تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: درخواست راهنمایی کارت گرافیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض درخواست راهنمایی کارت گرافیک

دوسبتان تا حدود یه تومن کدوم کارت بهتره ؟ GTX760چطوره ؟ ایا نیازه ششصد اضافه بزارمGTX770رو بخرم ؟ خیلی تفاوت دارن اینا ؟ واسه مانیتور فول اچدی GTX760چند سال جواب میده واسه بازیا ؟ از چه برندی پیشنهاد میکنید بخرم msi ‎میگن خنک کنندگیش بهتره اما با توجه به سه کارت قبلیم که msiبود هر سه تاشون هم سوخت از لحاظ کیفیت کمی میترسم و دو دلم ایسوس و گیکابایت هم هست میگن گیگا حنک کنندگیس نسبت به ایسوس بهتره..اگه گزینه بهتر دیگه مد نظر دارید بگید مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

14

Last edited by BlackSound; 08-01-2014 at 10:12.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

باسلام
    همون gtx760بگیری بهتره بااوورمی تونی gtx770بکنیش راستی برای evgaوgigaازهمه بهتره خنک کنندش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز من نمیخوام اورکلاک کنم عمر قطعه واسم مهمتره چه پردازنده چه گرافیک خوشم نمیاد اور کنم..در مورد gtx760میگن اینده ای واسه مانیتور Full HDنداره.واسه فول اچدی میگن اخرش دو سال و واسه مانیتور HDپنج سال جواب گوست منم احتمالا مانیتور فول اچدی میگیرم برا همین 770رو میگم بگیرم اگه واقعا نیازی نبود منم خوشم نمیاد هزینه اضافی بکنم ولی با توجه به مانیتور و گیم مجبورم.در ضمن منظورتون همون گیگابایت بهتره از لحاظ خنک کنندگی ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به اينکه در رزولوشن فول اچ دى بازى ميکنين به نظر من اگر بتونين 770 رو تهيه کنين بهتره و اختلافش با 760 تا حدودى محسوسه. البته ممکنه بسته به توقع شما همون 760 هم کفايت کنه.
    در کل من مدل گيگا رو پيشنهاد ميکنم.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی.770مدل 2گیگ حدود 1/600مدل 4گیگ 1/850..ایا نیازه 4 گیگش هزینه اضافی بکنم؟ کلا این کارت واسم گیم چند سال جواب گو هست بازیارو من با این تو مانیتور فول اچدی با کیفیت بالا میتونم بازی کنم یا متوسط ؟ مدلای دیگه تو رنج قیمت این از atiقویترن یا نه ؟
    Last edited by BlackSound; 08-01-2014 at 19:30.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينکه تا چه حد و چه مدت نيازتون رو رفع کنه بستگى به توقع و کاربرد و نوع گيمها داره.
    مدل 4 گيگ به نظر من ارزشش رو داره و در همين رنج قيمت 1.700 بهترين انتخابه.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی.770مدل 2گیگ حدود 1/600مدل 4گیگ 1/850..ایا نیازه 4 گیگش هزینه اضافی بکنم؟ کلا این کارت واسم گیم چند سال جواب گو هست بازیارو من با این تو مانیتور فول اچدی با کیفیت بالا میتونم بازی کنم یا متوسط ؟ مدلای دیگه تو رنج قیمت این از atiقویترن یا نه ؟

من خودم GIGABYTE GTX770 2GB دارم! و این اطمینان رو بهت میدم که در رزلوشن FULL HD تقریبا هیچ اختلافی ندارن!(البته در رزلوشن های بالاتر 4GB بهتر هست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منظورت از اینکه هیچ اختلافی ندارن 2گیگ و 4 گیگ 770هست؟ یا منظورت تو رزولیشن فول اچدی بین 760و770تفاوتی وجود نداره ؟در ضمن اگه بخوام 770بگیرم به نظرم 4گیگ خوب باشه تا دوسال دیگه بازیا مطمئنا از 4گیگ استفاده میکنن شاید الان نیاز نشه ولی بعدا نیاز خواهد بود..در ضمن همون 760دو گیگ رو اگه بگیرم دو سال تو مانیتور فول اچدی جواب میده ؟ بعدش یه 760دیگه بگیرم SLIکنم؟قدرت دوتاش از یه 770چهار گیگ بیشتر باشه.نظرتون چیه ؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

منظورت از اینکه هیچ اختلافی ندارن 2گیگ و 4 گیگ 770هست؟ یا منظورت تو رزولیشن فول اچدی بین 760و770تفاوتی وجود نداره ؟در ضمن اگه بخوام 770بگیرم به نظرم 4گیگ خوب باشه تا دوسال دیگه بازیا مطمئنا از 4گیگ استفاده میکنن شاید الان نیاز نشه ولی بعدا نیاز خواهد بود..در ضمن همون 760دو گیگ رو اگه بگیرم دو سال تو مانیتور فول اچدی جواب میده ؟ بعدش یه 760دیگه بگیرم SLIکنم؟قدرت دوتاش از یه 770چهار گیگ بیشتر باشه.نظرتون چیه ؟
    منظورم GTX770 2GB با 4GB بود.

برای 90% گیمر ها، 760 تا چند سال کافی هست!(یعنی بستگی داره از بازی کردن چه توقعی داشته باشید!)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •