تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کلمبیا

46 73.02%
  • یونان

6 9.52%
  • ساحل عاج

31 49.21%
  • ژاپن

42 66.67%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 52

نام تاپيک: گروه C | بحث و تبادل نظر | کلمبیا - یونان - ساحل عاج - ژاپن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض گروه C | بحث و تبادل نظر | کلمبیا - یونان - ساحل عاج - ژاپن

Group C

Pts
    GA
    GF
    L
    D
    W
    MP
    Team Flag
    9 2 9 0 0 3 3 Colombia
    4 4 2 1 1 1 3 Greece
    3 5 4 2 0 1 3 Côte d'Ivoire
    1 6 2 2 1 0 3 Japan

Matches

Team
    Result
    Team Venue Date Match
    | Greece 3-0 Colombia | Estádio Mineirão, Belo Horizonte 24 خرداد
    5
    | Japon 2-1 Côte d'Ivoire | Arena Pernambuco, Recife 25 خرداد 6
    | Côte d'Ivoire 2-1 Colombia | Estádio Nacional Mané Garrincha, Brasília 29 خرداد 21
    | Greece 0-0 Japon | Arena das Dunas, Natal 30 خرداد 22
    | Colombia 4-1 Japon | Arena Pantanal, Cuiabá 4 تير 37
    | Côte d'Ivoire 2-1 Greece | Estádio Castelão, Fortaleza 4 تير 38

Road to Brazil

Colombia |
    کلمبیا : این تیم را از زمانی که کاشته دیوید بکام به فرید موندراگون آنها را از جام جهانی 1998 کنار زد، در این مسابقات ندیده بودیم. اما آنها توانستند در دور انتخابی جام جهانی 2014 پس از آرژانتین در رده دوم قرار بگیرند و به جام جهانی برزیل صعود کنند. این بار همه نگاه‌ها در تیم ملی کلمبیا به جای موهای کارلوس والدراما، به پاهای فالکائو دوخته شده است.

Greec |
    یونان : قهرمان یورو 2004 که در گروه نسبتا آسانی قرار داشت تنها به خاطر تفاضل گل کمتر بعد از بوسنی درمکان دوم قرار گرفت و در مرحله پلی آف هم با خوش شانسی به رومانی خورد تا با برتری 4-2 در مجموع دوبازی مسافر برزیل شود. میتروگلو با زدن 3 گل در این دو دیدار نقش بسزایی در صعود یونانی ها داشت.

Côte d'Ivoire |
    ساحل عاج : این تیم با صعود به جمع 10 تیم مرحله پلی آف منطقه آفریقا با پیروزی 4-2 در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل سنگال به عنوان یکی از 5 نماینده آفریقا به جام جهانی رسید. ساحل عاج امیدوار است با درخشش دروگبا بتواند از مرحله گروهی صعود کند.

Japan |
    ژاپن : تیم ملی ژاپن از همان ابتدا کار را از مرحله اول گروهی و بدون حضور در پلی‌آف آغاز کرد. سامورایی‌ها با حضور در گروه سوم رقابت‌ها که با وجود تیم‌های ازبکستان، کره‌شمالی و تاجیکستان به نوعی گروه مرگ نیز تلقی می‌شد با عملکردی ضعیف و قرار گرفتن در رده دوم به دور نهایی صعود کردند.

در این دور اما ژاپن از همان ابتدای کار با وجود تیم‌های متوسطی مانند اردن، عمان و عراق کار را با قدرت بیشتری آغاز کرد و در نهایت یک هفته مانده به پایان رقابت‌ها با تساوی مقابل استرالیا به عنوان نخستین تیم آسیایی و برای پنجمین بار پیاپی راهی جام جهانی شد.

2. 14 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

گروهی که در اون رقابت های جذاب و نفس گیری رو میتونیم انتظارش را داشته باشیم و نسبت به 7 گروه دیگه پیشبینی کردن فرجامش سخت تره ... چون تیم ها نسبت به هم بسیار نزدیک و تا حد زیادی در یک سطحند و حتی یکی از پدیدگان این جام میتونند هر کدام از این 4 تیم باشند!

4. 4 کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

گروه مرگ تيمهاي درجه 2 دنيا! به شخصه از بالا اومدن ژاپن خوشحال ميشم ولي آفريقايي ها هم هميشه تو دل همه بودن غير يونان همه بيان بالا

6. 4 کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خب ترکیب تیم ملی کلمبیا هم برای جام جهانی اعلام شده ( البته چند روز هستش ) ، اسامی به شرح زیر هستش :

Goalkeepers: David Ospina (Nice),Faryd Mondragón (Deportivo Cali), Camilo Vargas (Santa Fe). :1

Defenders: Mario Yepes (Atalanta), Aquivaldo Mosquera (América de México), Cristian Zapata (Milan), Carlos Valdes (San Lorenzo), Amaranto Perea (Cruz Azul), Eder Álvarez Balanta (River Plate), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Camilo Zúñiga (Napoli), Pablo Armero (West Ham). :1

Midfielders: Carlos Sánchez (Elche), Fredy Guarín (Inter), Abel Aguilar (Toulouse), Aldo Leao Ramirez (Morelia), Juan Fernando Quintero (Porto), Víctor Ibarbo (Cagliari), Edwin Valencia (Fluminense), Alexander Mejía (Nacional), James Rodríguez (Monaco), Macnelly Torres (Al Shabab) Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina). :1

Forwards: Luis Fernando Muriel (Udinese), Teófilo Gutiérrez (River Plate), Radamel Falcao (Monaco), Carlos Bacca (Sevilla), Adrián Ramos (Hertha Berlín), Jackson Martínez (Porto). :1

خب این ترکیب برای من یک نکته ی کاملا نستالژیک و خاطره انگیز رو داره ... برای من که واقعا خاطرات خوبی از جام جهانی 98 فرانسه دارم. توی ترکیب تیم ملی کلمبیا نام اسطوره ی حدود 43 ساله ی کلمبیایی به چشم می خوره ... یعنی گلر این تیم Faryd Ali Monderagon که شماره ی 12 رو همیشه تو تیم ملی کلمبیا پوشیده و جزو 23 بازیکن کلمبیا در جام جهانی 1994 آمریکا بودش و در جام جهانی 98 فرانسه هم گلر اول تیم ملی کلمبیا بود و قطعا دیدن فرید موندراگون درون دروزاه ی کلمبیا برای من خیلی شگفت آور خواهد بودش.

نکته ی دوم ترکیب کلمبیا هم حضور رادمل فالکائو هستش که علی رغم مصدومیت دعوت شده ... و بازیکن های خیلی خوبی داره کلمبیا و ماریو یپس هم دعوت شده و من خیلی به صعود این تیم از این گروه امیدوارم و فکر می کنم حداقل از ژاپن و یونان این تیم خیلی بهتر هستش.

موفق باشید

8. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

پوستر تیم های حاضر در گروه C جام جهانی 2014 برزیل

سايت ESPN کريستيانو سيکوئيرا، هنرمند برزيلي را به خدمت گرفت تا پوسترهاي منحصر به فردي براي تمام 32 کشور شرکت کننده در رقابت‌هاي جام‌جهاني طراحي کند.

این پوستر ها شامل نام مستعار و ستاره هر تیم است.

کلمبیا:

یونان:

ساحل عاج:

ژاپن:

10. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه G.O.Batistuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    l

پيش فرض

گروه جذابیه به نظر من ژاپن + یونان شانس صعود به مرحله بعد رو دارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقاً به نظر من کلمبیا و ساحل عاج با توجه به شرایط آب و هوایی شانس بالاتری دارند.در ضمن هر دو تیم هم تیمهای خیلی خوبی دارن.ژاپن رو هم نباید دست کم گرفت.البته یونان هم توی این سالها خیلی با دوام کار کرده و فراز و نشیب کم داشته.

کسی غیر از من طرفدار کلمبیا نیست اینجا؟

13. 4 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اتفاقاً به نظر من کلمبیا و ساحل عاج با توجه به شرایط آب و هوایی شانس بالاتری دارند.در ضمن هر دو تیم هم تیمهای خیلی خوبی دارن.ژاپن رو هم نباید دست کم گرفت.البته یونان هم توی این سالها خیلی با دوام کار کرده و فراز و نشیب کم داشته.

نمی تونم بگم طرفدار کلمبیا هستم

ولی تیم خیلی خوبی دارن و تیم نخست گروه میشه به نظر من!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود بر شما .
    بنده رو هم به لیست هواداران کلمبیا دعوت کنید . بعد از کارلوس والدرما و فردی رینکون و تا حدودی اسپریلا و هیگوایتا هنوز هم هستن بازیکنانی که بتونن یادآور بازیکنان گذشته باشن .

شاید ... شاید به نظر بعضی ها در سطح اونا نباشن و از لحاظ تکنیکی یا ظاهری تفاوت هایی باشه ولی به نظرم بازیکنان فعلی کیفیت خیلی خوبی دارن و میتونن کلمبیایی به یاد ماندنی بسازن .

بازیکنانی مثل خوان کوینترو در خط هافبک که ریزنقش و فوق العاده تکنیکی است یا فردی گوارین با فیزیک قدرتمند و دوندگی بی امانش و از همه مهمتر شوت های وحشتناکش . کوادرادو هم که در فیورنیتنا فوق العاده بوده ... فوق العاده سرعتی و با قدرت دریبل بسیار بالا .

جیمز رودرگیز و فالکائو هم که دیگه نیازی به تعریف و یادآوری ندارن .

البته بازیکنانی مثل کمیل زونیگا در دفاع کناره یا بالانتا که پدیده ریورپلاته است . جکسون مارتینز مهاجم پورتو هم فراموش نشه که شم گلزنی بالایی داره و از نظر فیزیکی به شدت قدرتمند .

در کل با احترام به بقیه تیمها حاضر در گروه به نظرم کلمبیا شانس اول صعود از این گروهه . مخصوصا این که ساحل عاج یک مقدار افت کرده ولی کلمبیا شرایط خیلی خوبی داره .
    از ژاپن هم نباید غافل شد . نظر من اینه که کلمبیا و ژاپن به ترتیب به عنوان تیم های اول و دوم صعود میکنن .
    Last edited by B3HZ@D; 30-05-2014 at 13:02.

16. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

توصیه عجیب والدراما به بازیکنان جام جهانی

در حالی که بسیاری از مربیان تیم های ملی مختلف به شدت روی محدود کردن بازیکنان شان در طول رقابت های جام جهانی اصرار می ورزند،

کارلوس والدراما، موقشنگ به یاد ماندنی فوتبال کلمبیا، ناگهان با یک نظریه عجیب از راه رسیده و به بازیکنان توصیه کرده است که در طول برگزاری جام جهانی دست به رفتارهای منشوری بزنند!

به گفته او این رفتارها باعث می شوند بازیکن در زمین مسابقه ریلکس تر باشد و شکست ها را نیز راحت تر تحمل کند!

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Sh-Meteor; 30-05-2014 at 00:44.

18. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •