گزارش روز: قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی چمپیونز لیگ؛ خوش شانس ها و بدشانس ها
هنوز تقریبا تمام مدعیان اصلی در رقابت ها حضور دارند؛ رئال و بارسا مثل چند سال اخیر از مدعیان اصلی قهرمانی هستند که پرچم اسپانیا را بالا نگه داشته اند
سایت گل- قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا در نیون سوئیس برگزار خواهد شد و احتمالا شاهد یکی دو قرعه جذاب برای مرحله بعد جذاب ترین رقابت باشگاهی دنیا خواهیم بود.
هفته پایانی رقابت سه شنبه و چهارشنبه گذشته برگزار شد و مشخص شد که چند تیم بزرگ و قهرمان سابق رقابت ها از جمله یوونتوس، پورتو، آژاکس و المپیک مارسی، جایی در مرحله بعد ندارند.
اما هنوز تقریبا تمام مدعیان اصلی در رقابت ها حضور دارند؛ رئال و بارسا مثل چند سال اخیر از مدعیان اصلی قهرمانی هستند که پرچم اسپانیا را بالا نگه داشته اند. البته اتلتیکو مادرید هم می تواند حریفی بسیار خطرناک برای هر تیمی باشد.
آلمانی ها هم چهار نماینده دارند که در بین آنها، بایرن مونیخ امید اصلی قهرمانی است؛ دورتموند هرچند به عنوان تیم اول صعود کرد اما با توجه به مصدومان زیادش، تیم آماده فصل قبل نیست. شالکه و لورکوزن هم همین که بتوانند از این مرحله صعود کنند، کار بزرگی انجام داده اند.
لیگ برتر هم چهار نماینده دارد که دو تا از آنها در سید یک و دو تیم در سید دو قرار دارند.
تیم های سید یک: منچستر یونایتد، رئال مادرید، پاری سن ژرمن، بایرن مونیخ، چلسی، بوروسیا دورتموند، اتلتیکو مادرید، بارسلونا
تیم های سید دو: میلان، زنیت، شالکه، آرسنال، المپیاکوس، منچستر سیتی، گالاتاسرای ، بایر لورکوزن
براساس قوانین، تیم های یک کشور در این مرحله نمی توانند با هم روبرو شوند و این به آن معناست که بایرن مونیخ، با شالکه و بایر لورکوزن مطمئنا روبرو نمی شود.
البته برای بایرن یک تیم ممنوعه دیگر هم وجود دارد؛ منچستر سیتی، تیمی که در مرحله گروهی با آن روبرو شدند. به این ترتیب، حریف بایرن در مرحله بعد یکی از پنج تیم میلان، زنیت، آرسنال، المپیاکوس و گالاتاسرای خواهد بود.
برای سایر تیم ها هم به همین ترتیب است؛ یعنی چلسی علاوه بر آرسنال و منچستر سیتی، با المپیاکوس هم روبرو نمی شود یا منچستر یونایتد تنها می تواند با میلان، زنیت، شالکه، المپیاکوس و گالاتاسرای هم قرعه شود.
دیدارهای رفت این مرحله روزهای 18 و 19 فوریه (29 و 30 بهمان) برگزار می شود و دیدارهای برگشت هم یک هفته بعد خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Seeded
England Manchester United
Spain Real Madrid
France Paris Saint-Germain
Germany Bayern Munich
England Chelsea
Germany Borussia Dortmund
Spain Atlético Madrid
Spain Barcelona
Unseeded
Germany Bayer Leverkusen
Turkey Galatasaray
Greece Olympiacos
England Manchester City
Germany Schalke 04
England Arsenal
Russia Zenit Saint Petersburg
Italy Milan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]