دوستان بین این دو مودل samsung f7770 و sony w804 کدوم مدولو پیشنهاد می کنین آیا امکاناتی که سامسونگ داره ارزش هزینه کردن داره؟ و از نظر کیفیت کدومشون بهتره؟
دوستان بین این دو مودل samsung f7770 و sony w804 کدوم مدولو پیشنهاد می کنین آیا امکاناتی که سامسونگ داره ارزش هزینه کردن داره؟ و از نظر کیفیت کدومشون بهتره؟
سلام
هر دو مدل کیفیت راضی کننده ای دارن
سونی 804 رنگ هارو زنده تر نشون میده ولی توی نمایش و عمق رنگ های مشکی عملکرد خوبی نداره(که متاسفانه ی امتیاز منفی بزرگه)
سامسونگ 7770 رنگارو با دفت بهتری نشون میده و طبیعی و از نظر امکانات جانبی بهتر عمل میکنه
در کل هر دو tv مد نظرتون توی رنج قیمتشون جز بهترین ها هستن
Last edited by mosicr77; 12-01-2014 at 02:27.
مرسی از پاسخت تو رنج قیمت f7770 گذینه بهتری هم هست؟
تو بازار عادی تو این رنج جز بهترین هاست
ولی شما میتنید با حدود 5 تومن از شهرهای مرزی مثله بانه سونی w904a رو 46 اینچش رو تهیه کنید که کیفیتش از f8880 هم بهتره
البته تو سیتی استار هم دیدم 5300 بود قیمت w904a سایز 46 اینچش
اینجا شمارشون هست خواستید تماس بگیرید قیمتشون رو بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همون F7770 رو میخرم بدون سینمای خانگی قیمتش میشه 4500 ----- چی پشنهاد می کنی ----- خودم قدیمیه اگه اختلافی تو کیفیت داره تا 300تومن هم برای ----- می خوام هزینه کنم
سونی 804 رنگ هارو زنده تر نشون میده ولی توی نمایش و عمق رنگ های مشکی عملکرد خوبی نداره(که متاسفانه ی امتیاز منفی بزرگه)
سامسونگ 7770 رنگارو با دفت بهتری نشون میده و طبیعی و از نظر امکانات جانبی بهتر عمل میکنه
دوست عزیز
شما در متن بالا که گذاشتم اول میگی سونی رنگها رو زنده تر نشون میده بعد میگی سامسونگ رنگها رو با دقت بیشتری نشون میده
بالاخره به کدوم جمله شما دلخوش کنیم؟
شکی درش نیست که رنگها در سونی طبیعی تر هست
اینو زمانی متوجه میشید که از نزدیک هر دو مدل رو دیده باشید
دقت رنگ و عمق رنگ مشکی و زنده تر نشون دادان رنگ ها به لطف موتورهای اختصاصی سونی با هم فرق داره داداش
مثل اینکه یک گزینه داریم به نام Advance ... که رنگ مشکی رو تا حدی بهتر می کنه !؟ شما دیدی این گزینه رو !؟ واقعا تاثیر میذاره !؟
نه من ندیدم متاسفانه من تو حالت اصلیش دیدم که 100 البته کیفیتش خوبه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)