تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: معرفی یک نرم افزار ساده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض معرفی یک نرم افزار ساده

سلام
    کارهایی که من می خواهم با نرم افزار ویرایش فیلم انجام دهم،خیلی ساده هستند. (حذف صدا، حذف قسمتی از فیلم، تلفیق دو فیلم با یکدیگر و ...)
    چندی پیش کتاب آموزش ulead video studio 11 از انتشارات کلید را خریدم و مطالعه کردم. و کاملا با قابلیت های این نرم افزار که نیازهای مرا به شکل کامل برآورده می کرد ،آشنا و مسلط شدم.
    ولی متأسفانه این نرم افزار از بسیاری فرمت های رایج پشتیبانی نمی کند. فرمتهایی نظیر mkv،mp4و از همه مهمتر movکه فرمت خروجی دوربین فیلمبرداری من است.
    من آشنایی چندانی در زمینه نرم افزارهای حوزه میکس و مونتاژ ندارم، از دوستان کارشناس انجمن خواهش می کنم با توجه به نکات ذیل ،نرم افزاری مناسب من ،معرفی کنند.
    1.نرم افزارهایی بسیار پیچیده و حجیم مانند پریمیر که با ویندوز 32 بیتی اجرا نمی شوند، را معرفی نفرمایید.
    2.آنچه برای من مهم است قابلیت پوشش اکثر فرمتهای رایج و بخصوص mov و در وهله بعد mkv است. لطفا در راهنمایی خود این نکته را لحاظ کنید.
    با تشکر از همه دوستان

2. این کاربر از ksadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بفرمائید کلیپهایی که قصد دارید روشون کارکنید فول اچ دی یا اچ دی هستن یانه
    چون در این صورت نمیتوید هم بخوایید که سخت افزار ضعیفی داشته باشید و هم نرم افزار سبک و در عین حال پشتیبان خواسته هاتون
    احتمالا نرم افزارهایی مانند سونی وگاس 11 نسخه ی 32 بیت میتونن انتظارتون رو برآورده کنن

4. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فیلمهای من 720pهستند.
    فقط ای کاش قبول زحمت کنید و فرمتهایی که سونی وگاس 11 از آنها پشتیبانی می کند را اینجا ذکر نمایید. آیا mkv هم جزء اونهاست؟
    راستی یک سوال داشتم . وقتی از ulead استفاده می کردم فیلمی را با استفاده از xilisoft به فرمت avi تبدیل کردم که یولید یقینا از آن پشتیبانی می کند، ولی باز هم نرم افزار آنرا شناسایی نکرد. واقعا نمی دونم علتش چی بود؟ و من کجا اشتباه کرده بودم؟
    در پایان این پست از شما تشکر می کنم
    واقعا خیلی حس خوبی دارد که یک نفر بدون اینکه تو را بشناسد دانش و تجربه اش را در اختیارت قرار دهد تا مشکلت را حل نماید. مشکلی که هیچ ربطی به او ندارد.
    و این برای من ارزشمند است ، ارزشمندتر از یافتن نرم افزار
    Last edited by ksadi; 16-12-2013 at 21:29.

6. این کاربر از ksadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خواهش میکنم
    البته من خودم سونی وگاس 11 ورژن 64 رو دارم و قبلا که باهاش خیلی کار کردم و فرمت mov از دوربین canon 600d با رزلوشن fullhd رو ویرایش میکردم
    ورژن 32 بیت هم بعیده این امکان رو نداشته باشه
    باید تو نت سرچ کنیم ببینیم چه فرمتهایی پشتیبانی میکنه
    sony vegas pro11 86x

8. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو یکی از سایتها اینو دیدم گویا سوی وگاس 11 از موو پشیبانی نمیکنه
    Sony Vegas doesn't support .mov files, though you could convert it to an AVI or something of the likes.
    This program has worked for me in the past: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

تنها راه این میمونه که هم quick time رو تو سیستم داشته باشیم و هم از کانورتور برای تبدیل فایلها به avi استفاده کنیم
    اما برای راه دیگه به این هم فکر میشه کرد که مثلا افترافکتز یا پریمایر نسخه ی 4 رو نصب کنیم ورزن 32 بیتیشون که کاملا از mov پشتیبانی میکنن

10. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •