    Last edited by mirinasiri; 12-01-2014 at 11:46.

4. 3 کاربر از mirinasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من اگه باشم مدل پلاسمای 5850 سامسونگ رو میخرم . ال ای دی زیادی ابرنگیه

6. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    مصرف برق پلاسما بیشتر هست ولی نه در حد قابل توجه شاید نهایتا در ماه دو هزار تومن باشه .
    به نظر من شما یا پلاسمای 4950 سامسونگ بخر حدود 1750 تومن هست 43 اینج ودارای تکنولوژی سه بعدی یا اگه نمیخوای دویست تومن بذار رو پولت 6350 سامسونگ بخر اونم 40 اینچه و سه بعدی هم داره .
    من خودم به شخصه پلاسما رو بیشتر دوست درم فقط چون احتمالا ممکنه خط تولیدش تا چند سال دیگه قطع بشه آدم بیشتر دوست داره ال ای دی بخره ولی اگه این موضوع برات مهم نیست به نظر من4950 رو بگیر خوبه تازه اگه سع بعدی برات مهم نباشه میتونی با 1500 هم پلاسمای 43 اینچ بگیری .
    راجه به ال جی و سامسونگ هم تا جایی که من میدونم کیفیت تصویر سامسونگ بهتره ولی ال جی توی سه بعدی بهتر عمل کرده ولی در کل جفتشون خوب هستن البته یه خرده هم سلیقه ایه من به شخصه سامسونگ رو دوست دارم .
    راستی این کزینه هایی که نوشتی رو مدلش رو هم باقیمتاشون بنویس که بهتر بشه مقایسه کرد.
    سلام خدمت دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم
    در مورد مدل ها آره مدل ها رو ننوشتم اصلا حواسم نبود و الان هم یادم نمیاد
    فقط گفتم که کف قیمت رو در نظر گرفتم اگه بخوام 40 اینچ سامسونگ بگیرم خوب سه بعدی و وایرلس دار نمیگیرم چون به کارم نمیاد
    در مورد سه بعدی بودن هم والا زیاد برام مهم نیست ولی چون اختلاف قیمت زیادی نداره میگم سه بعدی بگیرم
    پس از نظر شما اینه که پلاسما ؟ این احتمال وجود داره که شما داری میگی خط تولیدش بخواد متوقف بشه دو روز بعد مشکلی براش پیاد قطعاتش نباشه یا گارانتیش جوابگو نباشه ؟
    این اختلاق هزینه برق 2 تومن چیزی نیست که آدم جوشش رو بزنه سالش میشه 24 تومن ولی خوب مساله اینه که حدود 300 400 هزارتومن میخوام ارزونتر پول بدم
    من اگه باشم مدل پلاسمای 5850 سامسونگ رو میخرم . ال ای دی زیادی ابرنگیه
    سلام خدمت شما هم
    خوب شما هم پس پلاسما رو تایید میکنی یک سوال این عمرشون خیلی فرق میکنه ؟ یا اینکه کیفیت تصویر پلاسما در محیط پر نور ؟
    سوال بعدی اینکه این سوختگی نمیدونم تصویر و ....چه زمانی توی پلاسما پیش میاد ؟ بستگی به نوع مصرف داره یا اینکه بعد مدتی باید قید تلویزیون رو بزنم ؟
    چون خدایی خیلی می ترسم پلاسما بگیرم مشکلی پیش بیاد.... چون آدم میخواد پول بده و با این هزینه ها دو روز بعد مجبور بشه بندازش دور خیلی زور داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اول یه چیزی رو بگم که یادم رفت این که پلاسماهای ال جی خوب نیست اگه پلاسما خواستی سام بگیر حتما.
    منظورم از اینکه خط تولیدش قطع میشه اینی که شما گفتید نبود منظورم اینه که اگه این اتفاق بیفته تا چند سال دیگه توی همه ی خونه ها فقط ال ای دی رو میبینید و شاید پشیمون بشید که کاش روز اول ال ای دی خریده بودید مثل خیلی ها که چند سال پیش ال سی دی خریدن و الان دوست دارن عوضش کنن حالا اگه این موضوع برای شما مهم نیست پلاسما بگیرید البته معلومم نیست خط تولیدش قطع بشه چون پاناسونیک این کار رو کرده میگن شاید بقیه ی شرکت ها هم بزودی این کارو بکنن اما راجع به اینکه قطعاتش گیر میاد یا نه راستش اطلاعی ندارم دوستان اگه میدونن نظر بدن .
    راجع به سه بعدی بودن هم به نظرم بگیرید بهتره چون هم اختلاف قیمتی نداره هم این که درسته الان زیاد جا نیفتاده ولی بلاخره تا چند سال آینده تکنولوژی سه بعدی فراگیر تر میشه حالا شاید دو سال دیگه خواستید یه فیلم سه بعدی ببینید پشیمون نشید از خزیدتون .
    کیفیت تصویر پلاسما توی نور منزل بهتر از ال دی هست اما توی مغازه ها شاید فکر کنید ال ای دی بهتره .
    راجع به سوختگی هم نگران نباشید مشکلی نیست درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد .
    عمر پلاسما هم کم نیست کاملا جواب میده .
    کلا این جور چیزا چون عمری هستش آدم باید یه جوری خرید کنه که دو روز بعد پشیمون نشه .

9. 2 کاربر از mirinasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اول یه چیزی رو بگم که یادم رفت این که پلاسماهای ال جی خوب نیست اگه پلاسما خواستی سام بگیر حتما.
    منظورم از اینکه خط تولیدش قطع میشه اینی که شما گفتید نبود منظورم اینه که اگه این اتفاق بیفته تا چند سال دیگه توی همه ی خونه ها فقط ال ای دی رو میبینید و شاید پشیمون بشید که کاش روز اول ال ای دی خریده بودید مثل خیلی ها که چند سال پیش ال سی دی خریدن و الان دوست دارن عوضش کنن حالا اگه این موضوع برای شما مهم نیست پلاسما بگیرید البته معلومم نیست خط تولیدش قطع بشه چون پاناسونیک این کار رو کرده میگن شاید بقیه ی شرکت ها هم بزودی این کارو بکنن اما راجع به اینکه قطعاتش گیر میاد یا نه راستش اطلاعی ندارم دوستان اگه میدونن نظر بدن .
    راجع به سه بعدی بودن هم به نظرم بگیرید بهتره چون هم اختلاف قیمتی نداره هم این که درسته الان زیاد جا نیفتاده ولی بلاخره تا چند سال آینده تکنولوژی سه بعدی فراگیر تر میشه حالا شاید دو سال دیگه خواستید یه فیلم سه بعدی ببینید پشیمون نشید از خزیدتون .
    کیفیت تصویر پلاسما توی نور منزل بهتر از ال دی هست اما توی مغازه ها شاید فکر کنید ال ای دی بهتره .
    راجع به سوختگی هم نگران نباشید مشکلی نیست درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد .
    عمر پلاسما هم کم نیست کاملا جواب میده .
    کلا این جور چیزا چون عمری هستش آدم باید یه جوری خرید کنه که دو روز بعد پشیمون نشه .
    دقیقا من هم همین حرف شما رو باید مارک کنم، یعنی چیزی بخری که دو روز بعد پشیمون نشی
    واقعیتش خوب من اهل فیلم هستم یعنی کیه من رو بشناسه و ندونه فیلم قسمتی از زندگی من هست ؟ نقد و مطالعه و دیدن ؟
    پس باید به قول شما سه بعدی هم در نظر بگیرم آینده هم همینطور با اونکه بنده چون به روز فیلم نمیبینم زیاد هم برام مهم نیست ولی آینده هیچیش مشخص نیست
    پس نظرم همون شد 46 اینچ سامسونگ پلاسما سه بعدی، مدل خاصی رو شما در نظر داری که همین فردا برم 5 6 جا قیمت بگیرم هرجا بهتر بود همون رو بگیرم.
    و اینکه ما کلا دو نفر هستیم من و همسرم و بچه کوچکی هم نیست که بخواد تلویزیون رو خراب کنه یا ....
    نه این قضیه اینکه چند سال دیگه همه LED دارند من چی دارم اصلا برام مهم نیست چون اصلا چنین آدمی نیستم من برای خودم زندگی میکنم نه دید مردم.
    پس تا حالا 1-0 به نفر پلاسما فقط لطف کن برادر مدل خاصی هم مد نظر داری بگو که فردا دیگه برم دنبالش
    بودجه ام به 55 اینچ نمیرسه همون 46 اینچ 3 بعدی پلاسما سامسونگ و البته گارانتی دار

11. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

راستش راجه به 46 اینچ نمیدونم من خودمم در آستانه ی خریدم به یه مدل پلاسما و یه مدل ای ای دی رسیدم که مشخصاتش اینجا هست اون 5850 هم که دوستمون گفتن فک کنم تری دی نداره .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم به خاطر اینکه میگن ال ای دی کیفیت تری دی بهتری نسبت به پلاسما داره مردد موندم کدومو بخرم ( البته فک کنم شما هم الان مردد شدید) .

13. این کاربر از mirinasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

راستش راجه به 46 اینچ نمیدونم من خودمم در آستانه ی خریدم به یه مدل پلاسما و یه مدل ای ای دی رسیدم که مشخصاتش اینجا هست اون 5850 هم که دوستمون گفتن فک کنم تری دی نداره .
    منم به خاطر اینکه میگن ال ای دی کیفیت تری دی بهتری نسبت به پلاسما داره مردد موندم کدومو بخرم ( البته فک کنم شما هم الان مردد شدید) .
    ای بابا شما داری میگی یک ساعت به من پلاسما بخر بعد میگی خودت هم مردد شدی ؟
    این سایت هم ف....یلتر شده برادر توی تگ بذار و اسم بلاک شده رو جدا بنویس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من خودمم احتمالا همون پلاسما رو بخرم
    جای بلاک شده بذار digikala درست میشه

16. این کاربر از mirinasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

3d مگه خیلی قابلیت مهمی هست؟ والا این چندساله مگه چندتا فیلم فول اچ دی تماشا کردیم که بخوایم تری دی هم تماشا کنیم.
    مخصوصا اگه عینکی باشی تری دی ارزش نداره .
    قیمت ۵۱ اینچ ۵۸۵۰ ۲۹۰۰ هست بنظرم با توجه به قیمتی که داره کیفیت بالایی رو میده

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •