تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: جزئیات برنامه جدید ایران برای اعزام انسان به فضا/ پرتاب فضاپیما با چند موجود زنده

  1. #1
    ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر
    پست ها
    2,477

    پيش فرض جزئیات برنامه جدید ایران برای اعزام انسان به فضا/ پرتاب فضاپیما با چند موجود زنده

    رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی سازمان فضایی ایران از ادامه فعالیتها برای دستیابی به هدف نهایی اعزام انسان به فضا خبر داد وگفت: در این راستا فاز اولیه طراحی فضاپیمای زیرمداری در یک کلاس جدید و پیچیده در دستور کار قرار گرفت.
    دکتر محمد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در ادامه تحقق پروژه اعزام انسان به فضا و با توجه به موفقیت در پرتاب دو کاوشگر پیشگام و پژوهش، فاز جدیدی را آغاز کردیم ادامه داد: در این مرحله قرار است در یک سطح کاملا جدید و در قالب یک مجموعه پیچیده و تخصصی، یک فضاپیمای زیرمداری را با قطر بزرگتری نسبت به کاوشگرهای پژوهش و پیشگام و با حامل موجود زنده ای به مراتب بزرگتر از میمون هایی که به فضا اعزام شدند پرتاب شود.
    وی با تاکید براینکه این طرح مراحل طراحی اولیه را آغاز کرده است گفت: این بار ممکن است موجود زنده ای که با این فضاپیما به فضا اعزام می شود میمون نباشد و یا اینکه میمونی با وزن بیشتر و یا چند رده موجود زنده مختلف را مورد آزمایش قرار دهیم اما تصمیم قطعی بعد از طراحی اولیه گرفته خواهد شد.
    دکتر ابراهیمی اضافه کرد: به طور قطع فضاپیمای زیرمداری دو برابر قطر کاوشگر فعلی را خواهد داشت و قطعا محموله ای که خواهیم فرستاد بیش از دو برابر کاوشگر وزن دارد اما اینکه موجود زنده آن تک موجود باشد و یا اینکه از چند موجود استفاده شود هنوز قطعی نشده است.
    رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی با اشاره به اینکه چند برابر بودن محموله و اینکه بخواهیم چند موجود را به فضا بفرستیم نیازمند جزئیات بیشتری است که در مطالعات علمی و بررسی ها نتایج آن مشخص می شود اضافه کرد: چنانچه این پروژه خوب پیش رود امیدواریم تا پایان سال 93 بتوانیم فضاپیمای زیرمداری را با محموله موجود زنده به فضا پرتاب کنیم.
    به گزارش مهر، 23 آذرماه امسال دومین موجود زنده توسط دانشمندان فضایی کشورمان با کاوشگر "پژوهش" با موفقیت به فضا پرتاب شد و به زمین بازگشت.

  2. 3 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •