تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: جمع کردن سیستم تا سقف ۵میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض جمع کردن سیستم تا سقف ۵میلیون

سلام به همه دوستان
    قصد جمع کردن یه سیستم خوب تا ۵میلیونو دارم.مورد استفاده هم بیشتر فیلم ۳دی هست اما خب باهاش بشه گیم هم زد بدم نمیاد
    سیستمی که بهم پیشنهاد شده اینه
    Cpu: intel core i7 4820
    motherboard: asus p9x79
    graphic: asus gtx 760 2gb ddr5
    Ram: 8g geil 2400
    hard disk: intel 520 ssd120 gb
    power 750w gold gl
    case: cooler master hafx
    fan cpu cooler master x6

اینو ۴۷۵۰۰۰۰ تومن قیمت دادن
    اساتید یه بررسی کنید اینا خوبه؟ اگه با این بودجه مورد بهتری میشه جمع کرد راهنمایی کنید ممنون میشم
    Last edited by roze.narengy; 24-12-2013 at 20:45.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام - در کل سیستم خوبیه. بد نیست.
    اما چرا رم و هارد به شما پیشنهاد ندادن؟!! اونی که نوشتید، اس اس دی هست! نه هارد!
    منظورتون از فیلم 3D چی هست؟! کارتون رندرینگه؟
    بیش از 5 میلیون براتون مقدور نیست؟
    Last edited by Hessam 2; 24-12-2013 at 20:46.

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اما چرا رم و هارد به شما پیشنهاد ندادن؟!! اونی که نوشتید، اس اس دی هست! نه هارد!
    حسام جان مرسی از نظرت رم رو تو پست اول اضافه کردم نمیدونم درست نوشتم یا نه بد خط نوشته برام،من تو اطاقم ویدئو پروژکشن دارم شبا باهاش فیلم میبینم رو سقف اطاقم و یه تلوزیون 3d ک میخوام تز کارت گرافیک هم خروجی بگیرم با hdmi و روی تلوزیون هم فیلمای blue ray ببینم
    کمی اطلاعاتم ناقصه شما و دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

SSD که بهتر از هارد هست مشکل چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مشکلی نیست جناب سایبر. اما اس اس دی به تنهایی که نمیشه! یک هارد هم باید کنارش باشه.
    بنده با اس اس دی مخالفتی ندارم. اتفاقاً وجودش، ضروری هست!

من، این سیستم رو بهتون توصیه و پیشنهاد می کنم آقای استارتر:
    ضمناً کار شما رندرینگ نیست! بنابراین لزومی به خرید سوکت 2011 نخواهید داشت!
    چیزی که در این سیستم حائز اهمیت هست، سیستم صوتی مادربرد و خروجی تصویر کارت گرافیک هست که اهمیتشون نسبت به سایر قطعات بیشتره.

Last edited by Hessam 2; 24-12-2013 at 23:43.

7. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فرق این مدل از گیگابایت با اون مدلی که من انتخاب کردم چیه؟
    سعی نمیکنم انتخاب رو به عقب داشته باشم پس اگه ۴۸۲۰ بهتره همونو برمیدارم.هارد هم ۳ ترابایت دارم پس هارد هم لازم ندارم بلو ری درایور هم دارم پس اونم نیاز ندارم
    قیمت این قطعات رو تک تک میشه مشخص کنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرق این مدل از گیگابایت با اون مدلی که من انتخاب کردم چیه؟
    سعی نمیکنم انتخاب رو به عقب داشته باشم پس اگه ۴۸۲۰ بهتره همونو برمیدارم.هارد هم ۳ ترابایت دارم پس هارد هم لازم ندارم بلو ری درایور هم دارم پس اونم نیاز ندارم
    قیمت این قطعات رو تک تک میشه مشخص کنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از ویژگی های مهم مادربرد که باید در نظر بگیرید برای کار فیلم، کارت صدا و خروجی تصویرش هست:
    این مادربرد به تمامی توضیحات زیر مجهز هست!

آمپلی فایر هدفون (هدفون پانل جلویی)
    این مادربرد، مجهز به یک تقویت کننده پیشرفته هدفون می باشند که قابلیت اعمال 600 اهم بار را دارند. به این ترتیب گیمرها در هنگام استفاده از هدفون های پیشرفته می توانند صدایی رسا و قدرتمند، با کمترین میزان تداخلات صوتی را در اختیار داشته باشند. مادربرد های سری 8 گیگابایت با بهره مندی از پهنای باند وسیع، نویز کم، سرعت بالا در تغییرات خروجی ولتاژ (Slew Rate) و تغییرات نادرست کمتر در تبدیل امواج صوتی (Low Distortion)، ایده آل ترین گزینه برای کاربری های صوتی پیشرفته و دوستداران بازی های رایانه ای هستند.

پشتیبانی از تصاویر 4K Ultra HD
    کیفیت تصویر 4K جدیدترین فن آوری ارائه تصاویر با وضوح بسیار بالا می باشد که قابلیت پخش تصاویری با 4000 پیکسل در محور افقی را دارد، بیش از چهار برابر پیکسل های حالت HD استاندارد. مادربردهای سری 8 گیگابایت ارائه دهنده پشتیبانی ذاتی از تصاویر 4K به واسطه پردازنده گرافیکی مجتمع Intel HD Graphics از طریق درگاه HDMI می باشند.

HDMI - رابط محتوای چند رسانه ای نسل جدید
    HDMI (High Definition Multimedia Interface) درگاهی است که امکان انتقال اطلاعات تصویری بیش از 5 گیگابیت در ثانیه را همراه با صدای با کیفیت بسیار بالا تنها از طریق یک کابل فراهم می‌کند. با وجود این درگاه امکان بازگشایی کردن و انتقال داده های صوتی با کیفیت بالا و تصاویر دیجیتالی با کیفیت Full HD به صورت غیر فشرده در روی یک کابل فراهم شده است بدون آن که کیفیت صدا و تصویر بر اثر تبدیل دیجیتال به آنالوگ کاهش پیدا کند. به علاوه اینکه HDMI با HDCP (محافظ محتوای دیجیتال در پهنای باند بالا) سازگار است. همچنین قادر به پخش Blu-ray/HD DVD و دیگر محتواهای رسانه ای محافظت شده ی تصویری می باشد.

پشتیبانی از DVI
    DVI (Digital Visual Interface یا رابط بصری دیجیتالی) یک رابط ویدیویی استاندارد است که برای انتقال داده های ویدیویی دیجیتالی غیرفشرده استفاده می شود و کیفیت بصری دستگاه های نمایشی دیجیتالی را به حداکثر می رساند. دستگاه هایی مانند نمایشگرهای LCD، پروژکتورهای دیجیتالی و ... به علاوه رابط DVI با HDCP (محافظ محتوای دیجیتال در پهنای باند بالا) هم سازگار است.

پشتیبانی از Display Port
    این مادربرد مجهز به جدیدترین نسل رابط های تصویری یعنی Display Port هستند. این رابط ارائه دهنده 10.8 گیگابیت در ثانیه پهنای باند به وسیله یک کابل استاندارد است. این رابط ارائه دهنده میلیارها رنگ، بالاترین سرعت نرخ بازیابی اطلاعات و بیشترین عمق رنگ در تصاویر است.

خیر. هرگز اون قطعات با برداشت شما سنخیتی نداره. نسل به روز کمپانی اینتل هستن هر دوشون.
    ضمناً این به این معنا نیست که 4820 بهتره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمناً کار شما رو یک کور آی 5 هم راه می اندازه و حالا صرف آینده نگر بودن، برای شما 4770 پیشنهاد دادم.
    هارد و بلوری رایتر حذف شد.

قیمت ها رو از خود فروشنده بگیرید. چون جا با جا فرق داره. قیمت های سراسر ایران کاملاً متفاوته! قطعاً قیمت های بنده با سایر فروشنده ها هم بدون شک متفاوته. بنابراین بهتره از جایی که قراره بخرید، قیمت بگیرید.
    فعلاً قیمت کل رو مد نظر داشته باشید.
    قیمت تک رو فقط پیغام خصوصی می کنم اگر خواستین. اما پیشنهاد می کنم از خود فروشنده ی مد نظرتون بگیرید.
    Last edited by Hessam 2; 24-12-2013 at 22:46.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هم با توجه به کاربرد و بودجتون ، انتخاب از سوکت 1150 منطقى تر هست.
    اگر کاربرد اصليتون گيم هست بهتره بيشتر تمرکزتون رو روى گرافيک بزارين.
    همونطور که دوستمون هم گفتن پردازنده Core i5 مثل 4670 هم براى شما کفايت ميکنه.

11. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این تفاوت سوکت ها در چیه که میفرمایید منطقی تره؟
    برام هزینه مهم نیست ک بگم فلان مدل هم کارمو راه میندازه اگه از بابت هزینه میفرمایید.دوست دارم یک بار خرج کنم چندین سال راحت ازش استفاده کنم.واسه گیم هم ps4 دارم زیاد رو کامپیوتر فشاری نیست برای بازی کردن اما خب طراحی ۳ بعدی سازه اکثر مواقع انجام میدم و شاید در آینده کارهای دیگه هم خواستم انجام بدم،اگر گرافیکش هم کمه میتونم تو فکر ۲ تا گرافیک باشم یا یه گرافیک قویتر تهیه کنم اگه صلاح میدونید
    نهایتا بودجه رو تا ۷ تومن هم میتونم ارتقاع بدم اما اگه امکانش هست با جزئیات دقیقتری راهنمایی بفرمایید،حتی review یا هر لینک غیر ایرانی اما مفید هم داشتید بذارید میخونم.
    سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این تفاوت سوکت ها در چیه که میفرمایید منطقی تره؟
    برام هزینه مهم نیست ک بگم فلان مدل هم کارمو راه میندازه اگه از بابت هزینه میفرمایید.دوست دارم یک بار خرج کنم چندین سال راحت ازش استفاده کنم.واسه گیم هم ps4 دارم زیاد رو کامپیوتر فشاری نیست برای بازی کردن اما خب طراحی ۳ بعدی سازه اکثر مواقع انجام میدم و شاید در آینده کارهای دیگه هم خواستم انجام بدم،اگر گرافیکش هم کمه میتونم تو فکر ۲ تا گرافیک باشم یا یه گرافیک قویتر تهیه کنم اگه صلاح میدونید
    نهایتا بودجه رو تا ۷ تومن هم میتونم ارتقاع بدم اما اگه امکانش هست با جزئیات دقیقتری راهنمایی بفرمایید،حتی review یا هر لینک غیر ایرانی اما مفید هم داشتید بذارید میخونم.
    سپاس
    واقعاً بیش از این ارزشی نداره! 2 سال دیگه کلاً نسل اکثر قطعات کامپیوتر جدید میشه و قطعات امروزی از مد و موجودی می افته و از رده خارج میشه! ارزش نداره این همه هزینه کنید! اما میشه همون سیستم رو تا حداکثر 5/700 میلیون، بهینه تر کرد. بیش از این هزینه ی اضافی هست!
    شما امروز 20 میلیون هم سیستم بخرید تا 3 سال آینده، تمام قطعاتش از رده خارج شده و توقف تولید میشه!! چون اینقدر مدل های جدید و بهینه تر و ارزون میاد که دیگه لزومی به استفاده از نسل قدیم که الان باشه، نیست.

اما بهتون توصیه می کنم پتانسیل ارتقا رو در سیستم جدید قرار بدید، کفایت می کنه که در آینده بتونید ارتقا بدید. (اگر لازم شد)
    Last edited by Hessam 2; 24-12-2013 at 23:09.

14. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •