دوستان به نظرتون خرید بردازنده هاسول منطقی و عافلانه هست ؟ با توجه به اینکه حدود یک و نیم دوسال دیگه پردازنده های نسل پنجم میاد.cpuاینو میخواستم بگیرم i7 4770kو مادربرد هم z87
دوستان به نظرتون خرید بردازنده هاسول منطقی و عافلانه هست ؟ با توجه به اینکه حدود یک و نیم دوسال دیگه پردازنده های نسل پنجم میاد.cpuاینو میخواستم بگیرم i7 4770kو مادربرد هم z87
Last edited by blackkk; 07-01-2014 at 08:17.
برای استفاده های خانگی، مثل گیم و ... هاسول که هیچ، IV هم برای 3 4 سال کاملا کافی هست!
برای مثال i7-3770 من با توربو غیر فعال شده، در هیچ بازی از مرز 40% بالاتر نمیره!(گرافیک GTX770 هست)
حالا اگه توربو هم روشن بشه و 500 600 MHz هم اور بشه که دیگه پرواز میکنه![]()
یعنی همین i7-3770 هم حداقل تا 3 4 سال کاملا جواب گو هست!
حالا هاسول که جدیدتر و بروز تر هم هست که جای خود دارد!
**اگه بخوای منتظر سری جدید باشی، باید تا سال 2050 منتظر باشی! چون همیشه 1 سال بعد سری جدیدی خواهد اومد...
دوست عزیز ممنون از راهنماییت به نظرت پردازنده خیلی نیازه پردازنده سری i770k بگیرم یا با کمی قیمت پایین i74770 تفاوت سری k با معمولی خیلی بیشتره ؟ چون اهل اور نیستم عمر سیستم واسم مهمتره نظرت درباره این سیستم چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رم کرسر خوبه یا گینگستون با باس 2400هم هست کدوم بهتره ؟.قیمت کرسر 40تومن گرونه البته باسش کمی پایینه.میشه تو بعضی جاها یه چیزایی کم کرد و مانیتور فول اچ و کارت بهترگرفت ؟کاربرد صرفا فقط گیم نیس در کنار گیم برنامه های نسبتا سنگین کار میکنم.
Last edited by BlackSound; 07-01-2014 at 10:16.
________
1:پردازنده من معمولی هست و K نیست!
بنظر من خرید پردازنده سری K فقط برای کسایی هست که برای رکورد گیری اورمیکنن! چون همین پردازنده معمولی هم تا 4200 (شایدم 4500 ، دقیق یادم نیست) ضریبشون بازه!
بنظر من یک کار بر عادی فرکانس پردازنده رو از 3400 به 4500 اور نمیکنه!
نتیجه اینکه خرید سری K کمی غیر منطقی هست!(البته اگه اختلاف قیمت زیاد باشه! وگرنه با اختلاف 20 30 تومن، خرید سری K قابل توجیح هست)
2:در مورد رم ، بنظر بهتره زیاد دنبال فرکانس نباشید! پردازنده 4770 نهایت از 1600 پشتیبانی میکنه ، همینم براش کافی هست! بالاتر از این بنظر من چندان نیاز نیست! ولی نهایت 1866 یا 2000 !
چون با افزایش فرکانس ، زمان تاخیر هم بالا میره که کارایی سیستم رو کم میکنه.
*در مورد Corsair هم باید بگم، من از این برند خوشم نمیاد!دلیلی هم براش ندارم!
و بیشتر به کینگ استون، جی اسکیل ، پتریوت علاقه دارم...
3:بودجه شما چقدر هست؟
4:برنامه سنگینی که گفتید، چی هست؟
5: در صورت امکان باید مانیتور بهتری بگیری! این مانیتور، برای این سیستم خیلی ضعیفه!
6:اگه گیمر حرفه ای نیستی، همین گرافیک کافی هست! (برای خرید یک سری بالاتر، یعنی GTX770 باید حدودا 600 تومن بیشتر هزینه کنی)
داداش میخوام یه سیستم اینده نگری بگیرم حداقل 4-5سال واسم جواب بده..بودجم 4/5تومن.الای بین 4770kقیمت یک و پنجاه هست معمولی نه و سی و پنج کدومش عاقلانه هست؟ میشه یه سیستم تا 4/5 گرفت که کارت770باشه و مانیتور 23یا 24فول اجدی؟ الان ایسوس vn247hنه و چهارصدو نود هست..بین 760و770خیلی فاصله هست؟ ایا مادربرد z87حیلی نیازه ؟ الان گیگابایت z87x d3h 6/790هست.ایسوس z87چهاروهفتصدوپنج؟یا مادربرد h87plusچهارصد هست اما h87pro سی و پنج تومن گرونه.. .در ضمن باورو یکی از دوستان واسه اینده نگری 750وات پیشنهاد داده بود.رم با باس 1600هم راضیم چون با باس بالاتر زیاد تفاوتی فک نکنم داشته باشه.نظرت درباره اون مدل کولر چیه؟اگه میشه منو راهنمایی کن.مرسی
Last edited by BlackSound; 08-01-2014 at 10:15.
آقا تحریم کردید ؟! کسی نیس؟ حداقل یکی بیاد مارو راهنمایی کنه
شما چون سیستم کامل میخواید بهتره تو مشاوره خرید سیستم تاپیک بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)