تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: هدر های فلش بی نظیر برای استفاده وبمستر ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هدر های فلش بی نظیر برای استفاده وبمستر ها

نقل قول نوشته شده توسط admin
    :: اطلاعات کلی ::

سرانجام این کار هم به پایان رسید . کاری که خیلی ها منتظرش بودند . محصولی که چندین هفته برای تنظیم آن زحمت کشیده شده است . هدرهای فلش آماده مجموعه ای بی نظیر از فایل های فلش می باشند که برای استفاده وبمسترها به کار گرفته شده است . این مجموعه فعلا در 4 قسمت تعبیه شده است ولی امکان تکمیل شدن آن در آینده ای نزدیک هم دور از نظر نیست . تیم طراحی سایت شبکه نپ نیز در این راه وظیفه اصلی را داشتند و بیشتر تنظیم ها را بر عهده گرفتند . در این مکان صمیمانه از این تیم تشکر میکنیم .

نکته قابل توجه این محصول آن است که شما می توانید بدون نیاز به دانش کار با برنامه فلش متن ها موجود در فایل های swf را به راحتی و با نوشتن در یک فایل متن تغییر دهید شایان ذکر است که فایل های fla این فلش هدرها نیز درون مجموعه گنجانده شده است .

نکته : در درون هر یک از پوشه های فلش یک فایل با پسوند .txt موجود است . شما می توانید برای تغییر متن فلش ها از این فایل استفاده کنید . ( دسته گلی است از تیم طراحی )

برای راحتی کار کاربران گرامی این 4 قسمت را درون قسمت دانلود ها گذاشتیم . تا کاربران با خیال راحت و به دور از هرگونه خطری این فایل ها را دریافت نمایند .

برای دریافت این 4 قسمت می توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید .

در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل در استفاده از این فایل ها تاپیک مربوطه در شبکه نپ مکان خوبی برای طرح سوالات شما می باشد .
    آدرس تاپیک مربوط به این محصول در شبکه نپ :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    بهتر هست که لینک فایلها رو همینجا بزارید و لینک انجمنتون رو بردارید.ضمن اینکه این کار شما بیشتر به تبلیغات و یوزر جمع کردن شبیه هست تا ارائه فایل فلش
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما چه می فرمایید .
    ما کلی روی این مجموعه کار کردیم تا این محصول به دست آمده در ضمن من اگر بخواهم برای هرسایتی و فرومی این فایل ها را که بیشتر از 10 مگابایت می شوند پیوست کنم فکر کنم دیگه چیزی ازم نمیمونه!

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    اول لازمه برای به شما خسته نباشید بگم و یم سوال کنم که ایا این هدر ها رو شما ساختید؟!
    دوم اینکه تبلیغات سایت در این انجمن ممنوع هست.شما میتونید لینک مستقیم فایلها رو اینجا بزارید و نیازی به اتچ کردن هدر ها نیست
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.Asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    exe.خودم\زنجان\:ايران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Elfin-D
    دوم اینکه تبلیغات سایت در این انجمن ممنوع هست.شما میتونید لینک مستقیم فایلها رو اینجا بزارید و نیازی به اتچ کردن هدر ها نیست
    ممنون
    كاملا درسته!

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

معرفی سایت در انجمن ما به هیچ وجه ممنوع نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اینطور معرفی و لینکدهی خلاف هست. لطفا رعایت کنید.

با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •