سلام ...
خب ترکیب تیم ملی کلمبیا هم برای جام جهانی اعلام شده ( البته چند روز هستش ) ، اسامی به شرح زیر هستش :
Goalkeepers: David Ospina (Nice),
Faryd Mondragón (Deportivo Cali), Camilo Vargas (Santa Fe)
. :1
Defenders: Mario Yepes (Atalanta), Aquivaldo Mosquera (América de México), Cristian Zapata (Milan), Carlos Valdes (San Lorenzo), Amaranto Perea (Cruz Azul), Eder Álvarez Balanta (River Plate), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Camilo Zúñiga (Napoli), Pablo Armero (West Ham).
:1
Midfielders: Carlos Sánchez (Elche), Fredy Guarín (Inter), Abel Aguilar (Toulouse), Aldo Leao Ramirez (Morelia), Juan Fernando Quintero (Porto), Víctor Ibarbo (Cagliari), Edwin Valencia (Fluminense), Alexander Mejía (Nacional), James Rodríguez (Monaco), Macnelly Torres (Al Shabab) Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina).
Forwards: Luis Fernando Muriel (Udinese), Teófilo Gutiérrez (River Plate), Radamel Falcao (Monaco), Carlos Bacca (Sevilla), Adrián Ramos (Hertha Berlín), Jackson Martínez (Porto).
خب این ترکیب برای من یک نکته ی کاملا نستالژیک و خاطره انگیز رو داره ... برای من که واقعا خاطرات خوبی از جام جهانی 98 فرانسه دارم. توی ترکیب تیم ملی کلمبیا نام اسطوره ی حدود 43 ساله ی کلمبیایی به چشم می خوره ... یعنی گلر این تیم Faryd Ali Monderagon که شماره ی 12 رو همیشه تو تیم ملی کلمبیا پوشیده و جزو 23 بازیکن کلمبیا در جام جهانی 1994 آمریکا بودش و در جام جهانی 98 فرانسه هم گلر اول تیم ملی کلمبیا بود و قطعا دیدن فرید موندراگون درون دروزاه ی کلمبیا برای من خیلی شگفت آور خواهد بودش.
نکته ی دوم ترکیب کلمبیا هم حضور رادمل فالکائو هستش که علی رغم مصدومیت دعوت شده ... و بازیکن های خیلی خوبی داره کلمبیا و ماریو یپس هم دعوت شده و من خیلی به صعود این تیم از این گروه امیدوارم و فکر می کنم حداقل از ژاپن و یونان این تیم خیلی بهتر هستش.
موفق باشید