تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چند سوال در مورد مهاجرت از ویندوز 7 به ویندوز 8 و 8.1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض چند سوال در مورد مهاجرت از ویندوز 7 به ویندوز 8 و 8.1

سلام دوستان

من هنوز از ویندوز 7 استفاده میکنم اما تصمیم دارم به هشت (یا 8.1) مهاجرت کنم . ولی قبلش یه سری ابهامات هست که باید برام حل بشه بعد تصمیم بگیرم برای نصب 8 و 8.1 . اگه کسی جواب هر کدوم از سوالات رو میدونست ممنون میشم اطلاعاتشو در اختیار من هم بذاره .

و اما سوالات :

1- در صورت آپگرید ویندوز 7 به ویندوز 8 یا ویندوز 8.1 ، برنامه های نصب شده در ویندوز 7 و فایلهای موجود در درایو ویندوز و ... سر جاشون باقی میمونند یا پاک میشن ؟

2- در ویندوز 8 یا 8.1 امکان نصب برنامه های کرک شده وجود داره ؟ یا حتما باید از طریق فروشگاه نرم افزاری مایکروسافت ، فایلها رو دانلود و نصب کرد ؟

3- آیا بدون فیلشکن امکان دانلود از فروشگاه نرم افزاری مایکروسافت وجود داره یا اینجام تحریمیم ؟

4- روی درایو C ، ویندوز XP نصبه و روی D ، ویندوز 7 . با نصب 8 یا 8.1 روی درایو ویندوز 7 (D) مشکلی برای بوت سیستم و ویندوز XP پیش نمیاد ؟

5- کلا به نظرتون کار درستیه از 7 به 8 و 8.1 نقل مکان کنم ؟! یا همین 7 رو دو دستی بچسبم ؟!!

یک سوال هم از مدیران انجمن :

چه زمانی ویندوز 8.1 در بخش فروش سایت قرار میگیره ؟ مثل اینکه هنوز نسخهء 8 در سایت فروخته میشه .

پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن

پ.ن : سعی کردم با سرچ کردن به جواب سوالام برسم اما نتیجه ای در بر نداشت .

2. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه angel7animation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    اگه دو تا ویندوزه بخواه باشی وقتی کرک ویندوز 8 رو نصب می کنی کرک ویندوز 7 از بین می ره

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

1- در صورت آپگرید ویندوز 7 به ویندوز 8 یا ویندوز 8.1 ، برنامه های نصب شده در ویندوز 7 و فایلهای موجود در درایو ویندوز و ... سر جاشون باقی میمونند یا پاک میشن ؟
    اگه آپگرید کنید دیگه قادر به استفاده از 7 نخواهید بود.همه ی پوشه هایی که اکنون در درایو ویندوزتان میبینید به پوشه ای به اسم Windows.old منتقل خواهند شد.برنامه های قدیمی هم در همان پوشه میمانند.البته ممکن است برخی از برنامه های قدیمی دچار مشکل شوند یا اجرا نشوند...

2- در ویندوز 8 یا 8.1 امکان نصب برنامه های کرک شده وجود داره ؟ یا حتما باید از طریق فروشگاه نرم افزاری مایکروسافت ، فایلها رو دانلود و نصب کرد ؟
    بله.هیچ فرقی نداره.فروشگاه نرم افزاری برای ایرانی ها تحریم هستش و فقط با ****** قابل دسترسی هست!!!

3- آیا بدون فیلشکن امکان دانلود از فروشگاه نرم افزاری مایکروسافت وجود داره یا اینجام تحریمیم ؟
    باید داشته باشید!!!

4- روی درایو C ، ویندوز XP نصبه و روی D ، ویندوز 7 . با نصب 8 یا 8.1 روی درایو ویندوز 7 (D) مشکلی برای بوت سیستم و ویندوز XP پیش نمیاد ؟
    شما وقتی که 7 رو به 8 یا 8.1 آپگرید میکنید، 8 یا 8.1 به جای سون میاد.یعنی مثل اینه که یه XPداشته باشی و کنارش بعد یه 8 یا 8.1 نصب کنی.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.ولی اگه پیش اومد و بعد از نصب 8 نتونستید ایکس پی رو لود کنید اینجا بگید تا راهکارشو بهتون بگم...

5- کلا به نظرتون کار درستیه از 7 به 8 و 8.1 نقل مکان کنم ؟! یا همین 7 رو دو دستی بچسبم ؟!!
    بستگی داره به استفاده شما...

اکثر نرم افزار هایی که روی سون اجرا میشد روی این دو هم اجرا میشه.من فقط با کسپراسکای مشکل داشتم.محیط این ویندوز ها هم هیچ فرقی نداره.فقط به 8 و 8.1 محیط مترو اضافه شده.ولی اگه به منوی استارت عادت داری بهتره نیای چون هیچ کدوم منوی استارت ندارن!!!

چه زمانی ویندوز 8.1 در بخش فروش سایت قرار میگیره ؟ مثل اینکه هنوز نسخهء 8 در سایت فروخته میشه .
    متاسفانه هنوز در فروشگاه نیست.اما برای دانلود موجوده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

5. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بسیار ممنون ARN-TECHFREAK عزیز

در مورد سوال اول ، اینطور که متوجه شدم فایلها همه باقی میمونند اما به پوشهء WINDOWS OLD منتقل میشن. اما سوالی که برام هنوز روشن نشده اینه که مثلا تنظیمات برنامه هایی که در ویندوز 7 نصب کرده بودم باقی میمونه ؟ ( مثلا بوکمارکهای براوزرها یا فایلهای موجود در لیست Internet Download Manager ؟ اصلا دیگه اون برنامه ها قابل استفاده هستند ؟ (چون اینطور که گفتید برنامه ها هم به پوشهء ویندوز اولد منتقل میشن)
    من برام مهمه ببینم برنامه هایی که الان نصب دارم و تنظیماتشون ، بعد از آپگرید به وین8 باقی میمونند و همچنان مثل قبل قابل استفاده هستند ؟

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

خیر.بوکمارک ها دیگر قابل استفاده نیستند.اما میتوانید از تنظیمات پشتیبان بگیرید.کافی است در منوی استارت بنویسید:Windows easy transfer

موفق باشید...

8. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •