تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: درخواست راهنمایی خرید سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض درخواست راهنمایی خرید سیستم

سلام دوستان..یه سیستم مانیتور میخواستم جمع کنم بودجه تا 3/150 اگه میشه راهنمایی کنید.نکته:پردازنده کرای سون هاسول باشه .رم 8گیگ با فرکانس 1600مانیتور 20اینج به بالا باشه من رو کیفیت و اذیت نشدن چشم و دیزاین مانیتور کمی حساسم با توجه به بودجه بهترین گزینه رو معرفی کنید.کاربرد:با نرم افزارهای سنگین کار میکنم.گیم هم زیاد بازی میکنم لطفا کارتی بگید ddr5‏ بازیای اینده و روز با کیفیت متوسط و در بعضی بازیها باکیفیت بالا اجرا کنه.بازی فیفا پیس 14 نید فور اسپید مورتال کمبات کال اف مدال اینارو زیاد بازی میکنم...مرسی

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مگر اینکه فعلاً کارت گرافیک نخرید و بعداً اضافه کنید یا بودجه رو به 4/5 افزایش بودجه بدید یا اینکه کلاً خیلی توقعتون رو کاهش بدید!
    Last edited by Hessam 2; 05-01-2014 at 16:34.

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی. میشه بپرسم مادربرد ایسوس h87‎ proیا plusچه تفاوتی با z87‎ ‎داره ؟ رم با فرکانس 1600 و قیمت پایین هم کارو راه میندازه چه نیازی بود به 2400؟! پاور 750وات!؟ الان مثلا کارت گرافیک 7750به چند وات مصرف نیاز داره ؟ تو سایتش نوشته 410 وات ایا این کارت یا کارت گرافیک 650نیازبه 750وات داره ؟ مانیتور هم که هیجده و نیم اینجی هست!فک کنم تو بعضی جاها توقع من پایین بوده توقع شما بیش از جد بوده !

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در مورد مادربرد میشه اچ 87 نوشت و 100 کم میشه. (حداکثر!)
    در مورد رم دو تا 1600 حدود 70 کم میشه. شد چقدر؟ 170 اضافی. کولر رو حذف کنیم که اصلاً پیشنهاد نمی کنم، میشه 410.
    پاور رو 650 وات در نظر می گیریم که 20 کم میشه. میشه 430. می گیریم 500. 70 هم تخفیف شما!!!
    شما با 500 نمی تونید کارت آینده داری بخرید که گیمینگ باشه!
    شما مطمئنید که به کارت گرافیک 7750 راضی هستین؟!!!!! اگر تو بازی ها کم آورد، مسئولیتش به عهده ی خودتون هستااااا...
    من هشدار رو به شما میدم که این کارت، از معمولی ترین کارت های گرافیک موجود در بازار هست و برای سیستم های خانگی بسته میشه! نه گیم! شما برای گیم، حداقل به یک کارت GTX 660 TI یا GTX 760 به قیمت 950 نیاز دارید که راحت بتونید تا 3-4 سال با توقع متوسط، ازش کارایی دریافت کنید.
    در کنار همه ی اینها، می بایست توازن بین قطعات برقرار باشه.
    Last edited by Hessam 2; 05-01-2014 at 20:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بنظرتون اگه قراره 4-5 میلیون خرچ یه pc ‎بکنم بهتر نیس برم یه لپ تاپ گیمینگ یا لپ تاپ ایسوس n550jv‏ با کانفیگ کرای سون هاسول4700 .هشت گیگ رم با فرکانس 1600 یک ترا هارد گرافیک 750صفحه نمایش لمسی و فول اچ دی دارای پنل ips ‎با قیمت 3/900بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بنظرتون اگه قرا 4-5 میلیون خرچ یه pc ‎بکنم بهتر نیس برم یه لپ تاپ گیمینگ یا لپ تاپ ایسوس n550jv‏ با کانفیگ کرای سون هاسول4700 .هشت گیگ رم با فرکانس 1600 یک ترا هارد صفحه نمایش لمسی و فول اچ دی دارای پنل ips ‎با قیمت 3/900بگیرم؟
    خیر! چون این لب تاپ، به مراتب از یک سیستم کیس 3 میلیونی ضعیف تر هست!!
    شما با 5 میلیون می تونید سیستمی بخرید که دست کم 3 برابر از n550jv‏ 4 میلیونی، قدرتمندتر باشه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز به نظرت همه اون قطعات سر جاش باشه به جز اون کولرو حذف کنیم که قیمتش 240بود قیمت اون cpuهم که معرفی کردید حدود 700تومنه.. فک کنم یشه یهi7هاسول گرفت الان سایت تک مکس4770kقیمت 1017000تومن زده 4770 که حرف kنداره933000تومن زده تفاوتشون در چیه این‎ k؟از اون طرف هم فک کنم اون مانیتور قیمتش حدود 400باشه با 300تومن افزایش بودجه با 700 میشه فول اچ 20به بالا گیر اورد یا فقط اچ دی پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تفاوتشون اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر برای بازی میخواید، کور آی 5 4670 بخرید! در گیم تفاوتی با 4770 نداره! هزینه ی بی خودی و اضافی هست!
    نه! مانیتور کلاً چیز بهتر غیرممکن هست بتونید بخرید! تازه مانیتور فول اچ دی، یه کارت گرافیک خیلی قدرتمندتری میخواد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

موقع اجرای چند برنامه چی ؟ باز تفاوت نداره ؟ i7رو واسه اینده مد نظر داشتم مثلا بازیا و برنامه های سنگین میاد. گرافیک 4600داره حداقل تا موقعی که گرافیک میخرم میتونم تو حالت متوسط یا پایین بازی مثل فیفا رو اجرا کنم ؟..یه سوال هم داشتم پردازنده نسل 5 وقتی اومد اگه بخوام عوص کنم باس مادربرد هم عوض شه ؟ در ضمن با 300تومن رو قیمت اون مدل مانیتوری که معرفی کردید بزارم فول اچ که گفتید نمیشه.اچ دی چه گزینه بهتر دیگه 21.22.23اینچ میتونم پیدا کنم؟
    Last edited by BlackSound; 05-01-2014 at 22:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چرا تو برنامه های سنگین تاثیر داره! اما برای بازی، بی تاثیره. (اصلاً محسوس نیست!)
    نه گرافیک 4600 اش هم فقط بازی ها حجم متوسط به پایین و کودکانه رو به خوبی اجرا می کنه! از پس فیفا بر نمیاد! حتی گرافیک کم!
    در مورد مانیتور، باز هم نمیشه! وضعیت مانیتور در کشور، فاجعه بار هست. در لحظه موجود میشه و در لحظه ناموجود! امروز صبح یه مانیتور فول اچ دی ایسوس بود 750. بعد دیگه تموم شد شرکت استعلام گرفتم، نداشتن دیگه. ممکنه فردا مجدد موجود شه. معلوم نیست.
    اما مانیتور بزرگتر، کارت گرافیک قدرتمندتر و گران تر می طلبه که از پس هزینه ی بیش از 1/5 میلیونی بر نمیاید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •