من گوشی می خوام برای وبگردی اینترنت و مطالعه دوربین خوب باشه صفحه نمایشش بزرگ باشه اندرویدش به روز باشه ساپرت خوبی داشته باشه
من گوشی می خوام برای وبگردی اینترنت و مطالعه دوربین خوب باشه صفحه نمایشش بزرگ باشه اندرویدش به روز باشه ساپرت خوبی داشته باشه
دوست من اگه می تونی 1600 بده اکسپریا زد وان.اگه نه اس 4 - 4هسته ای.توجه داشته باشید که 4 هسته ای باشه در غیر اینصورت خیلی ایرادات داره.ولی شما که 1500 دارید هزینه می کنید کمی روی پولتون بزارید زد وان یا جی 2 بگیرید.نوت 3 رو پیشنهاد نمی کنم چون قیمتش 1700 هست.
پیشنهاد من htc one هست...![]()
اره اچ تی سی وان هم بد نیست...ولی اس 4 نمیشه(بازم میگم 4 هسته ای)
یعنی می گویید طرف ال جی پرو یا نوت دو نروم من همین پول به سختی جور کردم بعید می دانم بیشتر از 1400 بتونم جور کنم
G PRO بدون شک بهترین انتخابه واسه شما
اگه بتونی تا 1550 هزینه کنی بهترین گزینه LG G2 هست که واقعا گوشی فوق العاده ایی هست اگه تا 1400 میخوایی هزینه کنی NOTE 2 خیلی عالی ولی به نظر من یکم بیشتر هزینه کن G2 بگیر هم دوربین عالی هم صفحه نمایش بی نظیر داره ساپورت هم میشه که قرار بوده اندروید 4.4 اپدیت بشه باطری با عملکرد واقعا عالی داره که میشه گفت جز 3 گوشی هست که قدرت باطری فوق العاده ای دارن
ال جی جی 2 گزینه خوبیه
نوت دو قدیمیه پیشنهاد نمیشه
نوت 3 گرونه
اس 4 (9505) عالیه ولی خب جی 2 جدیدتره و یه سری مزیتهای خوبی داره
نظیر صفحه 5.2 اینچی و باطری عالی 3000 میلی آمپری و حداقل طراحی و کیفیت ساخت بهتر نسبت به اس4
پیشنهاد میکنم ال جی رو نگیری!! بدنه خیلی مزخرفی داره
طرف سونی هم نرو! مثل آجر میمونه....با اون رابط کاربری مزخرفش! نور صفحه ش هم واقعا خنده س!
سامسونگ هم چندان با کیفیت نیست ولی به لحاظ راحتی خیلی خوبه..
HTC one بگیر تا رستگار شوی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)