تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تعویض ویندور مینی لب تاپ با فلش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض تعویض ویندور مینی لب تاپ با فلش

باسلام و احترام

اول از همه علی الخصوص مدیران عزیز این انجمن معذرت میخوام اگه تاپیک جدید باز کردم در صورت صلاح دید هم میتونید حذف کنید یا منتقل کنید .

سوالم اینه که من الان یه مینی لب تاپ یا حالا نوت بوک سونی وایو دارم که از آلمان خریداری شده و زبان ویندوز کاملا آلمانی هست و چیزی متوجه نمیشم علاوه بر این واقعا کند شده و سی دی رام هم که نداره بشه بوسیله سی دی یا دی وی دی ویندوز رو عوض کنم تو سایتای مختلف روشهای زیادی بود و برنامه های زیادی هم معرفی شده و من چند تاشو دانلود کردم و طبق آموزشی هم که دادن جلو میرم ولی همشون تو مرحله ای که باید ویندوز رو انتقال بدم به فلش میمونم چون تو سی دی ویندوزی که دارم نمیدونم کدوم پوشه یا فایل رو باید انتخاب کنم ، آخرین برنامه ای هم که دانلود کردم اسمش هست winfows 7 usb dvd ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام و احترام

اول از همه علی الخصوص مدیران عزیز این انجمن معذرت میخوام اگه تاپیک جدید باز کردم در صورت صلاح دید هم میتونید حذف کنید یا منتقل کنید .

سوالم اینه که من الان یه مینی لب تاپ یا حالا نوت بوک سونی وایو دارم که از آلمان خریداری شده و زبان ویندوز کاملا آلمانی هست و چیزی متوجه نمیشم علاوه بر این واقعا کند شده و سی دی رام هم که نداره بشه بوسیله سی دی یا دی وی دی ویندوز رو عوض کنم تو سایتای مختلف روشهای زیادی بود و برنامه های زیادی هم معرفی شده و من چند تاشو دانلود کردم و طبق آموزشی هم که دادن جلو میرم ولی همشون تو مرحله ای که باید ویندوز رو انتقال بدم به فلش میمونم چون تو سی دی ویندوزی که دارم نمیدونم کدوم پوشه یا فایل رو باید انتخاب کنم ، آخرین برنامه ای هم که دانلود کردم اسمش هست winfows 7 usb dvd ممنون میشم راهنمایی کنید
    عزیز اون ویندوز اورجیناله حیفه ها...خود دانین...
    من خودم بارها فلش بوتیبل کردم واس نصب ویندوز.از نرم افزار winUSB maker 1.6 استفاده میکنم.خیلی کم حجم و ساده و خوبه...روش کارشم اینه ک اول آدرس فلش رو بش میدی بعد آدرسdvdویندوز ک میتونه ایمیج هم باشه...بعد فلش رو فرمت میکنه و شروع میکنه ب کپی کردن فایلا یا همون بوتیبل کردن...
    بین 15 تا 30 دقیقه هم طول میکشه ک بستگی ب سرعت فلش داره...
    واس همه نسخه های ویندوز جواب میده...حداقل واس ویندوز7رو ک مطمنم چون خودم بارها تست کردم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

عزیز اون ویندوز اورجیناله حیفه ها...خود دانین...
    من خودم بارها فلش بوتیبل کردم واس نصب ویندوز.از نرم افزار winUSB maker 1.6 استفاده میکنم.خیلی کم حجم و ساده و خوبه...روش کارشم اینه ک اول آدرس فلش رو بش میدی بعد آدرسdvdویندوز ک میتونه ایمیج هم باشه...بعد فلش رو فرمت میکنه و شروع میکنه ب کپی کردن فایلا یا همون بوتیبل کردن...
    بین 15 تا 30 دقیقه هم طول میکشه ک بستگی ب سرعت فلش داره...
    واس همه نسخه های ویندوز جواب میده...حداقل واس ویندوز7رو ک مطمنم چون خودم بارها تست کردم...

مرسی از راهنماییتون

اینطور که شما میگید ظاهرا حیفه بخوام عوضش کنم ، اگه راهی هست که زبان ویندوز رو انگلیسی کنم و همینطور بتونم کلا ریست یا فرمتش کنم روی همین ویندوز ممنون میشم راهشو بگید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون

اینطور که شما میگید ظاهرا حیفه بخوام عوضش کنم ، اگه راهی هست که زبان ویندوز رو انگلیسی کنم و همینطور بتونم کلا ریست یا فرمتش کنم روی همین ویندوز ممنون میشم راهشو بگید
    آره بهرحال ارزششو داره هرجورشده ویندوز اورجینال رو حفظ کنی.آخه تضمینی وجود نداره بعد از تعویض ویندوز همه قسمت های لپتاپ خوب کار کنه مثلا وایرلس و...و دردسرهای پیداکردن درایورها شروع میشه....
    اما متاسفانه تو این زمینه زبان ویندوز اطلاعی ندارم ک کمکت کنم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آره بهرحال ارزششو داره هرجورشده ویندوز اورجینال رو حفظ کنی.آخه تضمینی وجود نداره بعد از تعویض ویندوز همه قسمت های لپتاپ خوب کار کنه مثلا وایرلس و...و دردسرهای پیداکردن درایورها شروع میشه....
    اما متاسفانه تو این زمینه زبان ویندوز اطلاعی ندارم ک کمکت کنم...
    تا همینجا هم ممنون داداش لطف کردی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •