تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: اندازه بهينه كلاستر براي درايو ويندوز چقدر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض اندازه بهينه كلاستر براي درايو ويندوز چقدر هست؟

درايوي كه ميخوام روش ويندوز xp نصب كنم 10 گيگ حجم داره و طبق پيش فرض براي ntfs اندازه كلاستر 4K هست ولي من ميخواستم اندازه كلاستر رو بكنم 16k چون اگه ويندوز حداكثر 100هزار فايل داشته باشه و با اندازه كلاستر 16K مثلا بطور متوسط هر فايل 10K رو هدر بده مجموعا چيزي حدود يك گيگا بايت هدر ميره كه براي يه درايو 10 گيگا بايتي زياد مهم نيست. ولي جايي خوندم كه اندازه هاي پيش فرض براي كلاستر رو تغيير نديم بهتره. آيا اينطوره؟ حالا بنظر شما كدوم بهتره 4k يا 16K ؟ آيا كسي تالا اندازه كلاستر 16K رو تست كرده كه تاثير در افزايش سرعت داشته؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

تاثیر آنچنانی نمیتونه داشته باشه ولی کلاستر بالاتر به نظر من باعث میشه تعداد بلاک ها کمتر برای هر فایل در نظر گرفته بشه وسرعت بره بالاتر اما فضای بیشتری رو برای اون فایل در نظر میتونه بگیره مثلا یک فایل 17 کیلوبایتی بر روی هارد دیسک 32 کیلوبایت فضا رو اشغال میکنه در کل نه اون حجمی که اشغال میگره محسوس هست و ن اون سرعتی که بالا میره و ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

توصیه نمیکنم درایو ویندوز رو از حالت پیش فرض خارج کنی چون فایلهای کم حجم خیلی زیاد داره و فقط فضای بیشتری اشغال میکنه
    حتی فکر میکنم باعث کندتر شدنش هم بشه
    در کل درایو های حاوی ویندوز و نرم افزار رو رو همون پیش فرض بذار
    در عوض میتونی درایو مخصوص موزیک و ویدئو رو مثلا روی 16K و 64K کلاستربندی کنی تا سرعت دسترسی به اونها بیشتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •