تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل بایوس لپ تاپ Acer 5738G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض مشکل بایوس لپ تاپ Acer 5738G

سلام
    لپ تاپ ایسر 5738 باز کردم و خمیر سیلیکون را عوض کردم و خاکهای هیت سینگ را گرفتم ، خواستم مادربورد راشستشو بدم ، باتری مادربورد را برداشتم - به هر حال کار تموم شد و حالا یه مشکل دارم اینه که لپ تاپ خود به خود روشن میشه و برخی از تنظیمات بایوس هم نمیاد ، فکر می کنم به خاطر اینکه یه مدتی باتری مادربورد را برداشتم تنظیمات بایوسم پریده
    دوستان اگه نظری دارن ممنون میشوم راهنمایی کنند
    باتشکر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ ایسر 5738 باز کردم و خمیر سیلیکون را عوض کردم و خاکهای هیت سینگ را گرفتم ، خواستم مادربورد راشستشو بدم ، باتری مادربورد را برداشتم - به هر حال کار تموم شد و حالا یه مشکل دارم اینه که لپ تاپ خود به خود روشن میشه و برخی از تنظیمات بایوس هم نمیاد ، فکر می کنم به خاطر اینکه یه مدتی باتری مادربورد را برداشتم تنظیمات بایوسم پریده
    دوستان اگه نظری دارن ممنون میشوم راهنمایی کنند
    باتشکر
    یکی از علت های خود به خود روشن شدن خالی شدن بایوس است ممکنه باتری ایراد داشته باشه با یک باتری دیگه تست کنید علت بعدی میتونه از برد تغذیه و برد اصلی باشه
    شما بدون باتری لپ تاب با برق شهر هم تست کنید و نتیجرو بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یکی از علت های خود به خود روشن شدن خالی شدن بایوس است ممکنه باتری ایراد داشته باشه با یک باتری دیگه تست کنید علت بعدی میتونه از برد تغذیه و برد اصلی باشه
    شما بدون باتری لپ تاب با برق شهر هم تست کنید و نتیجرو بگید
    سلام
    با تشکر از پاسخگویی تون و راهنمایی که کردین
    اصلا باتری لپ تاپ ندارم و با آداپتور لپ تاپ کار می کنم
    در مورد باتری مادربورد هم درست حدس زدید توی چند لحظه ای که من اون را برداشتم احتمالا بایوس مشکل پیدا کرده و احتمالا باید بایوس یک بار دیگر پروگرم بشه تا درست بشه و شاید هم یه راه حل دیگه ای هم باشه
    حتی در مورد بایوس سیستم این رو میتونم بگم که الآن برخی از تنظیمات در بایوس نیست و تنظیمات تغییر ساعت و تاریخ و پسورد و ... قابل دسترسی است و بعضی از قسمتهای تنظیم بایوس اصلا نمیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •