تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: کمک در مورد خرید کارت گرافیکGeforce

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1 کمک در مورد خرید کارت گرافیکGeforce

سلام دوستان من مادربرد GIGABYTE P31 ES 3G دارم با اسلت PCI-EXPRESS 2.0 16X و نوعشم از نوع DDR2 هست الان چه کارت گرافیکی برای من مناسبه نظر خودم رو ASUS GT640 هست یا GT 630 بعد این دو مدل درگاه پی سی ای اکسپرسشون از نوع 3.0 هست به مادربرد من میخوره؟؟؟اگه نمیخوره چی پیشنهاد میدید؟؟؟مرسی.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

فک کنم میخوره

3. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

حافظه گرافیک ربطی به نوع رمی که مین ساپورت میکنه نداره.شما میتونید حتی گرافیک ddr5 بندازی رو مین.بهتره سقف بودجه رو مشخص کنی تا بشه بهتر راهنمای کرد.گرافیک های pcie3 روی pcie2 سوار میشن و مشکلی نیست.

5. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان من مادربرد GIGABYTE P31 ES 3G دارم با اسلت PCI-EXPRESS 2.0 16X و نوعشم از نوع DDR2 هست الان چه کارت گرافیکی برای من مناسبه نظر خودم رو ASUS GT640 هست یا GT 630 بعد این دو مدل درگاه پی سی ای اکسپرسشون از نوع 3.0 هست به مادربرد من میخوره؟؟؟اگه نمیخوره چی پیشنهاد میدید؟؟؟مرسی.
    سلام همشهری
    هر مدل گرافیکی که بخوای روش سوار میشه فقط بستگی به MONEY داره
    در مورد PCIEX3 هم بگم که گرافیک هایی که 3 هستند روی اسلات 2 سوار میشن و کار می کنند ولی پهنای باند 3 رو بهت نمیدن

7. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

در مورد PCIEX3 هم بگم که گرافیک هایی که 3 هستند روی اسلات 2 سوار میشن و کار می کنند ولی پهنای باند 3 رو بهت نمیدن
    که اینم باز مساله ای نیست چون تفاوت زمانی اشکار میشه بخوای حداقل دو تا 780 بزاری کنار هم

9. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون از همه دوستان والا خواهرم یه ASUS GTX 660 خریده 720 تومن الان رو فرش هست هنوز سیستمشو اسمبل نکرده قراره خودم براش ببندم منم دلم اب افتاد مادربردشم لامصب خفنه ASUS P9X79 و هارد 2 ترابایت+یه رم 8 گیگ.این شد منم گفتم یه رم 2 گیگ دیگه به این رم 2 گیگ خودم اضافه کنم+یه کارت گرافیک خوب تا 400 هزار تومن رم DDR2 هم قیمت گرفتم نو اکبند مارک A-DATA و سیلیکون پاور قیمت 100 تومن خوبه به نظرتون؟؟؟؟اخرش کارت گرافیک چی بخرم؟؟؟؟تا 400 تومن؟مرسی از راهنماییهای همه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از همه دوستان والا خواهرم یه ASUS GTX 660 خریده 720 تومن الان رو فرش هست هنوز سیستمشو اسمبل نکرده قراره خودم براش ببندم منم دلم اب افتاد مادربردشم لامصب خفنه ASUS P9X79 و هارد 2 ترابایت+یه رم 8 گیگ.این شد منم گفتم یه رم 2 گیگ دیگه به این رم 2 گیگ خودم اضافه کنم+یه کارت گرافیک خوب تا 400 هزار تومن رم DDR2 هم قیمت گرفتم نو اکبند مارک A-DATA و سیلیکون پاور قیمت 100 تومن خوبه به نظرتون؟؟؟؟اخرش کارت گرافیک چی بخرم؟؟؟؟تا 400 تومن؟مرسی از راهنماییهای همه.
    7750 میتونه گزینه ی مناسبی باشه
    یا با کمی افزایش بودجه 7770 هم خوبه........
    Last edited by TREASURES; 05-01-2014 at 18:09.

12. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

برای چه کاری میخوای؟گرافیک بیشتر برای مصارف بازی اسفاده میشه تا حالا ندیدم یه دختر گرافیک به این قدرت بخره مگر اینکه تو کار سه بعدی باشه.
    بهترین انتخاب شما 7770 هست که احتمالاً یه 50 تومنی یشتر از بودجه هست ولی ارزشش رو واقعاً داره.انتخاب بعدی هم 7790 هست با قیمت حدودی 520.
    اگه میتونی 7790 رو حتماً بردار.اگر نمیتونی 7770 هم گزینه مناسبیه.ولی دیگه از پایین تر هیچ چی نخر.

14. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسی از دو دوست خوبم والا فقط جیفورس میخوام فقط NVIDIA خاطره خوبی از ATI ندارم یه بار زود 5 سال پیش یه سافایر خریدم به زور 64 مگابایت میکشید دادم رفت 9500 GT خریدم الان مدتیه عالیه برام حتی BATTELFILD 4 رو هم دارم بازی میکنم البته با کمی گیر و مکافات ولی خوبه. در مورد خواهرم بله عکاسی داره برا کار فتوشاپ و تدوین فیلم عروسی میخواد گفت مطمئن باشه تا چند سال اینده 4 میلیون داد سیستم دوستان قطعات خواهرم خوب هست؟؟؟؟؟ رمشم فکر کنم 8 گیگ کروسار هست اگه اشتباه نکنم.
    و در مورد خودم فقط جیفورس میخوام 2 گیگ باشه تا 400 تومن فقط چه مارکی خوبه؟؟؟؟؟دیروز بازار بودم مارک گیگابایت و ASUS بود کرمانشاه البته GT 210 هم بود مارک XFX الان مال خودم 9500 که دارم XFX هست بسیار خر زوره خدایی.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از دو دوست خوبم والا فقط جیفورس میخوام فقط NVIDIA خاطره خوبی از ATI ندارم یه بار زود 5 سال پیش یه سافایر خریدم به زور 64 مگابایت میکشید دادم رفت 9500 GT خریدم الان مدتیه عالیه برام حتی BATTELFILD 4 رو هم دارم بازی میکنم البته با کمی گیر و مکافات ولی خوبه. در مورد خواهرم بله عکاسی داره برا کار فتوشاپ و تدوین فیلم عروسی میخواد گفت مطمئن باشه تا چند سال اینده 4 میلیون داد سیستم دوستان قطعات خواهرم خوب هست؟؟؟؟؟ رمشم فکر کنم 8 گیگ کروسار هست اگه اشتباه نکنم.
    و در مورد خودم فقط جیفورس میخوام 2 گیگ باشه تا 400 تومن فقط چه مارکی خوبه؟؟؟؟؟دیروز بازار بودم مارک گیگابایت و ASUS بود کرمانشاه البته GT 210 هم بود مارک XFX الان مال خودم 9500 که دارم XFX هست بسیار خر زوره خدایی.
    عزیزم دیگه الان مثل قدیم که نیست
    بهترین کارت گرافیک رو AMD میزنه که از لحاظ PRICE/PERFORMANCE تک هست
    بهترین گزینه همون هایی بود که گفتم تا 400 تومن از NVIDIA به پای این مدل ها نمیرسن

17. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •