سلام
من سپیده هستم
یک هارد دیسک داشتم خراب شد چجوری درستش کنم؟
آهنگ ها و عکسهای عشقم جاستین بیبر توش بود![]()
سلام
من سپیده هستم
یک هارد دیسک داشتم خراب شد چجوری درستش کنم؟
آهنگ ها و عکسهای عشقم جاستین بیبر توش بود![]()
هاردم از این هاست اسمش pny هست
![]()
منظورتون از خراب شدن چی هست؟؟ دقیق... چون این طور نمیشه نظر داد...
---------------------------------------------------------------------------------------
چقدر هول شدید شما.... یوز نیم رو هم "هاردم خراب شد" گذاشتید؟؟![]()
دوستم مهشید امروز اومد پیشم و گفت هاردت را بده به من تا عکسهای جاستین را روی لپ تاپ کپی کنم بهش گفتم که نمیشه و اگه از سوراخ کامپیوتر(نمیدونم اسمش چیه اون سوراخ های مستطیلی) درش بیارم یوقت ویروس میره توش گفت تو حسودی و نمیخوای عکسهای جاستین را منم داشته باشم و باهات قهرم
منم از سوراخش در اوردم و زدیم تو سوراخ لپتاپش ولی نیومد حالا هرچی میکنمش تو سوراخ های کامپیوتر خودم هم دیگه کار نمیکنه
فکر کنم ویروس رفت توش و خرابش کرد
کمک کنید لطفا![]()
شواهد و قرائن از سپیده خانومی که ساعت 2 و نیم بیداره و به فلش میگه هارد و علاقه خاصی به جاستین داره و ... ترول بر میاد حالا بماند ...
شما با این تفاسیر بهتره فلش مموریتون رو که عکسش رو گذاشتین و اسمش هارد نیست(!) ببرید پیش یه کافی نت یا خدمات کامپیوتری تا درستش کنه
فکر کنم سر راست ترین راه باشه
حاج خانوم آنتی ویروس میریختی اینجوری نمیشد
الانم هاردت نفتی شده برو فردا یکی دیگه بخر![]()
دوست عزیز اولا که این قسمت که یوزرنیم هستش باید یه اسم میگذاشتید برای مثال سپیده میگذاشتید.
اون مربع تو خالی اسمش پورت usb هستش از این اسم استفاده کنید بهتره تا که یاد بگیرید.
اونم اسمش هارد نیست فلش هستش.
با در آوردن فلش از usb ویروس نمیگیره بلکه با وصل کردنش به سیستم دیگه ای که ویروس داشته باشه ممکنه ویروس بگیره.
الان باز نمیشه چه پیغامی میده؟
توی my computer نشون میده؟
به نظرم دارن اسپم میدن.
با نظر شما موافقم . به نظر همينطور هستش .
قصد اسپم دادن ندارم ولي از توضيحات ايشون مشخصه كه بيشتر نمايشي هستش مشكلشون.
Last edited by OMiD.1080p; 21-12-2013 at 13:41.
داداش من 7 سالشه میدونه USB و هارد و فلش و حتی کابل LAN به چه معنی هستند اونوقت اینجا...هرچند خود جاستین بییبر خوراک نمام ترول بازیاست.با این حال تاپیک جالبی بود که البته نیازمند قفل شدنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)