با سلام خدمت دوستان گلم
من هفته یا دو هفته ای یک شب فقط قرص کلونازپام دو میل میخورم و واقعا راحت خوابم میبره و چون عوارض داره اصلا زیاد نمیخورم ولی هفته یا دو هفته ای که میخورم صبح زود بیدارم و من مشکل بیخوابی دارم در شب و نمیدونم دقیقا چکار کنم و قبلا دکتر رفتم و گفتن افسردگی خفیف داری و قرص بهم داد و همش خواب اور بود و مادرم نذاشت بخورم چون سرکار میرم و همش با عموم سرکار دارم و تو محیط کارم همش خواب الو هستم و حوصله اصلا اصلا ندارم توضیح بدم در مورد گوشیها چون کارم فروشندگی گوشی هست و خیلی بی رغبت جواب میدم و بغضی مواقع میخوام سر مشتری را از تنش جدا کنم و واقعا خیلی ازار دارم میبینم و نمیدونم واقعا چکار کنم و دکترا هم فقط قرص میدن و اصلا بحرفت گوش نمیدن و من شبها تا چهار و پنج بیدارم و صبح هشت باید برم و ده ساعت کار میکنم و خوابمم به این صورته که یک ساعت میخوابم و بیدار میشم و همینطور تا صبح بیدار بشم واقعا تو کف یک خواب عالی که هشت ساعت باشه موندم و همیشه هم مضطرب و پریشون و نگران و دلشوره مخصوصا دارم و بدنم هیچوقت چه تو نشستن چه خوابیدن سست و ریلکس نیست و همیشه فشار روم هست و خلاصه یکی بگه واقعا چرا اینجوریم حدود چهار و پنج ساله اینجورم و هیچکس درکم نمیکنه و میگن فقط تلقین نکن فقط همینو بلد شدن