تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: نرم افزار کنترل ترافیکی که بین ترافیک روزانه و شبانه تمیز بده.

داره خودمونی میشه seyyed agh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض نرم افزار کنترل ترافیکی که بین ترافیک روزانه و شبانه تمیز بده.

.اللهم صل علی محمد و ال محمد.
    با عرض تسلیت به مناسبت شهادت رسول مکرم اسلام حضرت محمد -صلی الله علیه و اله- و سبط ایشان کریم اهل بیت امام مجتبی-علیه الصلاه و السلام- و نیز شهادت شمس الشموس سلطان خراسان امام رضا -علیه الاف التحیه و الثناء -به پیشگاه ولی عصر بقیه الله الاعظم روحی له الفداه و سادات و مسلمانان جهان
    سلام
    یه سوال داشتم.میخوام بدونم نرم افزاری هست که بتونه ترافیک شبانه و روزانه رو به صورت جدا حساب کنه.
    من خودم bwmeter استفاده میکنم و اون فقط میتونه ترافیک رو از ساعت 24 تا 24 روز بعد حساب کنه در حالیکه میدانید ساعت 24 به بعد ، شبانه حساب میشه و ما اگه روز هم شروع به استفاده از اینترنت کنیم ، حجم مصرفی که ساعت 24 به بعد انجام دادیم با حجم روزمون جمع میکنه و این مطلوب ما نیست.

2. این کاربر از seyyed agh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seyyed agh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کمک نمیکنه کسی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. نرم افزار bitmeter ترافیک استفاده شده رو هم 24 ساعته هم هفتگی هم ماهیانه و هم ساعت به ساعت نشون میده . اما برای اینکه ترافیک غیر رایگان رو حساب کنید خودتون باید میزان مصرف نشان داده شده در ساعات غیر رایگان رو با هم جمع کنید

نرم افزار bandwidth splitter هم قابلیتهای بسیار زیادتری داره که میتونه کمکتون کنه.

Last edited by tosan622; 28-03-2014 at 19:28.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

.اللهم صل علی محمد و ال محمد.
    با عرض تسلیت به مناسبت شهادت رسول مکرم اسلام حضرت محمد -صلی الله علیه و اله- و سبط ایشان کریم اهل بیت امام مجتبی-علیه الصلاه و السلام- و نیز شهادت شمس الشموس سلطان خراسان امام رضا -علیه الاف التحیه و الثناء -به پیشگاه ولی عصر بقیه الله الاعظم روحی له الفداه و سادات و مسلمانان جهان
    سلام
    یه سوال داشتم.میخوام بدونم نرم افزاری هست که بتونه ترافیک شبانه و روزانه رو به صورت جدا حساب کنه.
    من خودم bwmeter استفاده میکنم و اون فقط میتونه ترافیک رو از ساعت 24 تا 24 روز بعد حساب کنه در حالیکه میدانید ساعت 24 به بعد ، شبانه حساب میشه و ما اگه روز هم شروع به استفاده از اینترنت کنیم ، حجم مصرفی که ساعت 24 به بعد انجام دادیم با حجم روزمون جمع میکنه و این مطلوب ما نیست.
    networx این قابلیت رو داره...باید ساعات off peak رو توی تنظیماتش مشخص کنید....

6. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hasan_zarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

-----------------------------------------
    Last edited by Hasan_zarei; 03-04-2014 at 00:36. دليل: اشتباه در ارسال به این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

دوست عزیز در همون برنامه BWMeter این قابلیت هست فقط به جای روزانه بخش ساعت به ساعت رو چک کن و بعدش اون ساعات مورد نظرتو هایلات کن مجموعش پایین صفحه میاد

9. 2 کاربر از hamed1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

یه عکس از تنظیمات نرم افزار networksمی خواستم اتچ کنم اما گزنیه اپلود عکس رو اینجا در فروم پیدا نکردم !!! اینجا اما سوالم اینه که طور که .نرم افزار گزینه گذاشته واسه peak off می خواد برای حجم خاصی از ترافیک ، محدودیت ایجاد کنه اما سوال من این هست که نمی خوام نرم افزار رو در دانلود واپلود محدود کنم بلکه فقط میخوام وقتی واسم daily جمع میزنه مقدار رو، میزان ترافیک ساعات رایگان رو با ساعات روز جمع نزنه
    لطفا اگه بلدید راهنمایی کنید چه طوری میشه تنظیم کرد
    Last edited by sky1sky; 22-05-2014 at 20:49. دليل: یکی از پست هام تکراری شد !! بلد نیستم حذفش کنم لطفا در پیام خصوصی بهم بگید چه طوری انجام بدم

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

یه عکس از تنظیمات نرم افزار networkx خواستم اتچ کنم اما گزینه اپلود رو پیدا نکردم !! اما سوالم اینه که طور که .نرم افزار گزینه گذاشته واسه peak off می خواد برای حجم خاصی از ترافیک ، محدودیت ایجاد کنه اما سوال من این هست که نمی خوام نرم افزار رو در دانلود واپلود محدود کنم بلکه فقط میخوام وقتی واسم daily جمع میزنه مقدار رو، میزان ترافیک ساعات رایگان رو با ساعات روز جمع نزنه

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه عکس از تنظیمات نرم افزار networkx خواستم اتچ کنم اما گزینه اپلود رو پیدا نکردم !! اما سوالم اینه که طور که .نرم افزار گزینه گذاشته واسه peak off می خواد برای حجم خاصی از ترافیک ، محدودیت ایجاد کنه اما سوال من این هست که نمی خوام نرم افزار رو در دانلود واپلود محدود کنم بلکه فقط میخوام وقتی واسم daily جمع میزنه مقدار رو، میزان ترافیک ساعات رایگان رو با ساعات روز جمع نزنه

13. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز Netstate
    ورژن networkx 5..3.2 نصب کردم که علاوه بر امکانات قبلی تب ppliction هم اضافه داره اما قسمت تب application همچنان 0 % هست و هیچ فرایندی نشان نمیدهد اما وقتی در حال استفاده از اینترنت و مرورگر ها و سایر برنامه اهی متصل به اینترنت هست ف قسمت hourly rate میزان مگ مصرفی را نشان می دهد و حتی قسمت netstate در نرم افزار کانکشن ها و پورت های establishe o listening o timewait و غیره رو نشون میده اما تب appliaction در صفحه اصلی نرم افزار 0 هست ! چند بار ریستارت کردم سستم را اما فایده نداشت
    چه کار کنم که لیست برنامه ها را نشان دهد ؟ مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •