تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کانکشن برای اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض کانکشن برای اینترنت

درود وسلام
    من می خوام مدمم رو حالتی باشه که دستی وصل شم به اینترنت و الان هم هست ، ولی مشکل اینکه با گوشی چجوری یوز و پس isp م رو وارد کنم
    یه کانکشنی بود اسمش یادم نمیاد اگه کسی می دونه یا می تونه پیدا کنه خیلی لطف میک نه
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کانکشن های bridge این قابلیت رو دارند که میتونید دستی یوزرنیم و پسورد وارد کنید البته رو کامپیوتر به این صورته. ولی روی گوشی میتونید wifi رو طوری تعریف کنید که هربار ازتون یوزرنیم و پسورد ازتون بخواد اما کانکشن فکر نمیکنم بشه ساخت.
    Last edited by Guidance; 29-12-2013 at 15:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

نه چیزی شبیه کانکشن ویندوز توی اندروید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

یعنی نیست ؟

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

settings>More networks>Mobile networks>Access Point Names
    از این مسیر میتونید کانکشن واسه گوشیتون تعریف کنید گزینه Add رو میزنید
    ...موفق باشید...

6. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

settings>More networks>Mobile networks>Access Point Names
    از این مسیر میتونید کانکشن واسه گوشیتون تعریف کنید گزینه Add رو میزنید
    ...موفق باشید...
    نه این که فایده نداره ، وصل نمیشه

نرم افزار رو هم پیدا کردم pppoew هست البته باید گوشی روت باشه که من نمی دونم چیه ؟ و مال من نیست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نرم افزار رو هم پیدا کردم pppoew هست البته باید گوشی روت باشه که من نمی دونم چیه ؟ و مال من نیست ؟
    میشه لطفا بیشتر توضیح بدید چون من تاحالا نشنیدم معمولا با گوشی یا از طریق wifi به اینترنت وصل میشیم یا mobile data که مخصوص سیمکارته با wifi که رمز و میزنیم و به مودم wifi وصل میشیم با سیمکارتم که یا تنظیماتشو از طریق sms مانند ایرانسل و همراه اول دریافت میکنیم یا مانند رایتل(چون 3G) از طریق مسیری که گفتم ایجاد میکنیم البته مله همراه اول ایرانسل هم میتونیم تو این مسیر ببینیم و تنظیمات عوض کنیم یا پروک سی بزاریم رو کانکشن ها من تا حالا نشنیدم که راه دیگه ای واسه وصل شدن به نت باشه

9. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

روت امکانی که میتونیم گوشی رو دانگرید کنیم زبان فارسی رام های جدید و ... البته روت کردن گارانتی گوشی باطل میکنه و اگه آپدیت جدید بیاد از طریق خود گوشی نمیشه آپدیت کرد اما واسه اونایی که دوس دارن زود تر از وقتی که آپدیت جدید واسه ایران بیاد گوشی رو روت میکنند و رام یه کشور دیگه رو نصب میکنن البته روت کردن گوشی سرعت گوشی رو هم بالا میبره و بعضی نرم افزارها فقط زمانی نصب میشن که گوشی روت باشه

11. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید چون من تاحالا نشنیدم معمولا با گوشی یا از طریق wifi به اینترنت وصل میشیم یا mobile data که مخصوص سیمکارته با wifi که رمز و میزنیم و به مودم wifi وصل میشیم با سیمکارتم که یا تنظیماتشو از طریق sms مانند ایرانسل و همراه اول دریافت میکنیم یا مانند رایتل(چون 3G) از طریق مسیری که گفتم ایجاد میکنیم البته مله همراه اول ایرانسل هم میتونیم تو این مسیر ببینیم و تنظیمات عوض کنیم یا پروک سی بزاریم رو کانکشن ها من تا حالا نشنیدم که راه دیگه ای واسه وصل شدن به نت باشه
    مودم اگه روی حالت pppoeباشه خودش به اینترنت وصل میشه یعنی اگه کامپیتور هم روشن نباشه وقتی مودم روشن بشه وصل میشه به اینترنت ، و وقتی ما با وایفای گوشی وصل میشیم یعنی به اینترنت وصل شدیم یا سند و ریسیو داریم . وقتی هم کامپیتور روشن باشه دیگه نیازی به کانکشن نیست .
    ولی حالت دوم و حالت مورد نظر من bridiging هست ، توی مورد دیگه مودم وصل نمیشه ، ما به کانکشن نیاز داریم تا به اینترنت وصل بشیم توی رایانه که راحته کانکشن ساختن ولی توی گوشی نیست ،
    توی حالت دوم وقتی ما به مودم با وایفای گوشی وصل میشیم ، نیاز به کانکشنی مثل ویندوز داریم تا یوزر و پس ای اس پی رو وارد کنیم تا سند و ریسیو هم داشته باشیم... => که من به این کانکشن نیاز دارم مثل این نرم افزاری که نام بردم (pppoew)

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مودم اگه روی حالت pppoeباشه خودش به اینترنت وصل میشه یعنی اگه کامپیتور هم روشن نباشه وقتی مودم روشن بشه وصل میشه به اینترنت ، و وقتی ما با وایفای گوشی وصل میشیم یعنی به اینترنت وصل شدیم یا سند و ریسیو داریم . وقتی هم کامپیتور روشن باشه دیگه نیازی به کانکشن نیست .
    ولی حالت دوم و حالت مورد نظر من bridiging هست ، توی مورد دیگه مودم وصل نمیشه ، ما به کانکشن نیاز داریم تا به اینترنت وصل بشیم توی رایانه که راحته کانکشن ساختن ولی توی گوشی نیست ،
    توی حالت دوم وقتی ما به مودم با وایفای گوشی وصل میشیم ، نیاز به کانکشنی مثل ویندوز داریم تا یوزر و پس ای اس پی رو وارد کنیم تا سند و ریسیو هم داشته باشیم... => که من به این کانکشن نیاز دارم مثل این نرم افزاری که نام بردم (pppoew)
    معذرت دوست عزیز من همچین نرم افزاری که این کار رو بتونه انجام بده نمیشناسم اما اگه شما خیلی به نیاز دارید میتونید تو تاپیک زیر درخواستشو بدید اساتید این تاپیک خیلی واردن بهاحتمال زیاد بتونن مشکلتو حل کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •