دوستان بنظرتان بهترین گوشی زیر 500 هزار تومان چیه؟
مهم لمسی بودن و داشتن GPS
بین 500 تا 600 چطور؟
بعد اگر کسی بخواهد گوشی قسطی بخرد، عرف بازار چطور است؟ مثلا در 4 قسط ، چقدر به قیمت گوشی اضافه میشود.
دوستان بنظرتان بهترین گوشی زیر 500 هزار تومان چیه؟
مهم لمسی بودن و داشتن GPS
بین 500 تا 600 چطور؟
بعد اگر کسی بخواهد گوشی قسطی بخرد، عرف بازار چطور است؟ مثلا در 4 قسط ، چقدر به قیمت گوشی اضافه میشود.
توی این رنج قیمت گوشیای nokia 520 - samsung galaxy s dous - sony miro به نظر جالب میان ...
ولی گالاکسی اس مشخصات معقول تری داره .![]()
دیگر دوستان نظری دارند؟
خصوصا در مورد خرید قسطی.
داداش خرید قسطی بستگی به مغازه دار داره و متاسفانه حساب کتاب درستی نداره
ولی فکر کنم حدود 1/5 قیمت گوشی باید نهایتش بکشه روش
البته دقیق نمیدونم
امیر عزیز میتونی xperia miro و بهتر از اون که خودم قصد خریدش رو دارم و تقریبا 500ت و حتی پایین تر هست xperia j رو بخری.550ت اینا میتونی xperia L بخری و یا xperia M که گوشی های خوبی هستن ولی خودم به شخصه J رو می پسندم.درضمن به قیمت پایین هواوی نگاه نکن خیلی پرس و جو کردم و میگن داغ میکنه و یه مغازه که رفتم گفت مرجوعی زیاد داره
درمورد قسطی هم چند روز پیش رفتیم با دوستم برای خانمش گوشی بخریم و ایشون L رو پسند کرد و قسطی خرید ولی نزدیک 50ت کشید روی قیمت.قسطیش هم اینطور بود که 300ت زمان خرید داد و مابقی مبلغ رو سر ماه و با این تفاسیر 50ت کشید روش
ممنون.
این دوستتون در چند قسط میخواهد پس بده؟
یکی از همکارانم دنبال گوشی است.
البته من اصلا XPERIA J را بهش توصیه نمیکنم. بخاطر رم پایینش. من خودم GALAXY Y دارم و بعضی وقت ها حسابی از رم پایینش شاکی میشوم.
فکر کنم اگر کسی کمی اهل بازی و نرم افزار و ... هم باشه، حتما باید گوشی اش رم 1 داشته باشه.
هواوی که اصلا طرفش هم نمیروم و به کسی هم توصیه نمیکنم.
بله رمش پایینه ولی خب اگه بخوام رم بالا بگیرم قیمتش هم میره بالا.من احتمالا فردا برم همون xperia J رو بخرم
اون دوستم ام توی 1قسط داد دیگه.زمان خرید نصفش رو داد و مابقی مبلغ رو سر ماه داد
امیر عزیز یه سرچی زدم و دوستم که J داره ازش پرسیدم و از پایین بودم رمش شاکی بود و با این تفاسیر به L رسیدم که هم پردازنده ی خوبی داره هم دوربین خوبی و هم رم 1گیگ و حتی قابلیت NFC هم داره.به شخصه نظرم عوض شد و تصمیم گرفتم L بگیرم به شمام این پیشنهاد رو میدم ولی خب یکم گرونه و از 500ت بیشتره
خوب کاری کردی ... J مشکل وای فای هم داره و اگه اندرویدش رو آپدیت کنی به کل از کار میفته!!
Xperia M هم خوبه
آره مشکل وای فای داره اگه اندرویدش آپدیت بشه.اتفاقا M و L رو مقایسه کردم و L رو سرتر دیدم و تصمیم گرفتم همینو بگیرم.فقط الان قیمتا تو بازار حبابه.یجا میگه 600 یجا میگه 550.قیمت ثابت نیست همه جا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)