تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: طرز تشخيص اصل بودن (با عكس) مودمهاي Zoltrix smart spirit 3 chip

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض طرز تشخيص اصل بودن (با عكس) مودمها

سلام من چند وقت پيش ها يعني يك ماه پيش يه مودم زولتريكس خريم كه اين مودم يه مشكلي داشت مشكلش اين بود كه سرويس انتظار مكالمه اون كار نمي كرد يا بهتر بگم اصلا اگه يكي زنگ مي زد خونه مودم زنگ نمي خورد رفتم چند جا سوال كردم گفتن درايور جديد رو بريزي درست ميشه اونم دانلود كردم ريختم اصلا ويندوز ريخت به هم ريست ميشد بردمش گارانتي (گارانتي ايسلند كامپيوتر 5 ساله ) عوضش كردم اين يكي هم همين طوريه حالا مي گين چي كار كنم؟ :?: در ضمن هم سيستم كالر آي دي و هم انتظار مكالمه روي خط ما فعاله با تلفن معمولي كار مي كنه با اين مودم كار نمي كنه :idea:

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

اگه ميشه اينم بگين كه چطور مودم اصل از غير اصل تشخيص داده مي شه ؟ (در مورد زولتريكس)

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

تا اونجايي كه من مي دونم اين مدل مودم كالر آي دي رو ساپورت نمي كنه در مورد انتظار مكالمه هم نمي دونم !
    در مورد اصل و غير اصل تو مجلات كامپيوتري نوشته چه جوري
    يكي از راهاش اينه كه ببيني كه ؟آيا ويسش كار مي كنه يا نه !
    و اينكه ببيني تمام چيپ ست ها به مودم وصل هستند ( يعني سيم خروجي داشته باشند و تزييني نباشند )

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

zitanix نويد جان درست ميگن اگه دقت کنی رو جعبه ي مدم نوشته Caller ID US version !
    call waiting هم نداره يعنی من که تا حالا نديدم کسی بتونه باهاش call waiting کنه

در مورد اصل و غير اصل بايد بگم چند تا راه داره اولی اينکه 3 CHIP باشه و چيپ ها تو مدار باشن دوم اينکه شما برای خريد اگه چند تا مدل تو مغازه های مختلف ببينی خودت تشخيص ميدی کدوم اصل هست و کدوم قلابی!!!! راه های ديگه ايی هم داره ولی 18.000 تومنيش رو بخر! چون اصل هست قلابی از 13.000 داره تا 15.000! البته در مورد راه تشخيص قبلاً بحث شده
    البته اينم بگم 90 در سد اين Zoltrix ها قلابی هستن

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

اين والله سه تا چيپ داره از هر سه تاش هم سيم زده بيرون از اون 2 تا كوچيكا هم سيم زده بيرون كه چنتاش به يه جايي وصله چند تاش هم رو هواست حالا ديگه نمي دونم بايد همش وصل باشه يا چند تاش اگه ممكه عكس اصلشو اگه دارين بذارين تا ملت هم صفا كنن و گول اين مودم مسخره رو نخورن

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

والا عکسش رو من پيدا نکردم روی اينترنت ولی اين دفترچش هست به صورت که ميتونيد دانلود کنيد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

اين رو دانلود كردم ولي چيزي از توش دستگيرم نشد :(

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

zitanix جان مي توني مجله ريزپردازنده رو بخري ( ماه فروردين ) دو صفحه داره براي اين كار
    در ضمن فيش پشتشو چك كن

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

فیش پشتش مگه چی داره نگاش کنم؟
    اصلا یکی به من بگه این ایسلند کامپیوتر معتبره یا نه
    تو پاساژ علاءالدین

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز مودمت دقيقا مودم منه كه كالر آيديش فقط مخصوص آمريكاست و ديگه اينكه سيستم انتظار مكالكش كار ميكنه ولي بستگي به آي اس پيت هم داره كه اين سيستم ساپورت ميكنه يه نه وديگه اينكه يادت باشه كه حتما بايد در ويندوز اكس پي هم درايورش نصب كني .چون تو دفترچش نوشته لازم يست در حالي كه مايكروسافت ويندوز با نام genius ميشناستش كه در اين حالت هيچ كدوم از ويژگيهاش استفاده نميشه.

در مورد اصل بودن مودمت بايد بگم كه نرم افزار phontry رو از همين سايت بردار و بعد قسمت شناسايي مودمش بهت نشون ميده كه آيا مثلا v92 ساپورت ميشه يا نه كه از اونجا ميشه اصل بودنش پي برد و يا مجله دانش و كامپيوتر رو بخر اطلاعيه زده با عكس كه كدوم تقلبيه و كدوم نه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •