تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: بالا رفتن غیر عادی دمای مادربردم تا 112 درحالی که قبلا 20 بوده خواهش میکنم کمک کنید

در آغاز فعالیت Mahdi 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

13 بالا رفتن غیر عادی دمای مادربردم تا 112 درحالی که قبلا 20 بوده خواهش میکنم کمک کنید

سلام
    دمای Motheroard من قبلا رو 20 یا 30 بود ولی الان که دارم میگیرم یه عدد خفن نشون میده.
    نمیدونم علتش چیه
    خواهش میکنم کمکم کنید تا رفعش کنم؟

این عکس به شکل اتوماتیک کوچک شده است. برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی بر روی این نوار کلیک کنید. ابعاد اصلی عکس 668x491 میباشد.

دماش چسبیده پایینم نمیاد.

آیا ایراد از حسگره ؟
    باید ببرم گارانتی؟
    برنامه ای هست که بشه فهمید حسگر سوخته یا نه یا کل حسگرر ها رو لیست کنه و بازه تغییراتش رو به ما بگه؟

امکان تعویض حسگرش به نظرتون وجود داره؟

درسته باید از حسگرش باشه ، نمیدونم چرا رو یه د ما گیر کرده الان هم که تازی سیستم رو روشن کردم 115 داره نشون میده دست زدم به , S- Bridge , N-bridge میبینم یخ زده
    بعد میرم تو یه مثلا Assassin C Black Flag مدت 20 دقیقه بازی میکنم. دحین بازی ALT + Tab رو میزنم میبینم همون برنامه 111 زده ولی هدسینگ برد گرمه (در حد 50 ته تا 111 که بشه نقطه جوش)

حالا به نظرتون این حسگر رو با چه روشی (سخت افزاری یا نرم افزاری) میشه تعمیر کرد؟

شاید هم از سنسور نباشه ؟ باید چیکار کرد؟

برنامه ای هست که بشه فهمید حسگر سوخته یا نه یا کل حسگرر ها رو لیست کنه و بازه تغییراتش رو به ما بگه؟

امکان تعویض حسگرش به نظرتون وجود داره؟

درسته باید از حسگرش باشه ، نمیدونم چرا رو یه د ما گیر کرده الان هم که تازی سیستم رو روشن کردم 115 داره نشون میده دست زدم به , S- Bridge , N-bridge میبینم یخ زده
    بعد میرم تو یه مثلا Assassin C Black Flag مدت 20 دقیقه بازی میکنم. دحین بازی ALT + Tab رو میزنم میبینم همون برنامه 111 زده ولی هدسینگ برد گرمه (در حد 50 ته تا 111 که بشه نقطه جوش)

حالا به نظرتون این حسگر رو با چه روشی (سخت افزاری یا نرم افزاری) میشه تعمیر کرد؟

شاید هم از سنسور نباشه ؟ باید چیکار کرد؟

(ببخشید نمیخواستم 2 بار پست بزنم حواسم نبود دو بار کلیک کردم . از مدیران تقاضا میکنم یکیشو حذف کنن. ممنون)
    Last edited by Mahdi 3; 09-01-2014 at 13:35.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این خطاست به گمانم
    شما از آخرین ورژن نرم افزار hw monitor استفاده کنید و بایوس مین رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید این دما واقعی به نظر نمیاد و میتونه خطا باشه

در آغاز فعالیت Mahdi 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

این خطاست به گمانم
    شما از آخرین ورژن نرم افزار hw monitor استفاده کنید و بایوس مین رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید این دما واقعی به نظر نمیاد و میتونه خطا باشه
    بایوس رو به آخرین ورژن ارتقا دادم از آخرین ورژن hw monitor استفاده کردم.
    علتش چیه که اینقدر بالا نشون میده
    آیا تو بایوس میشه دمای واقعی رو چک کرد؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بایوس رو به آخرین ورژن ارتقا دادم از آخرین ورژن hw monitor استفاده کردم.
    علتش چیه که اینقدر بالا نشون میده
    آیا تو بایوس میشه دمای واقعی رو چک کرد؟
    قاعدتا شما باید بتونی توی بایوس دمای قطعات رو چک کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بعد از ریستارت با کلیدdel از روی کیبورد چندبارپشت سرهم بزنید تا وارد بایوس مادربورد بشید در قسمت pc helth ولتاژ ودمای قطعات را نمایش میده البته توی مادربورد های جدی توی بایوس ایتم hw monitor اضافه شده که میتونید از آن استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •