سلام
من الان داتشجوی ترم یک رشته ی مکانیکم......این فکر افتاده تو سرم ک تغییر رشته بدم برم معماری.......
فقط احتیاج ب یکم راهنمایی دارم ......بنظرتون کدوم یکی شون بهتره؟.....مکانیک سخته همینش اعصابمو خورد کرده لطفا کمک کنید ممنون
سلام
من الان داتشجوی ترم یک رشته ی مکانیکم......این فکر افتاده تو سرم ک تغییر رشته بدم برم معماری.......
فقط احتیاج ب یکم راهنمایی دارم ......بنظرتون کدوم یکی شون بهتره؟.....مکانیک سخته همینش اعصابمو خورد کرده لطفا کمک کنید ممنون
از چه نظر؟
با چه شرایطی ( نسبت به موقعیت هر فرد فرق میکنه)
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
بستگی به خودت داره . من بهت مبگم که بازار کار معماری به اندازه مکانیک خوب نیست . همچنین سختی های خاص خودشو داره ولی علاقه چیز دیگه ایه .
مکانیک تموم کنی بهتره (میدونم سخته)
فقط علاقه
ببین به کدومش بیشتر علاقه داری...چون علاقه باعث میشه بروز و آپدیت بمونی و نواوری رو چاشنی رشته تحصیلیت کنی...انگیزتم تو رشته مورد علاقت بیشتره...
از نظر ایندش... میزان درامدش....موقعیت کارش...سختی و راحتیش.....و.....
از این لحاظ ها بخوای باید بگم مکانیک بهتره . راستی تو کدوم دانشگاهی ؟
دانشگاه باهنر.....
مطمئنی شما ک مکانیک بهنره؟....کسی اشنا سراغ نداری ک مکانیک باشه رفته باشه سر کار؟ مصلا حقوقش چقدره.....یا ی معمار حقوقش چقدره؟
معماری میشناسم که تو آمریکا تخصصش رو گرفته ، تو ایران جز درس دادن کار دیگه ای براش نیست ، تصمیم گرفته برگرده آمریکا
اگه میخوای ایران بمونی مکانیک یا عمران بهترن ، اگه میخوای بری خارج هیچ فرقی نداره همشون سقف 60 الی 100 هزار دلار بر سال درآمد دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)