اول از همه امیدوارم سوال جای درست مطرح شده باشه چون جایی از انجمن ندیدم که مربوط به یه همچین چیزی باشه.
بچه ها این چیزی که من میخوام همین گوشی هایی هست که مثلا موقع تیراندازی یا کارهای برشکاری می زارن رو گوششون. که احتمالا می شه گوشی صداگیر.خیلی شبیه هدفون هست.
موقعی که تو خارج مجبور شدم از اینا بخرم فروشنده یه دستگاهی داد که من سر کار ببرم و مقدار صدا رو اندازه می گرفت و با توجه به اون بهم یه سری مدل پیشنهاد داد که هم جلوی صدا رو می گرفت و هم خیلی خنک و سبک بود یعنی اصلا گوش عرق نمی کرد.گرونترینش 100 دلار بود که برای من یه مدل 30 دلاری کافی بود.
من با یه برنامه آندرویدی همین کار رو کردم حداکثر صدای محیط اطراف من بعد 24 ساعت 115 دسی بل بود.فکر کنم در حد شلوغی یه استادیوم باشه.حالا کاری نداریم من بیشتر برای این میخوام که بعد از ظهر ها در محیط کارم که سرم خلوته بتونم کتاب بخونم.متاسفانه اگر یه سر و صدای کوچیک هم باشه من هیچی نمی تونم بخونم.یعنی یه 4 ساعت تا 6 ساعتی این رو گوشم باشه.
رفتم برای خرید هیچ جا تو تهران پیدا نکردم.فقط یه مغازه تو آزادی داشت که خیلی سنگین و وحشتناک بود.مارکشم اصلا شناخته شده نبود.تازه زده بود تا 100 دسی بل.
مرکز فروش این گوشی ها کجا هست؟و چه مارک هایی تو ایران هست و واقعا راحت هست؟کلا تجربه خرید یه همچین وسیله ای رو داشتید؟