تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خرید سیستم برای رندرینگ Max حداکثر تا 4000000

در آغاز فعالیت madjidrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض خرید سیستم برای رندرینگ Max حداکثر تا 4000000

سلام دوستان
    شاید یه گفتگوی تکراری دارم باز میکنم ولی انقدر مطالب مشابه گوناگون و تصمیم گیری سخته که موندم چکار کنم
    من سالهاست که با نرم افزار 3dsmax و پلاگین vray کار میکنم. الان یه سیستم دارم که پارسال جمع کردم core i5 اما الان یه پروژه دارم که این سیستم جوابگوی تعداد زیاد segmentها و objectها نیست.
    من برای رندرینگ با کیفیت تو نرم افزار Max و Vray یه سیستم فقط (کیس) می خوام حداکثر تا 4000000 تومن یه مقدار هم عجله دارم از اساتید محترم می خوام کمکم کنن.
    واقعیتش کانفیگهای زیادی رو تو همین انجمن دیدم ولی به جمع بندی نرسیدم. به حرفهای فروشنده هم نمیشه اعتماد کرد.
    Last edited by madjidrahimi; 07-01-2014 at 12:56.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در آینده هم 8 گیگ رم دیگر + اس اس دی می تونید اضافه کنید.

Last edited by Hessam 2; 07-01-2014 at 13:10.

3. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض

آقا حسام از سرعت عمل شما خیلی ممنونم واقعا شگفت زده شدم
    ممنون.
    البته یه نکته تو cpu ذهنم رو مشغول کرده اینه میشه Core i7 4770 استفاده کرد چون نه تخصص و نه قصد اورکلاک رو دارم.
    Last edited by madjidrahimi; 07-01-2014 at 13:04.

5. این کاربر از madjidrahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا حسام از سرعت عمل شما خیلی ممنونم واقعا شگفت زده شدم
    ممنون.
    البته یه نکته تو cpu ذهنم رو مشغول کرده اینه میشه Core i7 4770 استفاده کرد چون نه تخصص و نه قصد اورکلاک رو دارم.
    خواهش می کنــــــــــم. کار ما همینه قربان...
    امیدوارم خدایی نکرده گول فروشنده ها رو نخورید که با تعریف و تمجید دروغین برند و مدل های دیگه که میگن بهتر هست و ابداً هم اینطور نیست، جنس های موجودشون رو به شما قالب کنن!
    گارانتی های اصلی هم براتون نوشتم که یه وقت با گارانتی های متفرقه و نامعتبر خریدرای نکنید.

در مورد سری K بودن پردازنده؛ برای سیستم های رده ی متوسط به بالا که امکان اورکلاک در آن فراهم هست، سری K پیشنهاد می شود و لزوماً به معنای اورکلاک نیست! بلکه به این معناست که سیستم در حالت کلی بهترین ها انتخاب شود. سیستم بر مبنای اورکلاک در واقع یک جور آینده نگریست و ممکن است در آینده از ارتقای احتمالی و هزینه اضافی پیشگیری کند. با این وجود، شما می توانید سری K نخرید! هیچ اجباری نیست. متاسفانه خیلی از دوستان مثل شما، خرید پردازنده از سری K را به امکان اورکلاک، محدود و خلاصه می کنند که این اشتباه هست و لزوماً پسوند K به قابلیت اورکلاک پردازنده، محدود نمی شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hessam 2; 07-01-2014 at 13:15.

7. 3 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض

با تشکر از آقا حسام به خاطر راهنمایی مفیدشون
    سیستمی که جمع کردم این شد:
    Cpu: Corei7 4770k
    MB: Asus Z87-A
    VGA: Asus GTX 650 2GB
    Ram: Corsair 1600 2x8 DDR3
    HDD: WD 1T
    PSU: Green 850
    ODD: Asus 24X DRW
    CPU Cooler: Enermax ETD T60
    Case: Prefect
    که مجموعش شد 3700000 تومان

حالا یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی Flash Memory رو برای بار اول به یکی از ورودی های USB وصل میکنم سیستم Restart میشه ولی برای دفعات بعد که همون Flash رو به همون پورت میزنم درسته.
    بحث بعدیم اینه که وقتی رندر میگیرم با Vray میزان استفاده از رم رو میزنه 23% و زمان رندر شدن 10 دقیقه و یکی از رم هارو در آوردم باز رندر گرفتم زمان رندر تغییری نکرد درصد استفاده از رم هم شد 42% یعنی میزان استفاده از رم ثابته. در ضمن همون فایل رو با همون تنظیمات تو یه کامپیوتر Core i5 2400 با رم 4GB رندر گرفتم تو 19 دقیقه و میزان استفاده از رم هم 85% بود اگه دلیل این امر روهم اساتید بگن ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چرا همون هایی که بهتون فرمودم رو نخریدید؟!
    کیس غیراستانداردی خریدید و از نظر فنی، ابداً مورد تایید نیست!

رم 1600 خریدید. در حالی که در رندرینگ فرکانس رم، بسیار موثر هست و با توجه به خرید سری زد مادربرد، خیلی رم 1600 براش منطقی نیست اصلاً! وگرنه همون اچ 87 هم زیاد بود اگر قرار بر خرید رم 1600 بود!!

در مورد هارد دیسک امیدوارم سری گرین وسترن رو نخریده باشید!! چون گرین یکی از کُندترین هارد دیسک های ساتای دنیا به حساب میاد و این از تست ها و بنچمارک های این هارد، کاملاً مشهوده و به درد تنها چیزی که نمیخوره، رندرینگ هست!!!

حداقل یه خبر می دادید که از این نوع خرید های اشتباه جلوگیری کنید، بد نبود!

در مورد مشکلتون هم اطلاعاتی ندارم!

قیمت هر قطعه رو می فرمایید که چند خریدید؟
    Last edited by Hessam 2; 15-01-2014 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض

من همون لیست رو بردم چند جا قیمت گرفتم یکی از دوستان یه بنده خدایی رو به من معرفی کرد که از اون گرفتم سیستم رو.
    رم ، پاور و کیس پیشنهادی رو نداشت و زنگ زد تهران پیدا نکرد ، هارد رو هم خودش بهم پیشنهاد کرد و نمی دونم از سری Green باشه یا نه . کیس رو از سری Night مدل Prefect برام گذاشت گفت سنسور دمای CPU داره که چک کردم دمای واقعی رو نمیده البته با دمای CPU نرم افزار Sandra چک کردم. پاور رو هم گفتم بالاتر بندازه.
    رم هارو میتونم با رم های پیشنهادی عوض کنم ولی باقی قطعات رو فکر نکنم کار دیگه ای بتونم انجام بدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من همون لیست رو بردم چند جا قیمت گرفتم یکی از دوستان یه بنده خدایی رو به من معرفی کرد که از اون گرفتم سیستم رو.
    رم ، پاور و کیس پیشنهادی رو نداشت و زنگ زد تهران پیدا نکرد ، هارد رو هم خودش بهم پیشنهاد کرد و نمی دونم از سری Green باشه یا نه . کیس رو از سری Night مدل Prefect برام گذاشت گفت سنسور دمای CPU داره که چک کردم دمای واقعی رو نمیده البته با دمای CPU نرم افزار Sandra چک کردم. پاور رو هم گفتم بالاتر بندازه.
    رم هارو میتونم با رم های پیشنهادی عوض کنم ولی باقی قطعات رو فکر نکنم کار دیگه ای بتونم انجام بدم.
    خب بهم می گفتید اینجا... این قطعات در بازار تهران بسیار موجودی خوبی داره! کی گفته ندارن؟!
    بنده از هر کدوم از قطعاتی که فرمودید، 10 عدد موجود دارم! تو بازار هم ماشالله وفور و نعمت!!

پاور نیازی نبود بیشتر. اما خب برای آینده نگری، خوبه.

رم رو بله. توصیه می کنم تعویض کنید.

کیس های پرفکت هم در بازار شهرستان ها بسیار زیاد هست! چون قیمتش خیلی ارزونه و بسیار نامعتبر و غیراستاندارد هست!

در مورد کارت گرافیک هم به نظرم من اشتباه کردید! خیلی زودتر در مورد کارت گرافیک، نیاز به ارتقا پیدا خواهید کرد.
    حداقل 660 تی آی غنیتمتی بود و با توجه به هسته ی بالای کوداش، برای رندرینگ، فوق العاده اس با توجه به قیمتش!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض

در مورد قیمت
    CPU: 1000000 t
    MB: 530000 t
    VGA: 540000 t
    Ram: 516000 t
    HDD: 190000 t
    PSU: 467000 t
    ODD: 58000 t
    Cooler: 278000 t
    Case: 110000 t

13. این کاربر از madjidrahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قیمت ها خوبه و قیمت های بازار تهران هست!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •