تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: درخواست روش ساختن کانکشن وایرلس برای کامپیوتر شخصی

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

13 درخواست روش ساختن کانکشن وایرلس برای کامپیوتر شخصی

من یه مودم وایرلس-ای دی اس ال دارم و هم اینترنت ای دی اس ال دارم هم وایرلس و تنظیمات مودمم هم خدمات دهنده اینترنت طوری تنظیم کرده که اتوماتیک با روشن شدن کامپیوتر به ای دی اس ال وصل میشه و نیازی به ساخت کانکشن ای دی اس ال هم ندارم میواستم بدونمچطوری باید با کامپیوتر به ویرلس وصل بشم الان روی موبایلو لپتاپ دارم از ویلس راحت استفاده میکن اما کامپیوتر رو بلد نیستم چطوریه میخوام به جای ایدی س ال با ویرلس به اینترنت وصل بشم بدون ای دی اس ال

داره خودمونی میشه ATRGT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بین آدمها

پيش فرض

کامپیوتر گیرنده وایرلس نداره که
    باید قطعه گیرنده وایرلس واسش تهیه کنین بقیه اش میشه مثل لب تاب

3. این کاربر از ATRGT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه مودم وایرلس-ای دی اس ال دارم و هم اینترنت ای دی اس ال دارم هم وایرلس و تنظیمات مودمم هم خدمات دهنده اینترنت طوری تنظیم کرده که اتوماتیک با روشن شدن کامپیوتر به ای دی اس ال وصل میشه و نیازی به ساخت کانکشن ای دی اس ال هم ندارم میواستم بدونمچطوری باید با کامپیوتر به ویرلس وصل بشم الان روی موبایلو لپتاپ دارم از ویلس راحت استفاده میکن اما کامپیوتر رو بلد نیستم چطوریه میخوام به جای ایدی س ال با ویرلس به اینترنت وصل بشم بدون ای دی اس ال
    در حالت pppoe در واقع خود مودم به اینترنت وصل میشه بدون دسکتاپ و لپ تاپ و سپس مودم به عنوان روتر اینترنت رو پخش می کنه. حالا هر چیزی که با مودم ارتباط برقرار کنه اینترنت داره حالا چه با کابل چه بیسیم. اگر می خواهید توی دسکتاپ هم بی سیم وصل شید یک کارت پی سی آی یا دانگل وایرلس بخرید با حدود 30 40 تومن می تونید تهیه کنید و دیگه کابل لن رو بزارید کنار

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

کامپیوتر گیرنده وایرلس نداره که
    باید قطعه گیرنده وایرلس واسش تهیه کنین بقیه اش میشه مثل لب تاب
    به جز مودم وایرلس باید برای کامپیوتر هم یه قطعه بخرم؟ مگه مودم وایرلس به کامپیوتر وصل نیست با کابل شبکه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

در حالت pppoe در واقع خود مودم به اینترنت وصل میشه بدون دسکتاپ و لپ تاپ و سپس مودم به عنوان روتر اینترنت رو پخش می کنه. حالا هر چیزی که با مودم ارتباط برقرار کنه اینترنت داره حالا چه با کابل چه بیسیم. اگر می خواهید توی دسکتاپ هم بی سیم وصل شید یک کارت پی سی آی یا دانگل وایرلس بخرید با حدود 30 40 تومن می تونید تهیه کنید و دیگه کابل لن رو بزارید کنار
    کابل لن فقط برای ای دی اس ال هست؟ وایرلس خط تلفن هم میخواد؟ چون وقتی کابل تلفن رو از توی مودم میکشم ارتباط لپتاپم با اینترنت وایرلس قطع میشه یه مشکلی دیگه ای هم دارم که وقتی ارتباط اینترنت دچار مشکل میشه باید یه بار مودم رو روشن خاموش کنم تا دوباره وصل بشه آیا این بخاطر نوع کانکشن pppoe هست؟ چون شبها که ترافیک رایگانه میذارم برای دانلود با مدم قبلیم که adsl تنها بود و تنظیماتش هم طوری بود که اتوماتیک به نت وصل نمیشد این مشکل رو نداشتم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای اینکه مودم به اینترنت وصل بشه حتما باید خط تلفن بهش وصل باشه و الا اساسا dsl وجود نخواهد داشت.
    می تونه مشکل از ای سی پیتون باشه. ضمنا می تونید از داخل خود صفحه اختصاصی مودم ری استارت کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

برای اینکه مودم به اینترنت وصل بشه حتما باید خط تلفن بهش وصل باشه و الا اساسا dsl وجود نخواهد داشت.
    می تونه مشکل از ای سی پیتون باشه. ضمنا می تونید از داخل خود صفحه اختصاصی مودم ری استارت کنید
    مثل ایمکه پستمو درست نخوندی گفتم کابل تلفن رو که میکشم اینترنت وایرلس هم قطع میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه بار دیگه پست رو بخون جوابتو پیدا می کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

خوندم اما چیزی ندیدم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مثل ایمکه پستمو درست نخوندی گفتم کابل تلفن رو که میکشم اینترنت وایرلس هم قطع میشه
    اینترنت شما کلا از طریق کابل تلفنه اگر کابل تلفن رو بکشی کلا اینترنت نداری چه به شکل با سیم یا بی سیم

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •